Įkraunama...
Įkraunama...

Ar kada esate gavę baudą už vairavimą?

Apklausa: Ar kada esate gave bauda uz vairavima? (256 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Bausti tikrai buvo už ką, ypač vieną kartą.Bet kažkokiu stebuklingu būdu vis pareigūnai apsigalvodavo ir po šiokio tokio pamokslo palinkėdavo gero kelio... blush2.gif
Atsakyti
Už greitį dvi baudas esu gavusi.... susimokėjau per abi 200 lt., nes labai gailėjausi... blush2.gif ax.gif bet kažkaip pastebiu, kad ir toliau nemoku ramiai važiuoti..... ufffff.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(viride @ 2010 03 26, 20:02)
Už greitį dvi baudas esu gavusi.... susimokėjau per abi 200 lt., nes labai gailėjausi...  blush2.gif  ax.gif  bet kažkaip pastebiu, kad ir toliau nemoku ramiai važiuoti..... ufffff....  unsure.gif

Matyt todel,kad per mazai mokejai ax.gif Kai sumokesi daugiau-ismoksi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2010 03 26, 22:26)
Matyt todel,kad per mazai mokejai ax.gif Kai sumokesi daugiau-ismoksi smile.gif

Pritariu, savo kailiu galiu patvirtinti 4u.gif
Atsakyti
Esu gavusi uz greiti. 600 lt blush2.gif virsijau 49 km, pritaikius paklaida mano naudai. (fotikas) O visi kiti kartai..., protokolo pildymas pasibaigdavo ispejimais ax.gif bet ir stabdydavo del menkniekiu.
Atsakyti
Oficialiai baudos nei karto nemokėjau blush2.gif Kelis kartus įspėjo pareigūnai už pėsčiųjų perėją ir už greitį.
Atsakyti
Per 10 metų buvo visko:
1. už 13 km viršytą greitį 50 Lt;
2. Už pastatymą po ženklu (3 min.) - 150 Lt;
3. Už važiavimą be techninės - kaip tik į ten ir važiavau - 50 Lt.
Pora sykių tik išbarė ir paleido: 1) esą nesustojau prie Stop ženklo prieš geležinkelį - sustojau, bet tik trumpam, matėsi per pora km į abi puses, kad traukinio nėra; 2) viršijau 12 km greitį mieste, bet ten jokių namų nei žmonių, tikrai labai skubėjau.
Atsakyti
Na, aš vairuotojo pažymėjimą turiu nuo sausio mėnesio. Porą kartų pastabdė: pirmą kartą tiesiog patikrinti, o antrą todėl, kad pravažiavau nesulaukusi žalios sekcijos į kairę signalo. Buvo ankstus rytas, tamsu ir rūkas, kažkaip nepastebėjau blush2.gif Bet baudos negavau, patarė atsargiau važinėti. Žmoniški biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
per 18 vairavimo metų blink.gif 1 kartą už greitį doh.gif , daugiau vis pasiseka blush2.gif
Atsakyti
as tai galvoju, kad tikriausiai reik neisvaziuot is garazo, kad negautum per visa vairavimo laika baudos.. lotuliukas.gif
Atsakyti
vyras isvazevo su kita masina,ir netycia issiveze mano masinos dokumentus t.y.automobilio dokumentus,draudima ir technikines lapeli,nes viskas sudeta viename.ir dabar turiu vaziuot i miesta,o kojos kaip dreba,nes vaziuosiu be dokumentu doh.gif idomu kokio dydzio baudele butu g.gif
Atsakyti
agavo syki be teisiu vaziuojant po 17 gimtadienio kaimo keliu vaziuojant. Daznai vazinedavau iki tol kaime budamas, kaip tik per 17 gimtadieniu pagalvojau , kad jei tiek laiko nesustabde , tai per likusius metus ir nesustabdys. Uz poros savaiciu per mamos gimtadieni sustabde g.gif tai iki namu palydejo vyrai mane. Tevukas susitare, nes nei girtas buvau nei ka biggrin.gif o dabar uz poros savaiciu bus metai kai teises turiu tai dar neteko moketi baudu, nes nebuvo pazeidimu biggrin.gif
Atsakyti