Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 5

QUOTE(rimulia12 @ 2008 04 09, 11:20)
Tikiuos jus nieko pries kad taiek nuotrauku imetu  blush2.gif , bet taip norisi pasidalinti atrastomis foto

oi jus tik meskit cia tu fotkiu, malaciais jus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
as man labiausiai patinkancias issisaugau ir kazkada igyvendinsiu blush2.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

kuo daugiau tuo geriau biggrin.gif

QUOTE(cameja @ 2008 04 09, 18:15)

bigsmile.gif bigsmile.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(irmaMO @ 2008 04 09, 14:52)
Tai jei laikytis tokios nuostatos,tai ir per duris nieko isileisti negalima.

Ne taip mane supratai smile.gif. I namus zmones tikrai isileidziu, bet tik man artimus ir mylimus. O siaip uzklidusiems pasalaiciams savo namu nedemostruoju mirksiukas.gif. Manau, kad elgiuosi teisingai smile.gif
Atsakyti
žiūrau tuos mergaitiškus kambarius ir nors vienu atveju džiaugiuos kad vėl bus berniukas lotuliukas.gif smiertis finansam jei būtų mergytė doh.gif norėčiau tokį kambariuką padaryt wub.gif o daba kažkaip paprasčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Niugis, gražu akis paganyt, bet man reikia VYRIŠKO kambario. Miragos, duokit idėjų doh.gif Kaip ir kokias karstynes padaryt.
Atsakyti
QUOTE(cameja @ 2008 04 10, 11:04)

GAl kas matėt pirkti foteliukų panašių? Iš jur man gaut vaikškų foteliukų ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(žibutė @ 2008 04 10, 11:09)
GAl kas matėt pirkti foteliukų panašių? Iš jur man gaut vaikškų foteliukų ploja.gif

Labas,
vaikisku foteliuku yra parduotuveje "Gudrutis". Gali pasiziureti www.teide.lt
Gal ne per diziausias pasirinkimas, bet vis sis tas bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 04 09, 17:08)
iki 28 lt priklausomai nuo r86ies  4u.gif  man kambariui su aukstom lubom su viskuo davos 280lt... nemanau kad mil=ini6ki pinigai  ax.gif

na kai irengineji buta, tai 280 Lt tikrai ne milziniski pinigai doh.gif juokas pro asaras lotuliukas.gif mums tapetai i 12 kv.m kambariuka gavos 203 lt smile.gif
Atsakyti