Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

Galit priminti kaip picos pada gaminti ? Praeitoj temeoj apie tai snekejot, nespejau uzsirasyti, o dabar tingiu eiti per visus 50 psl blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2008 02 29, 15:41)
Galit priminti kaip picos pada gaminti ? Praeitoj temeoj apie tai snekejot, nespejau uzsirasyti, o dabar tingiu eiti per visus 50 psl  blush2.gif

as spejau uzsirasyti biggrin.gif , tik nebepamenu, kas idejo si recepta blush2.gif

Plonas picos padas:

175g miltu
120-150 g virinto silto vandens
7g sausu mieliu
1 saukstas alyvuogiu aliejaus
druskos

miltus ismaisyti su mielem, druska. supilti vandeni (gali reiketi daugiau/maziau, priklausomai nuo miltu kiekio), alieju ir minkyti tesla. palikti tesla pusvalandziui pakilti ir kocioti.
Atsakyti
Aciu, Maverick 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa999 @ 2008 02 29, 21:20)
Aciu, Maverick  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sacra @ 2008 02 27, 00:30)
gal kas nors yra gamines eklerus ir skanus gavosi?
smile.gif

Gaminom. Praktiškai kaip tikri gavos. smile.gif
Atsakyti
Mes irgi bandem...labai skaniai gavosi 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
ka merginos skanaus daret savaitgali? 4u.gif

kepiau zuvi vakar... tureciau pasakyti, kad gavosi skaniai (nors man niekada anksciau nesigaudavo)... blush2.gif paprasciausiai merginu patarimu uztepiau majonezo ir ant virsaus uzdejo patarkuoto mozarella surio ir kepiau orkaitej (pomidoro nedejau, nes nemegstu ju keptu ar virtu - tik zalius). valgem su ryziais ax.gif
o ryt troskinsiu vistiena su bulvytem ir morkytem ax.gif
Atsakyti
O man tas picos padas neisejo. doh.gif
Atsakyti

Savaitgali valgem sushi ir sekmadieni tai dazem nooka ir virtuve tai teko pasitenkinti varsketukais. Siandien pasidariau avokado salotas ir kepaiu visciuka ant grilio. Labai megstu toki visciuka, bet nekenciu po to smirdeti dumais. Uztai vyrui patinka, vaiksto kaip katinas ratais laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutti @ 2008 03 03, 19:28)
O man tas picos padas neisejo.  doh.gif

o kas blogai gavosi?
Atsakyti
tesla prie ranku lipo, zodziu kose makalose gavosi, o ne tesla. Man atrodo, as blogai vienetus issiverciau. ( gramus).
Atsakyti
QUOTE(Rutti @ 2008 03 03, 22:40)
tesla prie ranku lipo, zodziu kose makalose gavosi, o ne tesla. Man atrodo, as blogai vienetus issiverciau. ( gramus).

Ant mano puodelio vienos puses surasyta viskas OZ kitoje GR. O gal tesla be meiles darei? biggrin.gif Mano babyte visada sako, kad tesla minkyti su meile reikia, tada gerai iskyla thumbup.gif
Atsakyti