Už greitį dvi baudas esu gavusi.... susimokėjau per abi 200 lt., nes labai gailėjausi...
bet kažkaip pastebiu, kad ir toliau nemoku ramiai važiuoti..... ufffff....
QUOTE(viride @ 2010 03 26, 20:02)
Už greitį dvi baudas esu gavusi.... susimokėjau per abi 200 lt., nes labai gailėjausi...
bet kažkaip pastebiu, kad ir toliau nemoku ramiai važiuoti..... ufffff.... 
Matyt todel,kad per mazai mokejai
QUOTE(denaxa @ 2010 03 26, 22:26)
Pritariu, savo kailiu galiu patvirtinti
Esu gavusi uz greiti. 600 lt
virsijau 49 km, pritaikius paklaida mano naudai. (fotikas) O visi kiti kartai..., protokolo pildymas pasibaigdavo ispejimais
bet ir stabdydavo del menkniekiu.
Oficialiai baudos nei karto nemokėjau
Kelis kartus įspėjo pareigūnai už pėsčiųjų perėją ir už greitį.
Per 10 metų buvo visko:
1. už 13 km viršytą greitį 50 Lt;
2. Už pastatymą po ženklu (3 min.) - 150 Lt;
3. Už važiavimą be techninės - kaip tik į ten ir važiavau - 50 Lt.
Pora sykių tik išbarė ir paleido: 1) esą nesustojau prie Stop ženklo prieš geležinkelį - sustojau, bet tik trumpam, matėsi per pora km į abi puses, kad traukinio nėra; 2) viršijau 12 km greitį mieste, bet ten jokių namų nei žmonių, tikrai labai skubėjau.
1. už 13 km viršytą greitį 50 Lt;
2. Už pastatymą po ženklu (3 min.) - 150 Lt;
3. Už važiavimą be techninės - kaip tik į ten ir važiavau - 50 Lt.
Pora sykių tik išbarė ir paleido: 1) esą nesustojau prie Stop ženklo prieš geležinkelį - sustojau, bet tik trumpam, matėsi per pora km į abi puses, kad traukinio nėra; 2) viršijau 12 km greitį mieste, bet ten jokių namų nei žmonių, tikrai labai skubėjau.
Na, aš vairuotojo pažymėjimą turiu nuo sausio mėnesio. Porą kartų pastabdė: pirmą kartą tiesiog patikrinti, o antrą todėl, kad pravažiavau nesulaukusi žalios sekcijos į kairę signalo. Buvo ankstus rytas, tamsu ir rūkas, kažkaip nepastebėjau
Bet baudos negavau, patarė atsargiau važinėti. Žmoniški
per 18 vairavimo metų
1 kartą už greitį
, daugiau vis pasiseka
as tai galvoju, kad tikriausiai reik neisvaziuot is garazo, kad negautum per visa vairavimo laika baudos..
agavo syki be teisiu vaziuojant po 17 gimtadienio kaimo keliu vaziuojant. Daznai vazinedavau iki tol kaime budamas, kaip tik per 17 gimtadieniu pagalvojau , kad jei tiek laiko nesustabde , tai per likusius metus ir nesustabdys. Uz poros savaiciu per mamos gimtadieni sustabde
tai iki namu palydejo vyrai mane. Tevukas susitare, nes nei girtas buvau nei ka
o dabar uz poros savaiciu bus metai kai teises turiu tai dar neteko moketi baudu, nes nebuvo pazeidimu