o tu esi garantuota, kad tavo vaikai gimdami nepaveldės tavo senelio brolio - alkoholiko - genų? Čia kaip pavyzdys, nesakau kad būtent tavo senelio brolis - alkoholikas. Ar esi tikra, kad per 7 kartas (rodos tiek galima paveldėti) nebuvo "kažko". Aš žinau kad buvo. Žinau kad mano kai kurie giminaičiai paveldėjo "blogus genus", bet aš kažkaip žiūriu į tuos giminaičius (ir žiūriu ), bet ne į geneologinį medį.
Ligos - ar esate su vyru tobulai sveiki? paveldėjai kažkokią ligą iš mamos, tėčio? Maniškiai tarkime abu sirgo/serga vėžiu. Tai ką, dabar iš anksto vyniotis į drobbulę ir šliaužti link kapinių?
Ligos - ar esate su vyru tobulai sveiki? paveldėjai kažkokią ligą iš mamos, tėčio? Maniškiai tarkime abu sirgo/serga vėžiu. Tai ką, dabar iš anksto vyniotis į drobbulę ir šliaužti link kapinių?
pirmiausia, kuo tolimesne gimine ar karta, tuo maziau sansu, kad kazka blogo vaikas paveldes, o mano ir vyro giminej visi normalus, protingi zmones. Visai kas kita, kai vaiko TEVAS- alchasas ar narkomanas

Del kokio vezio, tai as nebijau, bet nenoreciau gaut vaiko- invalido