Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

QUOTE(Titia @ 2008 02 27, 15:41)

neperku nieko kas reklamuojasi kaip "as seen on TV" ir "not available in stores". man visa tai asocijuojasi su liaudishkai tariant "fuflo" tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
MAn jis kazkuo panasus i LT naudojams ciklonines g.gif ar kazkaip panasiai krosneles. Jas giria g.gif
Atsakyti
Vakariene smile.gif :
Lengva uzkandele:
Ant pomidoru riekeliu: kietai virti kiaushiniai, mozarella suris, cesnakas, svogunu laishku ziupsniukas, juodieji pipirai, majonezas.
Ant avokado ir agurko riekeliu: pomidoras, svogunu laishkai, cesnakas, majonezas.

user posted image

Ir dar viena karshta uzkandele mirksiukas.gif :
Kietai virti kiaushiniai, mozarella suris, cesnakas, juodieji pipirai, truputis svogunu laishku, majonezas.
Viska sukraunam ant baltos ar juodos duonos riekeliu ir keliom min - i orkaite.

user posted image
Atsakyti
Dabar puse nakties kankinsiuosi ir galvosiu, kad ir man reiketu tokiu skanestu pasigaminti thumbup.gif
Tik bijau, kad po sitos temos skaitymu gausiu persikelti i besiliekninanciu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Titia @ 2008 02 28, 07:32)
Dabar puse nakties kankinsiuosi ir galvosiu, kad ir man reiketu tokiu skanestu pasigaminti  thumbup.gif
Tik bijau, kad po sitos temos skaitymu gausiu persikelti i besiliekninanciu cool.gif

tongue.gif
jei atvirai, ash ir pati greitai prisijungsiu prie tavo minetos temeles hihihi.gif
nieko..tuoj vasara, gaminsiu ka nors lengvo, gaivaus, nekaloringo mirksiukas.gif
Atsakyti
gerai, kad jau ruoshiuos i lova ax.gif kitaip shaldytuvas nukentetu savo turiniu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raskyte @ 2008 02 27, 22:16)
gerai, kad jau ruoshiuos i lova  ax.gif  kitaip shaldytuvas nukentetu savo turiniu  lotuliukas.gif

Tau galima, o as jau seiliu prisiryjau lotuliukas.gif ir eisiu miegoti lotuliukas.gif . Ryt turbut su abiem vaikais vaziuosi i parduotuve ryte duonutes pirkti, nes namie tik juoda duona, darysiu uzkandeles su kiausiniu ir suriu, as dar kai netingiu kumpelio smulkiai papjaustau cool.gif
Atsakyti
hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 02 27, 20:47)
Vakariene smile.gif :
Lengva uzkandele:
Ant pomidoru riekeliu: kietai virti kiaushiniai, mozarella suris, cesnakas, svogunu laishku ziupsniukas, juodieji pipirai, majonezas.
Ant avokado ir agurko riekeliu: pomidoras, svogunu laishkai, cesnakas, majonezas.

Ir dar viena karshta uzkandele mirksiukas.gif :
Kietai virti kiaushiniai, mozarella suris, cesnakas, juodieji pipirai, truputis svogunu laishku, majonezas.
Viska sukraunam ant baltos ar juodos duonos riekeliu ir keliom min - i orkaite.

Eik kakot blush2.gif blyn kaip uzsinorejau biggrin.gif ale reik damust vakarykscius kotletus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2008 02 29, 01:36)
Eik kakot  blush2.gif blyn kaip uzsinorejau  biggrin.gif ale reik damust vakarykscius kotletus  doh.gif

biggrin.gif
o ash mielai kotletu sukirsciau..seniai dariau blush2.gif
Atsakyti
gal kas zino kokia ideja paprastai 2 vakarienei?
Atsakyti
QUOTE(Sacra @ 2008 02 29, 12:11)
gal kas zino kokia ideja paprastai 2 vakarienei?

zinau, apsirengi ir vaziuoji i restorana tongue.gif
Atsakyti