Įkraunama...
Įkraunama...

Norėčiau įsivaikinti

o tu esi garantuota, kad tavo vaikai gimdami nepaveldės tavo senelio brolio - alkoholiko - genų?  Čia kaip pavyzdys, nesakau kad būtent tavo senelio brolis - alkoholikas. Ar esi tikra, kad per 7 kartas (rodos tiek galima paveldėti) nebuvo "kažko". Aš žinau kad buvo. Žinau kad mano kai kurie giminaičiai paveldėjo "blogus genus", bet aš kažkaip žiūriu į tuos giminaičius (ir žiūriu  ), bet ne į geneologinį medį.
Ligos - ar esate su vyru tobulai sveiki? paveldėjai kažkokią ligą iš mamos, tėčio? Maniškiai tarkime abu sirgo/serga vėžiu. Tai ką, dabar iš anksto vyniotis į drobbulę ir šliaužti link kapinių?

pirmiausia, kuo tolimesne gimine ar karta, tuo maziau sansu, kad kazka blogo vaikas paveldes, o mano ir vyro giminej visi normalus, protingi zmones. Visai kas kita, kai vaiko TEVAS- alchasas ar narkomanas g.gif Jo intelektas gali but tiesiogiai paveldetas...Nekalbu apie tai, kad jo gyvenimo budas ( gerimas, narkotikai) gali tiesiogiai paveikti sveikas ir normalias vaiko smegenis ar itakot vystymasi...
Del kokio vezio, tai as nebijau, bet nenoreciau gaut vaiko- invalido g.gif . Zodziu, bijau tu ligu, kurios budingos asocialams...O ne aplamai ligu.
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2008 08 19, 08:20)
Merginos, o ar nei viena neturit( neturejot) baimes, kad pasiimsit vaika su ivairiais nukrypimais? Juk vaiku namuose daugiausia alkocholiku, narkomanu , siaip, asocialiu tevu vaikai???
As po keliu metu noreciau pasiimt vaika, bet butent sie nuogastavimai gasdina mane, kaip ir vyra g.gif

aš nebijau. manau ir "normalioje" šeimoje būna įvairiausių "nukrypimų". Juk dažniausiai narkomanai tampa pasitūrinčių tėvų vaikai. Taip kad tai ne rodiklis, kad jei vaikas iš Globos namų tai jis bus būtinai "nenormalus". Mano giminėje yra įvaikintos dvi mergaitės, abi sveikos, gražios ir protingos smile.gif
Vat tai man rodiklis ir stimulas pasiimti vaikelį. Tik laukiu kol vyras "pribręs" mirksiukas.gif
Nebijok, viskas bus gerai. Manau šeimų kurios gailisi kad pasiėmė vaikelį iš Globos namų yra labai labai mažai. Linkiu sekmės.
Atsakyti
Linkiu sekmės.

Aciu 4u.gif Na, man vyro ikalbinet nereikia, kur jis desis, jei as noresiu biggrin.gif Tik reikia laukt, kol maniskis vaikas ateis po poros menesiu dar doh.gif
Beje, o kazi, ar nebutu lengviau augint pasiimt is kart antra, kol nuosavas dar irgi kudikelis?
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2008 08 19, 08:48)
Aciu 4u.gif  Na, man vyro ikalbinet nereikia, kur jis desis, jei as noresiu biggrin.gif Tik reikia laukt, kol maniskis vaikas ateis po poros menesiu dar  doh.gif
Beje, o kazi, ar nebutu lengviau augint pasiimt is kart antra, kol nuosavas dar irgi kudikelis?

Auksinis tavo vyras.... O mano abejoja kaip ir tu- dėl sveikatos, genų ir tt..
Aš irgi svajoju augint iš karto abu, bet man atrodo būtų persunku- juk su pagimdytų labai daug rūpesčių, o dar ir su antru vaikelių nemažai reikia užsiimti, kad jis adaptuotųsi naujuose namuose. Na nebent kai "savam" vaikui bus kokie du metukai tada paimčiau panašaus amžiaus iš Globos namų.
Čia mano svajonės, o kaip bus tik Dievas žino...
Atsakyti
O mano abejoja kaip ir tu- dėl sveikatos, genų ir tt..

