Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas užsienyje

QUOTE(* Linužė * @ 2008 04 20, 14:41)
Aciu visoms uz patarimus, kelis steakus uzmarinavau, kelis taip kepem, visi liko patenkinti  4u.gif

ir kurie skaniau gavos? marinuoti ar ne? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(* Linužė * @ 2008 04 19, 07:18)
Kaip galima paruosti skaniau jautiena pries kepima ant griliaus ?  blush2.gif  4u.gif

Mums, tai uzrode tokius prieskonius BLACKENED MEAT RUB,,bet ju yra pirkti tik pas graikus Villa park,nes niekur daugiau ir nerandam nusipirkti,tai tais milteliais itrini steikus ir ant griliaus,jau 2m. taip kepam ir visi pazystami '"uzsikrete'" nuo musu.
Atsakyti
QUOTE(gytenis @ 2008 04 21, 09:12)
Mums, tai uzrode tokius prieskonius BLACKENED MEAT RUB,,bet ju yra pirkti tik pas graikus Villa park,nes niekur daugiau ir nerandam nusipirkti,tai tais milteliais itrini steikus ir ant griliaus,jau 2m. taip kepam ir visi pazystami '"uzsikrete'" nuo musu.

Aciu, reikes pasidairyti situ pireskoniu 4u.gif

Doviliushka, man asmeniskai abu vienodai skanus buvo, taip jau isejo, kad mes su drauge emem marinuota mesyte, bet ir nemarinuota buvo sultinga, ir minksta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2008 04 19, 23:27)
Jautieną gaminant labai svarbu iš kokios karvės vietos ir - neperkepti. Aš irgi tik už tai, kad be marinato - nieko nėr skaniau už sultingą steikutį. essen.gif:

Butent jautiena, ne kiauliena...As butent taip ir darau, , ne siap jautiena, bet BUTENT STEIKUS taip kepu, sultinga ir skanu, bet niekada nebandziau ant griliaus, vis progos nebuvo, keptuveje kepiau.. .. bet pirkdavau file minion arba petite filet.. O kokius teikus geriausiai ant griliaus kepti? kad sausi nebutu? file visokie tai brungoki, nors ir kiti nepigus NY Strip arba ribey.. kazin kuri galima imti ir pigesniu? nes siap is mesos smoto nekaus gaunasi, "zilku' daug labai...

QUOTE(* Linužė * @ 2008 04 21, 21:06)
man asmeniskai abu vienodai skanus buvo, taip jau isejo, kad mes su drauge emem marinuota mesyte, bet ir nemarinuota buvo sultinga, ir minksta  smile.gif

O kokie tie marinuoti steikai? kokia karves "dalys"
Atsakyti
QUOTE(Fasolka @ 2008 04 22, 06:15)
Butent jautiena, ne kiauliena...As butent taip ir darau, , ne siap jautiena, bet BUTENT STEIKUS taip kepu, sultinga ir skanu, bet niekada nebandziau ant griliaus, vis progos nebuvo, keptuveje kepiau.. .. bet pirkdavau file minion arba petite filet.. O kokius teikus geriausiai ant griliaus kepti? kad sausi nebutu? file visokie tai brungoki, nors ir kiti nepigus NY Strip arba ribey.. kazin kuri galima imti ir pigesniu? nes siap is mesos smoto nekaus gaunasi, "zilku' daug labai...

Na, čia mano MB geriausiai išmano. Bet kiek prisimenu, tai tavo išvardintus ir gali kept (JAV tuo klausimu paprasta, nes visi steikus valgo, tai ir parduotuvėj rasi atitinkamas išpjovas, Lietuvoj visai kitaip pjausto...). Va kokį kumpį tai jau reikia marinuoti, nes kieta mėsa.
Atsakyti
QUOTE(Fasolka @ 2008 04 21, 23:15)
O kokie tie marinuoti steikai? kokia karves "dalys"

mes butent tai kepem tuos filet mignon, jie buna jau supjaustyti, o gali pirkti ta visa tenderloin'a vadinama, ir pati susipjaustyti, ir jie buna jau paruosti t.y. imarinuoti, as pamarinavau su A1 is buteliuko, uz tai klausiau panu, gal kas zino kaip ka mandriau ar idomiau.
Atsakyti
Va gi Apie steikus

viskas aisku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fasolka: 22 balandžio 2008 - 21:32
..vakariene..: kadangi turejau likusiu ishvirtu makaronu, teko sugalvoti "makaronine" vakariene:

Salotos:

Spalvoti makaronai, zalias agurkas, truputis marinuoto agurko, parukyta deshra - viskas kubeliais, daug juoduju pipiru ir majonezas..

user posted image

Troshkinys su farshu: negiliam puode apkepiau kelias supjaustytas skilteles cesnako alyvuogiu aliejuje, tada supyliau indeli pomidoru savo sultyse ir sudejau farsha, kai ishsitroshkino (tas vyksta super greitai smile.gif ), idedam makaronus. Dar 5-10 minuciu ir prie stalo..Galima uzbarstyti surio...

user posted image
Atsakyti
6663 kaip visada labai isradinga thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazulka5 @ 2008 04 23, 04:43)
6663 kaip visada labai isradinga  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

labai aciu smile.gif , ishradingumas reishkiasi tuo, ka randu shaldytuve blush2.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(6663 @ 2008 04 23, 03:46)
labai aciu smile.gif , ishradingumas reishkiasi tuo, ka randu shaldytuve blush2.gif
4u.gif

Pas mane gimus vaikams tuo klausimu fantazija ir išradingumas taip atbuko, kad galiu ilgai stovėti prie pilno šaldytuvo ir vis tiek nieko nesumąstyti. doh.gif Bet, terminatoriui augant, pastebiu, kad po truputį grįžta ir mano slabni sugebėjimai. hihihi.gif
Nu žo, pagarba, kaip visad. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2008 04 23, 07:46)
Pas mane gimus vaikams tuo klausimu fantazija ir išradingumas taip atbuko, kad galiu ilgai stovėti prie pilno šaldytuvo ir vis tiek nieko nesumąstyti.  doh.gif Bet, terminatoriui augant, pastebiu, kad po truputį grįžta ir mano slabni sugebėjimai. hihihi.gif
Nu žo, pagarba, kaip visad.  4u.gif

labai dekui 4u.gif
vat ir ash pagalvoju, reikia "linksmintis" prie puodu, kol galiu smile.gif ..
o tai paskui nebus taip lengva..ir smagu.. mastau.gif
Atsakyti