QUOTE(Pumpuryte @ 2007 05 23, 07:13)
Zinoma, kad tu teisus/ teisi, taciau kazkodel esu skaicius ir girdejus daug istoriju, kai tas popierizmas per ilgai uztrunka
As tai tvirtai apsisprendzius, bet kaip vyra itikinti???
Gal buna kokie vyru, kurie isivaikino susitikimai?
Žinai....man šiek tiek į tave žiūrint ima juokas (gerąją prasme)...
Lygiai toks pats troškimas įsivaikinti yra ir mano širdyje nuo pat vaikystės ir tikrai žinau, kad tai įvyks....tik negaliu pasakyti kada

Vien jau todėl, kad "pasakyk Dievui savo planus ir Jis juoksis"...kadangi tikiu, kad visas mano gyvenimas Jo rankose, neplanuoju...žinau, kad Jis įdėjo tą troškimą į mano širdį ir žinau, kad kai ateis tinkamas laikas tai ir įvyks
Žinai kaip sako - "kas per daug tas nesveika"...manau tau tiesiog reikia gyventi normalų gyvenimą...pabandykit susilaukti vaikučio (sakau pabandykit, nes gal būt jūs jo net negalėsit susilaukt ir gal taip vyrui bus lengviau apsispręsti įsivaikinti - tik nepagalvok jokiais būdais to nelinkiu, ne duok Dieve)...Pumpuryte...nžn kodėl pas tave tokia didelė baimė gimdyti? Kaip gali bijoti to ko nežinai? O pvz nėštumas, na pirmi trys mėn dažniausiai būna nelabai malonūs vien tik nuo pykinimo, bet vėliau pajutus pirmuosius judesiukus skraidai kaip ant debesų...juk nešioji prie širdies dalelę savęs

Aš tavo vyrą kuo puikiausiai suprantu...bet suprantu ir tave...nors jaučiasi kad tu per daug save spaudi

Atsipalaiduok...jei įvyks taip kad pastosi - viskas bus gerai

žiūrėk vyras augindamas jūsų lialiuką supras, kad dar su vienu tokiu kukuliuku meile savo pasidalint galėtų
Kad įsivaikinti vyro nereikia įtikinti
ABU turite tam subręsti
Žinai...mes su draugu kartu dar tik keli mėn, bet dar prieš rimtą draugystę pasakiau, kad ateity įsivaikinsiu...jis atsakė - kad būtų tik už

tai dėl to man labai pasisekė