Zinai, maniskis irgi taip kalbejo( na, ir as turiu baimiu, kas be ko). Tai mano taktika buvo tokia- jei nori antro bendro vaiko, leisk man isivaikint viena, bo triju niekad negimdysiu biggrin.gif Tai kas jam belieka, mat jis nori dideles seimos. Tuo budu ir avis sveika, ir vilkas sotus wink.gif.
Bet zinoma, galutini sprendima priimsiu pamacius gyvai vaiku namu gyventojus wink.gif
Tau irgi dideles sekmes! smile.gif
Atsakyti
Įvaikinimas.lt yra gimininga tema: http://www.ivaikinim...i...p?f=9&t=531 , gal ten tau patars labiau, nes šičia atsiranda daug priešiškai nusiteikusių asmenybių, kurios stengiasi "atvest į doros kelią" žmogų kuris pasiryžo įsivaikinti mirksiukas.gif
Nors aš į tokius žmones nekreipiu demesio, jie yra bailiai ir egoistai, nesugebantys pasidalinti savo meile.
Papildyta:
QUOTE(voveriena @ 2008 08 19, 09:03)
Tai mano taktika buvo tokia- jei nori antro bendro vaiko, leisk man isivaikint viena, bo triju niekad negimdysiu  biggrin.gif  Tai kas jam belieka, mat jis nori dideles seimos.

aš panašiai argumentuoju, o jis "leis" man įsivaikinti jei pagimdysiu savo biggrin.gif t.y. tas "leis" reiškia jis apie tai pagalvos, bet man atrodo jis tik pagalvos, bet nepasiryž tam unsure.gif
Atsakyti
aš panašiai argumentuoju, o jis "leis" man įsivaikinti jei pagimdysiu savo  t.y. tas "leis" reiškia jis apie tai pagalvos, bet man atrodo jis tik pagalvos, bet nepasiryž tam

lotuliukas.gif Aha, maniskio irgi tokia taktika buvo- pirma savo, dabar , kai savo beveik yra, jau kalba apie antra savo . lotuliukas.gif Bet as grieztai nukirtau. Auginsim viena, o jei nori antro- viena pasiimsim. Is pradziu bande sukt, kad trecia isivaikinam, bet aisku, kaip diena, kad irgi tikejosi, kad uzsimirsiu, pavargsiu nuo rupesciu ir tuo viskas baigsis. Bet ne velnio hah.gif
Atsakyti
Alchašas ir narkomanas nebutinai durnas žmogus, paprasčiausiai serga priklausomybės liga. Vaikas galbūt gali paveldėti polinko priklausomybei, bet turėdamas tvirtą pagrindą po kojomis-šeimą jam bus daug lengviau tam atsispirti smile.gif Beje mano berniukas pagimdytas visiškai nusigėrusios moters net nežinia nuo kokio vyro laaabai pritingas ir gabus, kaip ir jo sesė, brolis wub.gif Mama mokėsi geriausiais pažymiais, tik deja žengė ne tuo keliu. Taigi tik tai, kad žmogus geria neturėtu gazdinti protiniais atsilikimais, kiek menininkų, mokslininkų ir šiaip šviesių žmonių turi šia problemą..
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2008 08 19, 09:20)
Merginos, o ar nei viena neturit( neturejot) baimes, kad pasiimsit vaika su ivairiais nukrypimais? Juk vaiku namuose daugiausia alkocholiku, narkomanu , siaip, asocialiu tevu vaikai??? O tiek sveikata, tiek protiniai gabumai- negabumai yra paveldimi, auklejimu cia nieko nepakeisi? Nebijot gaut ligoni ar protiskai silpna vaika??? Ar vaiku namuose bent pasako, kas tevai???
As po keliu metu noreciau pasiimt vaika, bet butent sie nuogastavimai gasdina mane, kaip ir vyra g.gif

Įsiterpsiu su "pamokymais" cool.gif Jei tokie nuogastavimai kyla, rimtai galvoti apie ne biologinį vaiką jums dar anksti.
Kam jums tos problemos...
Beje, aš ne prieš įvaikinimą. Ir jei šis mano pasakymas pasirodys kandus, tai tik dėl to, kad raginu jus pasidomėti plačiau apie ne biologinius vaikus.

...juk su pagimdytų labai daug rūpesčių, o dar ir su antru vaikelių nemažai reikia užsiimti, kad jis adaptuotųsi naujuose namuose.

Su pagimdytu žyyyyymiai mažiau rūpesčių. Patikėkit

Zodziu, bijau tu ligu, kurios budingos asocialams...O ne aplamai ligu.

