Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 5

QUOTE(Rykute @ 2008 03 15, 14:11)
Grazu  wub.gif  Kaip princeses kambary

QUOTE(kristina-buziene @ 2008 03 15, 14:17)
Super  thumbup.gif  Labai jaukus,gražus kambariukas  wub.gif  wub.gif

ačiū smile.gif Svarbiausia princesė jame būti ir miegoti nori biggrin.gif
matysim kaip bus, bet koks pas mus lovoj jos nebėr doh.gif
Atsakyti
kaip gaila kad as nematau fotkiu cry.gif
Atsakyti
QUOTE(žibutė @ 2008 03 13, 19:11)
o gal gali pasakyt, kodėl konsultantė perkalbėjo pirkti Miegę, o ne Norką?

Tiesa, čiužinuką pirkom "Norka". mūsų standartas thumbup.gif Jau pati šiandien voliojausi tai labai fainas biggrin.gif O ir mūsų lovos išmatavimams kaip tik , net aukštis drinks_cheers.gif

QUOTE(raganele @ 2008 03 15, 14:38)
Nuostabu bigsmile.gif gal kam ir nepatinka rožinės karalystės, bet man - tai atrodo tikra mergytės svajonė thumbup.gif

ačiū mirksiukas.gif Žinau, kad tavo namučiai labai nuostabūs ir jaukūs wub.gif

Rožinės mažoji tiesiog reikalavo doh.gif Ir baldus kai pamatė rožinius tai akys iššoko blink.gif Bet pastatėm vieton su MB lotuliukas.gif

O sienas su laiku galima perdažyt smile.gif Man kakavinė tokia šviesi labai wub.gif

QUOTE(zuikelee @ 2008 03 15, 14:42)
kaip gaila kad as nematau fotkiu cry.gif

kodėl unsure.gif
Atsakyti
nes darbe uzblokuoti dauguma psl tokiu cry.gif
Atsakyti
Jole, labai gražus kambarys thumbup.gif Baldai fantastiški wub.gif

O ant sienos pas jus aplikacijos priklijuotos, ar ten piešta? Aš kalbu apie tas gėlytes, kur šalia barbių?
Aš pirkau gelių aplikacijas, bet man dar mažesnių reikia...

Tiesa, o kur tą kilimą su gėlytėm pirkot? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žibutė: 15 kovo 2008 - 15:09
QUOTE(Jolė @ 2008 03 15, 11:57)
Labukas,

nu jau galiu šį tą pasirodyt  blush2.gif
Paulės kambarys

Labai gražus kambarys 4u.gif O kokio ilgio jūsų stalas ir tas tarpas kur kėdė įvažiuoja g.gif

Vakar buvo meistaras,tai toks "plūgas" kad nežinau doh.gif susakiau ko noriu,pati lakstau matuoji o jis tik sėdi,tai stalą sako 1,50cm daryti na ir palikau o dabar manau kad gal per didelis jis,nors telpa palei langą laisvai 4u.gif
Stalčiai būtų 43cm,kur kompiuterio smegenys 22cm ir likęs tarpas kėdei,plotis stalo 65cm,tai sakau gal pamažinti iki 1,35cm. Kai gyvai nematau tai sunku įsivaizduoti.
Atsakyti
QUOTE(Jolė @ 2008 03 15, 13:57)
Labukas,
nu jau galiu šį tą pasirodyt  blush2.gif
Paulės kambarys

Nu labai grazu, o baldai tai wub.gif
Atsakyti
Jole wub.gif wub.gif wub.gif

O mums niekaip ciuzino neatveza cool.gif
pikta darosi, bet kantriai laukiam mirksiukas.gif
tada ir mes pasirodysim blush2.gif
Atsakyti
Jole, greitai pasiskai is kur gavai tokius grazius baldelius ir kas paise sienas? ar ten klijuotos dekracijos?
Atsakyti
QUOTE(Jolė @ 2008 03 15, 13:59)
Tiesa, čiužinuką pirkom "Norka". mūsų standartas  thumbup.gif Jau pati šiandien voliojausi tai labai fainas  biggrin.gif O ir mūsų lovos išmatavimams kaip tik , net aukštis  drinks_cheers.gif
ačiū  mirksiukas.gif  Žinau, kad tavo namučiai labai nuostabūs ir jaukūs  wub.gif

