Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 5

QUOTE(Romeo @ 2008 03 04, 22:49)
cia uzdavei man minti doh.gif  o jei ir maniski tas vilnonis alergizuos g.gif  nes mes kazkam turim alergija, bet po siai dienai dar neatsekam unsure.gif  tai bus 500 kaip i bala unsure.gif
papasakok apie savo kilimuka, kur pirkot, kiek mokejot ax.gif  mirksiukas.gif

pirkom Dubingiuose, mokėjom gal apie 130, nebepamenu tiksliai, nes senokai tai jau buvo rolleyes.gif

http://public.fotki....ys/img2603.html
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 03 05, 19:11)
pirkom Dubingiuose, mokėjom gal apie 130, nebepamenu tiksliai, nes senokai tai jau buvo  rolleyes.gif

http://public.fotki....ys/img2603.html

labai labai grazus jusu vaiku kambarys bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(unte @ 2008 03 05, 18:19)
Laba,gal gali pasakyti kaip juos parsisiuntei,ir kokios kainos,mes ten radom ir mums patinkanciu thumbup.gif

per SM tarpininkes kurios uzsakyneja is to puslapio, kaina plius proc. tarpininkei ir atsiuntimas iki namu smile.gif
Atsakyti
Mirksniuk, o kur pirkot tas aplikacijas ant baldų? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2008 03 05, 22:12)
labai labai grazus jusu vaiku kambarys  bigsmile.gif

ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(žibutė @ 2008 03 05, 22:39)
Mirksniuk, o kur pirkot tas aplikacijas ant baldų? bigsmile.gif

pas vieną iš SM auksarankių rolleyes.gif
Atsakyti
kažkam dar buvo įdomu kur tuos "mamutus" gamina. Tai va, sakė tą spinta ir komodą pirko "fredos" firminėje parduotuvėje. tai taip išeina, kad ab freda gamina (o gal jau gamino) juos.
2ia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMICY: 06 kovo 2008 - 08:33
QUOTE(MAMICY @ 2008 03 06, 08:18)
kažkam dar buvo įdomu kur tuos "mamutus" gamina. Tai va, sakė tą spinta ir komodą pirko "fredos" firminėje parduotuvėje. tai taip išeina, kad ab freda gamina (o gal jau gamino) juos.
2ia

o ta ju firmine parduotuve tik Kaune? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Romeo: 06 kovo 2008 - 09:41
QUOTE(MAMICY @ 2008 03 05, 16:41)
cia kurioj nors IKEA'oje matėte ar lietuvoje? nes as maciau komoda ir spinta gyvai, tai man visai nieko pasirode... aisku tada kai maciau, tai labai stipriai nepaziureinaujau - neaktualu buvo smile.gif

IKEA. Dažai tokiu plonu sluoksniu padengti ir ekspozicijoje jau pradėję lupinėtis. Nes mes apžiūrinėjome, jų ir mėlynų yra, tai aš savo berniukui, o draugė mergaitei žiūrėjom. Nes internetiniame puslapyje pažiūrėjus, tai jie mums patiko, bet gyvai, tik priėjom ir iškart abi "neee" schmoll.gif . Na, bet man ir sofkutės labai jau baisios susirodė, o kita mamytė čia jas visai lyg ir giria (tik nesupratau ar matė gyvai ar ne g.gif ).Tai jei ruošiatės pirkti, tai reikia pamatyti gyvai, gal kitiems ir patiktų, kainos juk nesikandžioja.
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2008 03 06, 00:26)
per SM tarpininkes kurios uzsakyneja is to puslapio, kaina plius proc. tarpininkei ir atsiuntimas iki namu smile.gif

Niekad neteko siustis g.gif gal gali truputuka paaiskint,per kokias sm tarpininkes ir taip toliau, prasau. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobrytė @ 2008 03 06, 09:44)
IKEA. Dažai tokiu plonu sluoksniu padengti ir ekspozicijoje jau pradėję lupinėtis. Nes mes apžiūrinėjome, jų ir mėlynų yra, tai aš savo berniukui, o draugė mergaitei žiūrėjom. Nes internetiniame puslapyje pažiūrėjus, tai jie mums patiko, bet gyvai, tik priėjom ir iškart abi "neee" schmoll.gif . Na, bet man ir sofkutės labai jau baisios susirodė, o kita mamytė čia jas visai lyg ir giria (tik nesupratau ar matė gyvai ar ne g.gif ).Tai jei ruošiatės pirkti, tai reikia pamatyti gyvai, gal kitiems ir patiktų, kainos juk nesikandžioja.

gal ir man turi omenyje smile.gif as gyriau tas sofkutes, ir maciau ir ciupinejau, netgi patys ant ju miegam (neidejau tada ju cia), bet sofa lova, istiesta buna kaip dvigule lova, su ciuziniais (ciuzinius pirkom brangiausius), ciuziniai susisega uztrauktuku, yra su uzvalkalais, kuriuos nusegus galima isplauti, zodziu esame labai labai ja petenkinti ir kaina ir kokybe cool.gif
Atsakyti
QUOTE(unte @ 2008 03 06, 13:17)
Niekad neteko siustis g.gif  gal gali truputuka paaiskint,per kokias sm tarpininkes ir taip toliau, prasau. rolleyes.gif

ten man atrodo amerikoniski www buvo. tai eini i SM skyreli internetines parduotuves, ten susirandi temas "amerikonku" ir pirmuose temų postuose viskas parasyta... internetines parduotuves
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 03 06, 15:20)
gal ir man turi omenyje smile.gif as gyriau tas sofkutes, ir maciau ir ciupinejau, netgi patys ant ju miegam (neidejau tada ju cia), bet sofa lova, istiesta buna kaip dvigule lova, su ciuziniais (ciuzinius pirkom brangiausius), ciuziniai susisega uztrauktuku, yra su uzvalkalais, kuriuos nusegus galima isplauti, zodziu esame labai labai ja petenkinti ir kaina ir kokybe cool.gif

Įmesk man į až kokią tiksliai ėmėte, ir su kokiu tiksliai gobelenu, nes kaip ir rašiau jau ir forma ir sėdėti man jie patiko, bet gobelenai tai košmaras. Gal ką pražioplinau, nes labai jau man jų kaina viliojančiai atrodo smile.gif
Atsakyti