Galit priminti kaip picos pada gaminti ? Praeitoj temeoj apie tai snekejot, nespejau uzsirasyti, o dabar tingiu eiti per visus 50 psl
QUOTE(pupa999 @ 2008 02 29, 15:41)
Galit priminti kaip picos pada gaminti ? Praeitoj temeoj apie tai snekejot, nespejau uzsirasyti, o dabar tingiu eiti per visus 50 psl 
as spejau uzsirasyti
Plonas picos padas:
175g miltu
120-150 g virinto silto vandens
7g sausu mieliu
1 saukstas alyvuogiu aliejaus
druskos
miltus ismaisyti su mielem, druska. supilti vandeni (gali reiketi daugiau/maziau, priklausomai nuo miltu kiekio), alieju ir minkyti tesla. palikti tesla pusvalandziui pakilti ir kocioti.
Aciu, Maverick
QUOTE(Sacra @ 2008 02 27, 00:30)
Gaminom. Praktiškai kaip tikri gavos.
Mes irgi bandem...labai skaniai gavosi
ka merginos skanaus daret savaitgali?
kepiau zuvi vakar... tureciau pasakyti, kad gavosi skaniai (nors man niekada anksciau nesigaudavo)...
paprasciausiai merginu patarimu uztepiau majonezo ir ant virsaus uzdejo patarkuoto mozarella surio ir kepiau orkaitej (pomidoro nedejau, nes nemegstu ju keptu ar virtu - tik zalius). valgem su ryziais
o ryt troskinsiu vistiena su bulvytem ir morkytem
kepiau zuvi vakar... tureciau pasakyti, kad gavosi skaniai (nors man niekada anksciau nesigaudavo)...
o ryt troskinsiu vistiena su bulvytem ir morkytem
Savaitgali valgem sushi ir sekmadieni tai dazem nooka ir virtuve tai teko pasitenkinti varsketukais. Siandien pasidariau avokado salotas ir kepaiu visciuka ant grilio. Labai megstu toki visciuka, bet nekenciu po to smirdeti dumais. Uztai vyrui patinka, vaiksto kaip katinas ratais
QUOTE(Rutti @ 2008 03 03, 19:28)
o kas blogai gavosi?
QUOTE(Rutti @ 2008 03 03, 22:40)
tesla prie ranku lipo, zodziu kose makalose gavosi, o ne tesla. Man atrodo, as blogai vienetus issiverciau. ( gramus).
Ant mano puodelio vienos puses surasyta viskas OZ kitoje GR. O gal tesla be meiles darei?