Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 5

QUOTE(ostė @ 2008 03 07, 11:01)
100x200, mes ne LT pirkom, šiaip iš otto katalogo mačiau galima užsisakyti, po apačia didelė talpi dėžė patalynei ar žaislams  4u.gif Neapsisprendžiam ką daryt su lovyte, ji mums labai  wub.gif , bet kadangi dar nėra kitų baldelių, o dukra lyg linksta link klasikinio stiliaus, tai jei nepritaps prie interjero teks pardavinėti  verysad.gif

Grazi lovele, manau nebus problemu ja parduoti smile.gif
O as einu pasivartysiu Otto kataloga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Romeo @ 2008 03 07, 10:53)
Labutis 4u.gif

As dar apie tas lovas is Jysk noriu patrukdyt biggrin.gif
Mamytes, o kokiu ismatavimu ciuzinius  pirkot 200x90 ar 195x90 g.gif (biski pasimeciau siuo klausimu)

Mes nuėjom į saloną prekiaujantį čiužiniais ir parinko čiužinius, atrodo 200 metrų, tik va kai apvelku paklodes, tai čiužinį turiu pakelti, nes neužtelpa paklodė (su gumom kurios) , bet patogu liuks, tik lova pati gremėzdiška labai, mano mažius ir skersai ir išilgai miega joje.
Atsakyti
QUOTE(Irena10 @ 23,2008 03 07, 10:30)
Mes nuėjom į saloną prekiaujantį čiužiniais ir parinko čiužinius, atrodo 200 metrų, tik va kai apvelku paklodes, tai čiužinį turiu pakelti, nes neužtelpa paklodė (su gumom kurios) , bet patogu liuks, tik lova pati gremėzdiška labai, mano mažius ir skersai ir išilgai miega joje.

ciuzinio tipa tai as jau issirinkus, tik del matmenu pasimeciau, nes ten biski kojos trukdo 2-metriniam man rodos, bet turbut reikia 2 metru imti g.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pele @ 2008 03 07, 15:25)

Super thumbup.gif
Visai gerai atrodo sienos nukabintos piešinukais bigsmile.gif ,įdomiai sakyčiau bigsmile.gif ,tik ar tokia galybė paveikslų neatsibostų vieną dieną ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina-buziene: 07 kovo 2008 - 16:52
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 03 07, 16:51)
Super  thumbup.gif 
Visai gerai atrodo sienos nukabintos piešinukais  bigsmile.gif ,įdomiai sakyčiau bigsmile.gif ,tik ar tokia galybė paveikslų neatsibostų  vieną dieną ?  g.gif

taigi gali daryti temines parodeles... pvz "kaledos arteja", "Vasara praejo"...
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2008 03 07, 16:51)
Super  thumbup.gif 
Visai gerai atrodo sienos nukabintos piešinukais  bigsmile.gif ,įdomiai sakyčiau bigsmile.gif ,tik ar tokia galybė paveikslų neatsibostų  vieną dieną ?  g.gif

manau greiciau atsibostu nuo ju dulkes valyti,nei jie aptys lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2008 03 07, 17:16)
manau greiciau atsibostu nuo ju dulkes valyti,nei jie aptys lotuliukas.gif  doh.gif

Dėl dulkių sutinku drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
visai nebloga ideja su tais remeliais, tik as juos gal kaip kitaip sukabinciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 03 07, 19:35)
visai nebloga ideja su tais remeliais, tik as juos gal kaip kitaip sukabinciau  g.gif

man taip pat labai patiko ideja tik gal as ju kabinciau maziau.....bet mintis thumbup.gif
Atsakyti
mes va irgi siandien nusipirkom dviaukste lovyte is Jysk 4u.gif tik nepirkom ciuzinio, neapsisprendem ar pirkt ta porolonini, ,urie ten i lovyte ideti ar koki kita g.gif poroloninis 100 lt, op va koki kita perkant jau gal butu apie kokius 300 lt ar daugiau. Idomu kokius jus pirkot ir kaip sekas vaikams miegot? Kai paklausem JYske, tai sako, dauguma perka tuos paprastu poroloninius g.gif tai kazkaip susimeciau ka daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Romeo @ 2008 03 07, 12:39)
ciuzinio tipa tai as jau issirinkus, tik del matmenu pasimeciau, nes ten biski kojos trukdo 2-metriniam man rodos, bet turbut reikia 2 metru imti g.gif
aciu 4u.gif

Tik dvieju. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Žydriausia @ 2008 03 08, 19:24)
mes va irgi siandien nusipirkom dviaukste lovyte is Jysk 4u.gif  tik nepirkom ciuzinio, neapsisprendem ar pirkt ta porolonini, ,urie ten i lovyte ideti ar koki kita g.gif  poroloninis 100 lt, op va koki kita perkant jau gal butu apie kokius 300 lt ar daugiau. Idomu kokius jus pirkot ir kaip sekas vaikams miegot? Kai paklausem JYske, tai sako, dauguma perka tuos paprastu poroloninius g.gif  tai kazkaip susimeciau ka daryt g.gif

paraloninio tai neimciau, man atrodo, kad tai pinigu ismetimas.
Atsakyti