Įkraunama...
Įkraunama...

Norėčiau įsivaikinti

QUOTE(qqte @ 2007 05 21, 10:35)
stengiuosi
bet tie tavo zodzia apie paskirti...
nu tikrai mano zodziais kalbi  drinks_cheers.gif

Pasirodo as ne viena Pasaulyje taip manau thumbup.gif
Nes aplinkiniai manes nesupranta... verysad.gif
Atrodo turetu palaikyt, bet ne- turi gimdyt. Na kas as jums- kiausalasciu fabrikas biggrin.gif
Atsakyti
to: Pumpuryte

Sveikintinas Tavo noras wub.gif Daryk taip kaip sirdele sako daryti, kad tik butum laiminga. O zmones bet kokiu atveju kalbes vienaip ar kitaip pasielgsi. Visiems juk neitiksi.Sekmes pokalbiuose su vyru smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lediete: 21 gegužės 2007 - 12:47
QUOTE(lediete @ 2007 05 21, 12:44)
to: Pumpuryte

Sveikintinas Tavo noras  wub.gif  Daryk taip kaip sirdele sako daryti, kad tik butum laiminga. O zmones bet kokiu atveju kalbes vienaip ar kitaip pasielgsi. Visiems juk neitiksi.Sekmes pokalbiuose su vyru  smile.gif

tai vat tame ir problema kad vyrai nori tik SAVO vaiko doh.gif doh.gif doh.gif
aciu uz grazu palinkejima, tikiuosi mano svajone kada nors issipildys ir tas mazas angelelis bus mano glebyje...
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2007 05 21, 14:19)
tai vat tame ir problema kad vyrai nori tik SAVO vaiko  doh.gif  doh.gif  doh.gif
aciu uz grazu palinkejima, tikiuosi mano svajone kada nors issipildys ir tas mazas angelelis bus mano glebyje...

Pumpuryte, kažkada seniai, kai tik apsivedėme su vyru, bandžiau per aplinkui su juo pasikalbėti apie įvaikintą vaikiuką iš vaikų namų.. Bet tuo momentu jis pasakė kategorišką - NE unsure.gif Tačiau praėjo keleri metai, per tą laiką susilaukėme savo mažiuko wub.gif tačiau mano noras suteikti laimę svetimam leliukui niekur nepradingo. O svarbiausia - pasikeitė ir mano vyro požiūris (aišku, ne be mano pastangų, nes pasitaikius progai visada stengdavausi apie tai kalbėti). Dabar mudu esam susitarę - turėti dar vieną savo vaiką, o trečiąjį - įsivaikinti wub.gif Tikiuosi mūsų situacija nepasikeis ir planai išliks tie patys smile.gif
Beje, kas mane labiausiai gąsdina - biurokratija šitame visame puode verysad.gif Kiek domėjausi - ne viskas taip jau ir paprasta, kaip atrodo, kad turėtų būti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksinė žuvytė @ 2007 05 22, 12:37)
Pumpuryte, kažkada seniai, kai tik apsivedėme su vyru, bandžiau per aplinkui su juo pasikalbėti apie įvaikintą vaikiuką iš vaikų namų.. Bet tuo momentu jis pasakė kategorišką - NE unsure.gif  Tačiau praėjo keleri metai, per tą laiką susilaukėme savo mažiuko  wub.gif  tačiau mano noras suteikti laimę svetimam leliukui niekur nepradingo. O svarbiausia - pasikeitė ir mano vyro požiūris (aišku, ne be mano pastangų, nes pasitaikius progai visada stengdavausi apie tai kalbėti). Dabar mudu esam susitarę - turėti dar vieną savo vaiką, o trečiąjį - įsivaikinti  wub.gif  Tikiuosi mūsų situacija nepasikeis ir planai išliks tie patys smile.gif
Beje, kas mane labiausiai gąsdina - biurokratija šitame visame puode verysad.gif  Kiek domėjausi - ne viskas taip jau ir paprasta, kaip atrodo, kad turėtų būti unsure.gif

