Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 5

QUOTE(Jolė @ 2008 03 16, 16:52)
Aš jau su išmatavimais  4u.gif

Stalviršis - 131
vidinis stalciukas - 69 (jis atitinka tarpa tarp spinteliu)
aukstis - 76

stalciu plocio nematavau, nes jie per siauri, manau. jei yra galimybe siulau gamintis platesnius, bet tarpas kedei apie 70 cm - geras  mirksiukas.gif

Dėkui labai aciuks.gif
Manau ryt paskambinsiu ir pasakysiu kad padarytų 135-140cm didesnio tikrai nereikia schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolė @ 2008 03 15, 11:57)
Labukas,

nu jau galiu šį tą pasirodyt  blush2.gif
Paulės kambarys

ėmėm iš ekspozicijos, o ko neturėjo (komoda drabužėliams, patalynės dėžė, lentynos rašomo stalo) užsisakysim vėliau  rolleyes.gif

tas arkliukas bus uždažytas  blush2.gif Biški baldų išdėstymas neatitiko vizijos  doh.gif

grazus tie baldeliai pasendinti... nelabai derinasi su komoda ir rasomu stalu, bet jei pakeisit bus labai grazu bigsmile.gif
man dar noretusi matyti nuotrauku remeliuose ar piesiniu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 03 16, 20:32)
grazus tie baldeliai pasendinti... nelabai derinasi su komoda ir rasomu stalu, bet jei pakeisit bus labai grazu bigsmile.gif

TAi kad rašomasis stalas man atrodo iš komplekto g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žibutė: 16 kovo 2008 - 21:23
QUOTE(žibutė @ 2008 03 16, 21:21)

acha, dar karta paziurejau ir atpazinau tik is rankeneliu, nes turbut nuo apsvietimo stalas atrodo kaip komoda, o kiti baldeliai kitokios spalvos
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2008 03 16, 22:32)

AČIŪ 4u.gif

Jie nesendinti schmoll.gif Tiesiog dekoras labai gražus smile.gif o plokštė elementarus klevo laminatas mirksiukas.gif
stalas iš komplekto.

stalas

tik anstato neėmėm, gal dėl to išsiskiria, bet kaina man neatitinka poreikio blush2.gif Kažkaip dar svarstau ar jis reikalingas g.gif

Patalynės dėžė ir komoda su veidrodžiu bus trečiadienį thumbup.gif
Beje man paaiškino, kad ta dėžė gali būti (tam pritaikyta) antra lovytė, tik čiužinuko pagal išmatavimus reikia bigsmile.gif

QUOTE(žibutė @ 2008 03 16, 23:21)

tiesa drinks_cheers.gif

O piešinukams vietos nėr schmoll.gif biggrin.gif Bus paveiksliukas prie lovytės cool.gif

Atsakyti
JOLE o tu negaletum man atsiust savo vaikucio kambario man i pasta digrytester@gmail.com nu taip smalsu paziuret blush-anim-cl.gif: nes visos taip giria wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikelee @ 2008 03 17, 15:15)
JOLE o tu negaletum man atsiust savo vaikucio kambario man i pasta digrytester@gmail.com nu taip smalsu paziuret blush-anim-cl.gif: nes visos taip giria wub.gif

Atsiųsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau išsiunčiau 4u.gif

nemoku, aš su tais visais foto mažinimais kelt, o paprastai neleidžia dėl per mažo žinučių kiekio blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolė @ 2008 03 17, 19:57)
Jau išsiunčiau  4u.gif

nemoku, aš su tais visais foto mažinimais kelt, o paprastai neleidžia dėl per mažo žinučių kiekio  blush2.gif  verysad.gif

VAUUUUUU wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikelee @ 2008 03 17, 23:45)

Patenkinau smalsumą blush2.gif lotuliukas.gif

ačiū smile.gif
Atsakyti
Dabar man "ant bangos boružėlės" biggrin.gif Galvoju siūtis pleduką Paulės kambariui su šiom taškuotom grožybėm wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Jole, is kur emei sias nuotraukas bigsmile.gif
man reikia to sedmaisio is pirmos foto, nes man spalviskai l. tiktu bigsmile.gif
Pas mus kambario temele - pieva smile.gif , tai irgi tiktu tokie aksesuarai, kaip boruzeles cool.gif
Atsakyti