Rožinės mažoji tiesiog reikalavo  doh.gif Ir baldus kai pamatė rožinius tai akys iššoko  blink.gif Bet pastatėm vieton su MB  lotuliukas.gif

O sienas su laiku galima perdažyt  smile.gif Man kakavinė tokia šviesi labai  wub.gif
kodėl  unsure.gif

bet pas jus namo kambarys, ne buto?
Atsakyti
Labux,

QUOTE(zuikelee @ 2008 03 15, 15:19)
nes darbe uzblokuoti dauguma psl tokiu cry.gif

ir pas mus darbe doh.gif

QUOTE(žibutė @ 2008 03 15, 17:07)
Jole, labai gražus kambarys thumbup.gif Baldai fantastiški wub.gif

O ant sienos pas jus aplikacijos priklijuotos, ar ten piešta? Aš kalbu apie tas gėlytes, kur šalia barbių?
Aš pirkau gelių aplikacijas, bet man dar mažesnių reikia...

Tiesa, o kur tą kilimą su gėlytėm pirkot? bigsmile.gif

ačiū 4u.gif

priklijuotos. pirkau Senukuose. kainavo 40 lt. ir barbės, ir visos gėlytės įeina į komplektą. Įpakavime labai daug. apklijavom visą kambarį ir dar liko. gal kada kokią dėmę reiks paslėpt biggrin.gif

Kilimą pirkom Gariūnuose. kainavo gal 170 g.gif Nepamenu dabar, nes jau metai jam, bet po pardžių turnyro ir kainų ir pasiūlos, man jis pasirodė nebrangus ir labai ko reikia thumbup.gif
Vasarą išplaunu, susuku ir paslepiu, o rudenį vėl gražinu, nes mažoji alergiška, o ant grindų vėsu žaisti.

QUOTE(Kaliteja @ 2008 03 15, 19:16)
O kokio ilgio jūsų stalas ir tas tarpas kur kėdė įvažiuoja  g.gif

Vakar buvo meistaras,tai toks "plūgas" kad nežinau

ačiū.
Tuoj einu pamatuosiu ir parašysiu mirksiukas.gif

QUOTE(rimulia12 @ 2008 03 15, 20:08)
Nu labai grazu, o baldai tai  wub.gif

4u.gif

QUOTE(Romeo @ 2008 03 15, 21:38)
Jole  wub.gif 
O mums niekaip ciuzino neatveza cool.gif
pikta darosi, bet kantriai laukiam mirksiukas.gif
tada ir mes pasirodysim blush2.gif

ačiū.

mes patys privažiavom prie sandėlio ir pasiėmėm.
man tie atvežimai jau nusibodo. paskutiniu metu pirkom kelis didesnius daiktus, tai su pristatimu pagrindines problemos...

QUOTE(liumcikas @ 2008 03 16, 02:58)
Jole, greitai pasiskai is kur gavai tokius grazius baldelius ir kas paise sienas? ar ten klijuotos dekracijos?

biggrin.gif

Pirkom Audėjo balduose. dar yra SBA Jaunuolio balduose (gali nete pažiūrėti). vadinasi FLORA.

Sienoj vienaragį piešė brolis. o princesės ir gėlytės priklijuotos mirksiukas.gif

QUOTE(saldainia @ 2008 03 16, 11:51)
bet pas jus namo kambarys, ne buto?

namo, bet nedidukas verysad.gif Visa bėda, kad nei vienos normalios sienos...
stogo šlaitas (mansarda) - jau dvi sienos pamažintos, durys į kolidorių ir durys į vonią - dar viena siena, o kita - langas... tai sudėtinga dėliotis, kad ir patogu, ir jauku, ir protinga būtų...

Atsakyti
Aš jau su išmatavimais 4u.gif

Stalviršis - 131
vidinis stalciukas - 69 (jis atitinka tarpa tarp spinteliu)
aukstis - 76

stalciu plocio nematavau, nes jie per siauri, manau. jei yra galimybe siulau gamintis platesnius, bet tarpas kedei apie 70 cm - geras mirksiukas.gif

Atsakyti