Bet as nenoriu gimdyt.. Nejauciu, kad man to reikia, kad butinai tas vaikelis turi but is mano organizmo. Gal net BIJAU gimdyt..nezinau.. blink.gif
As su saviskiu irgi daznai kalbu ta tema, bet jis vis tiek sako- ne, pirmiau savo, o ivaikintas GAL BUT po to..
Jo argumentai, jog jis senu paziuru doh.gif
Del biurokratijos tai visiskai sutinku, paskaitau ir cia, ir ivaikinimo puslapyje, kad su tuo yra dideles problemos..
Kazkodel valstybe ne visuomet buna musu puseje..
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2007 05 22, 13:49)
Bet as nenoriu gimdyt.. Nejauciu, kad man to reikia, kad butinai tas vaikelis turi but is mano organizmo. Gal net BIJAU gimdyt..nezinau.. blink.gif
As su saviskiu irgi daznai kalbu ta tema, bet jis vis tiek sako- ne, pirmiau savo, o ivaikintas GAL BUT po to..
Jo argumentai, jog jis senu paziuru  doh.gif
Del biurokratijos tai visiskai sutinku, paskaitau ir cia, ir ivaikinimo puslapyje, kad su tuo yra dideles problemos..
Kazkodel valstybe ne visuomet buna musu puseje..

Aš irgi kažkada nenorėjau...Ir LABAI LABAI BIJOJAU blink.gif Man galvos skausmas nepakeliamas buvo, o apie gimdymą, net mintis vydavau šalin. Tačiau gavosi taip, kad pastojau neplanuotai unsure.gif Abu su vyru esame abortų priešininkai, taigi beliko ruoštis ir nusiteikti pozityviai.
Dabar galiu pasakyt tik tiek - gimdyčiau ir gimdyčiau tongue.gif Man labai patiko tas didelis dėmesys man ir viskas kas susiję su gimdymu ax.gif
Tačiau vis tiek, vieną vaikutį - būtinai įsivaikinsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksinė žuvytė @ 2007 05 22, 12:54)
Aš irgi kažkada nenorėjau...Ir LABAI LABAI BIJOJAU blink.gif  Man galvos skausmas nepakeliamas buvo, o apie gimdymą, net mintis vydavau šalin. Tačiau gavosi taip, kad pastojau neplanuotai unsure.gif  Abu su vyru esame abortų priešininkai, taigi beliko ruoštis ir nusiteikti pozityviai.
Dabar galiu pasakyt tik tiek - gimdyčiau ir gimdyčiau tongue.gif Man labai patiko tas didelis dėmesys man ir viskas kas susiję su gimdymu ax.gif
Tačiau vis tiek, vieną vaikutį - būtinai įsivaikinsiu 4u.gif

man net siurpuliukai perbego, paskaicius ta tavo "gimdyčiau ir gimdyčiau " blink.gif
Tu drasi...
Zinok, jauciu, kad ir man taip bus, nes aborto ne uz ka nesidaryciau, o maniskis juokauja- jei jau taip nori leliuko- bus tau leliukas doh.gif
As linkiu, kad tavo ir mano svajone issipildytu thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2007 05 22, 13:59)
As linkiu, kad tavo ir mano svajone issipildytu  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Aš linkiu, kad tavosios irgi wub.gif

Viskas likimo rankose 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kai nori kažką gauti reikia kažką ir duot. Na, iš tikro ne taip norėjau pasakyti, bet artimesnio posakio neradau. Praėjom gi dauguma tuos popierius, ir nemanau, kad jei renkiesi is VTAT pasiūlytų vaikų, kyla daug problemų. Na, o be popieriukų tai tikrai nieks vaikų visam neatiduos. Beje, dabar jau manau, kad ne tiek gi tų popierių ir buvo... svarbiausia apsispręsti ir pradėti pildyt...
Atsakyti
QUOTE(ramintas @ 2007 05 22, 16:02)
Merginos, kai nori kažką gauti reikia kažką ir duot. Na, iš tikro ne taip norėjau pasakyti, bet artimesnio posakio neradau. Praėjom gi dauguma tuos popierius, ir nemanau, kad jei renkiesi is VTAT pasiūlytų vaikų, kyla daug problemų. Na, o be popieriukų tai tikrai nieks vaikų visam neatiduos. Beje, dabar jau manau, kad ne tiek gi tų popierių ir buvo... svarbiausia apsispręsti ir pradėti pildyt...

