Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

QUOTE(6663 @ 2008 04 19, 08:26)
g.gif bandyciau visai neruoshti ir nemarinuoti, kaip tik kepti shviezia, tik priesh kepimo pabaiga uzberti rupios druskeles ir pipiru-turetu buti tada minkshta 4u.gif

o as kaip tik girdejusi kad jautiena reikia ilgiau pamarinuoti nei kiauliena... g.gif nors per visas "cooking shows" tai jie druska ir pipira beria pries pat kepant, tai ir zinok zmogus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliushka @ 2008 04 19, 17:39)
o as kaip tik girdejusi kad jautiena reikia ilgiau pamarinuoti nei kiauliena...  g.gif  nors per visas "cooking shows" tai jie druska ir pipira beria pries pat kepant, tai ir zinok zmogus  doh.gif

chi chi, tai yra begales budu ir variantu..
ale, vis tiek bus skanu 4u.gif bet kokiu atveju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(doviliushka @ 2008 04 19, 08:39)
o as kaip tik girdejusi kad jautiena reikia ilgiau pamarinuoti nei kiauliena...  g.gif  nors per visas "cooking shows" tai jie druska ir pipira beria pries pat kepant, tai ir zinok zmogus  doh.gif

va va, as to ir nesupratau, nors niekad nesu to darius, bet maniskis tai ir taip daro, vos pora min. pries kepant pabarsto prieskoniuku ir ant ugnies.
Atsakyti
o as kazkada bandziau kepti jautiena ir man zinokit s... gavos doh.gif nzn, nemoku as jautienos gaminti. Kiauliena tai lengva blush2.gif
Atsakyti
Sako, kad druska istraukia sultis visas is mesos, tai todel gal ir rodo, kad druskinti pries pat kepant.
Antraip, marinata galima padaryti, bet man atrodo druska i ji neieina. rolleyes.gif Jau nebeatsimenu, reikes perziureti recepturas lotuliukas.gif

O man kaip tik kiauliena nepatinka. Labai retai valgom ja.
Atsakyti
o as kepiau jautiena dokufkej nelabai skanei gavos tokia kieta,bet kita diena as is tos mesytes pasidariau guliasa tai kaip skanei gavos kad sakes... thumbup.gif ir labai minksta mesyte gavos ilgiau paviriau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deivydukomama: 19 balandžio 2008 - 21:54
As visada jautiena ka perku, supjaustau porcijom sudedu i freez-it maiselius ir uzpilu marinatu, tada i saldymo kamera ir kai sugalvoju kepti isimu is vakaro, kad atsileistu ir visada mesyte buna gerai issimrinavus, prieskoniu prisigerus. Kai druskos, pipiro ir dar siaip kokiu prieskoniu tik pries pat kepant uzberia zmones, tai man visai mesa be skonio buna, tas pats kaip neprieskoniuota is viso valgytum, o geriausia tai viena draugai net neplauna, tiesiai kaip nusipirka, plevele nuplesia ir deda ant griliaus ir prieskoniu beria .... fe...
Atsakyti
Jautieną gaminant labai svarbu iš kokios karvės vietos ir - neperkepti. Aš irgi tik už tai, kad be marinato - nieko nėr skaniau už sultingą steikutį. essen.gif:
Atsakyti
QUOTE(deivydukomama @ 2008 04 19, 22:53)
o as kepiau jautiena dokufkej

o kas cia per daiktas - dokufke? g.gif
Atsakyti
QUOTE(TYN @ 2008 04 19, 18:11)
o kas cia per daiktas - dokufke?  g.gif

dukofke pas mus tai orkaite vadindavo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2008 04 20, 00:27)
Jautieną gaminant labai svarbu iš kokios karvės vietos ir - neperkepti. Aš irgi tik už tai, kad be marinato - nieko nėr skaniau už sultingą steikutį. essen.gif:

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz patarimus, kelis steakus uzmarinavau, kelis taip kepem, visi liko patenkinti 4u.gif
Atsakyti