Ir dar - pavardinkite prašau jums žinomas ligas, kurios būdingos TIK asocialams g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitvita: 19 rugpjūčio 2008 - 12:56
Kaip supratau pakankamai baisi alkoholinio vaisiaus sindromas kai gimsta kūdikis su šia ligele tai su vystimusi gali būti problemos.
Ošeip jei labai bijai visokiųpsichikos sutrikimų tai imk vaiką didesnį nes su mažyliais sunku ką pasakyti vapas mano mergytę grupėje buvo Valentukas toks fainas mažylis bet motina psichinę negalę turinti pagimdė berniuką tualete ir jį iš tualeto jau komoje ištraukė priburbuliakinusi.
Šeip VTAT man sakė kad pas mus miete buvo tik viena šeima kuri pasilėmė vaikiuką o paskui pasirodė kad jis turi psichinę negalę bet VTAT įspėjo šeimą kad vaikiuko neimtu nes motina ir brolis nesveiki psichiškai o jie norėjo naujagimio taigi rizikavo. bet man gydytojai sakė kad kuo vyrenis vaikiukas tuo mažiau šansų siurprizams.
Nors kai aš imiau saviškę tai pradžioje galvojau kad autizmu serga paskui po kelių savaičių pasirodė kad mergytė turinti elementarių bendravimo sutrikimų ji tesiog nežino kaip komunikuoti. Todėl kai imi vaikiuką iki metukų tai negali tiksliai žinoti ar vaikiukas nesveikeas kiek ar jis turi tik bendravimo sutrikimų. O bendravimo sutrikimų turi visi vaikiukai kurie patekę iš kūdikių namų.
Kia lankiausi saviškę tai jau po kelių apsilankimų tikslai galėjau pasakyti koks vaikiukas atkeliaves iš namų kuris iš gimdyklos tieisiai ten. Žinok vaikai augę ne šeimoje nemoka komunikuoti maniškė pasirodė besanti labai kamunikabili mergina mėgstati visur kišti savo ilgaaaaaaa nosiuką, o vaikų namuose būdama 8 mėnesiu nemokėjo šypsoti reiškė tik labai stiprais emocijas į tarpinius komunkiavimo variantus nekreipė jokio dėmesio galėjai ją šnekinti morzytes kraipyti o ji kaip marmuras nieko o dažiniausei tai net į tą pusę nežiūrėjo .
Žinai jei būčiau turėjusi savo bio mažiuką (iki 3 metų) tai tikrai nebūčiau fiziškai ištvėrusi nes įsivaizduok tokią sceną kai apsikabini vaiką o jis šaukiatiek kiek tu jį laikai kartą šaukė 40 minučių kol nurimo ir užmigo pas mane glėbiję o jei dar būtų šalia bio visai mažutis reikalujantis irgi dėmesio tai nežinau.
Dbar po pusės metų mergina jau kokios 3 savaitės kaip užmiega mano glėbyje ir nebetjkkaip o įkišusi nosiuką man į krutinę ir susirnagiusi aš ją taip apkabinu kad liktų kuo mažiau kūnelio ir ji užmiega kaip angelas .
Mnao vyras negalėdavo žiūrėti kaip mergina drąskosi kai aš ją pratinau prie savęs , imdavau į glėbį tik tada kai reikdavo miegoti ir ji tol spardydavosi ir klykdavo kol užmigdavo (aišku ne kiekvieną dieną kad vaikui šoko neivaryčiau). Šeip didelių adaptacinių problemų nebuvo ir gana greitai pamėgo bučiukus bet mamos glėbį atrado prieš tris savaites.
Odabar įsivaizduok kad turi ddar vieną mažiuką br.....
Aš patarčiau imti vaiką iš vaikų namų kai bio vaikui nemžaiau nei 3 meturkaines gali būti kad kitaip pačiai teks gydytis neurozes nes paprasčiausei neistengsi susitvarkyti su esančia padėtimi.
Atsakyti
Zaika2 matai kaip skirtingai. mano bičiulė augina įvaikintą, jį pasiėmė 3 metukų, vaikas pirmąsias dvi savaites miegojo tik tuo atveju, jeigu buvo nešiojamas. Taigis - dvi savaitės - tik ant rankų. Dabar dar darželinukas, bet darželio auklėtojų vertinimu - vienas gabiausių grupėje.
Atsakyti
QUOTE(voveriena @ 2008 08 19, 09:20)
protiniai gabumai- negabumai yra paveldimi, auklejimu cia nieko nepakeisi?

O jei vaikas negabus, tai jam ką, mamos nereikia? Ir meilės mažiau reikia nei gabiam? Ir mylėti sugebėtumėte tik vaiką, atitinkantį kažkokius jūsų išankstinius lūkesčius, o ne vaiką tokį, koks jis yra?

Atsakyti