Zinoma, kad tu teisus/ teisi, taciau kazkodel esu skaicius ir girdejus daug istoriju, kai tas popierizmas per ilgai uztrunka doh.gif
As tai tvirtai apsisprendzius, bet kaip vyra itikinti???
Gal buna kokie vyru, kurie isivaikino susitikimai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpuryte @ 2007 05 23, 07:13)
Zinoma, kad tu teisus/ teisi, taciau kazkodel esu skaicius ir girdejus daug istoriju, kai tas popierizmas per ilgai uztrunka  doh.gif
As tai tvirtai apsisprendzius, bet kaip vyra itikinti???
Gal buna kokie vyru, kurie isivaikino susitikimai?  g.gif

Žinai....man šiek tiek į tave žiūrint ima juokas (gerąją prasme)...
Lygiai toks pats troškimas įsivaikinti yra ir mano širdyje nuo pat vaikystės ir tikrai žinau, kad tai įvyks....tik negaliu pasakyti kada unsure.gif Vien jau todėl, kad "pasakyk Dievui savo planus ir Jis juoksis"...kadangi tikiu, kad visas mano gyvenimas Jo rankose, neplanuoju...žinau, kad Jis įdėjo tą troškimą į mano širdį ir žinau, kad kai ateis tinkamas laikas tai ir įvyks wub.gif
Žinai kaip sako - "kas per daug tas nesveika"...manau tau tiesiog reikia gyventi normalų gyvenimą...pabandykit susilaukti vaikučio (sakau pabandykit, nes gal būt jūs jo net negalėsit susilaukt ir gal taip vyrui bus lengviau apsispręsti įsivaikinti - tik nepagalvok jokiais būdais to nelinkiu, ne duok Dieve)...Pumpuryte...nžn kodėl pas tave tokia didelė baimė gimdyti? Kaip gali bijoti to ko nežinai? O pvz nėštumas, na pirmi trys mėn dažniausiai būna nelabai malonūs vien tik nuo pykinimo, bet vėliau pajutus pirmuosius judesiukus skraidai kaip ant debesų...juk nešioji prie širdies dalelę savęs wub.gif Aš tavo vyrą kuo puikiausiai suprantu...bet suprantu ir tave...nors jaučiasi kad tu per daug save spaudi unsure.gif Atsipalaiduok...jei įvyks taip kad pastosi - viskas bus gerai 4u.gif žiūrėk vyras augindamas jūsų lialiuką supras, kad dar su vienu tokiu kukuliuku meile savo pasidalint galėtų wub.gif
Kad įsivaikinti vyro nereikia įtikinti schmoll.gif ABU turite tam subręsti unsure.gif

Žinai...mes su draugu kartu dar tik keli mėn, bet dar prieš rimtą draugystę pasakiau, kad ateity įsivaikinsiu...jis atsakė - kad būtų tik už wub.gif tai dėl to man labai pasisekė cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2007 05 23, 21:14)
Žinai...mes su draugu kartu dar tik keli mėn, bet dar prieš rimtą draugystę pasakiau, kad ateity įsivaikinsiu...jis atsakė - kad būtų tik už  wub.gif  tai dėl to man labai pasisekė  cool.gif

Tavo draugas nuostabus zmogus...
O as lauksiu kada mes abu pribresim, nes is tikruju tuo tikiu, kad gal but kada nors ir mano brangusis supras apie ka as svajoju..
Atsakyti