Labux,
QUOTE(zuikelee @ 2008 03 15, 15:19)
nes darbe uzblokuoti dauguma psl tokiu
ir pas mus darbe
QUOTE(žibutė @ 2008 03 15, 17:07)
Jole, labai gražus kambarys

Baldai fantastiški
O ant sienos pas jus aplikacijos priklijuotos, ar ten piešta? Aš kalbu apie tas gėlytes, kur šalia barbių?
Aš pirkau gelių aplikacijas, bet man dar mažesnių reikia...
Tiesa, o kur tą kilimą su gėlytėm pirkot?
ačiū
priklijuotos. pirkau Senukuose. kainavo 40 lt. ir barbės, ir visos gėlytės įeina į komplektą. Įpakavime labai daug. apklijavom visą kambarį ir dar liko. gal kada kokią dėmę reiks paslėpt
Kilimą pirkom Gariūnuose. kainavo gal 170

Nepamenu dabar, nes jau metai jam, bet po pardžių turnyro ir kainų ir pasiūlos, man jis pasirodė nebrangus ir labai ko reikia
Vasarą išplaunu, susuku ir paslepiu, o rudenį vėl gražinu, nes mažoji alergiška, o ant grindų vėsu žaisti.
QUOTE(Kaliteja @ 2008 03 15, 19:16)
O kokio ilgio jūsų stalas ir tas tarpas kur kėdė įvažiuoja
Vakar buvo meistaras,tai toks "plūgas" kad nežinau
ačiū.
Tuoj einu pamatuosiu ir parašysiu
QUOTE(rimulia12 @ 2008 03 15, 20:08)
Nu labai grazu, o baldai tai
QUOTE(Romeo @ 2008 03 15, 21:38)
Jole
O mums niekaip ciuzino neatveza
pikta darosi, bet kantriai laukiam
tada ir mes pasirodysim
ačiū.
mes patys privažiavom prie sandėlio ir pasiėmėm.
man tie atvežimai jau nusibodo. paskutiniu metu pirkom kelis didesnius daiktus, tai su pristatimu pagrindines problemos...
QUOTE(liumcikas @ 2008 03 16, 02:58)
Jole, greitai pasiskai is kur gavai tokius grazius baldelius ir kas paise sienas? ar ten klijuotos dekracijos?
Pirkom Audėjo balduose. dar yra SBA Jaunuolio balduose (gali nete pažiūrėti). vadinasi FLORA.
Sienoj vienaragį piešė brolis. o princesės ir gėlytės priklijuotos
QUOTE(saldainia @ 2008 03 16, 11:51)
bet pas jus namo kambarys, ne buto?
namo, bet nedidukas

Visa bėda, kad nei vienos normalios sienos...
stogo šlaitas (mansarda) - jau dvi sienos pamažintos, durys į kolidorių ir durys į vonią - dar viena siena, o kita - langas... tai sudėtinga dėliotis, kad ir patogu, ir jauku, ir protinga būtų...