Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys 5

QUOTE(akvilyte @ 2008 04 09, 17:08)
iki 28 lt priklausomai nuo r86ies  4u.gif  man kambariui su aukstom lubom su viskuo davos 280lt... nemanau kad mil=ini6ki pinigai  ax.gif

čia senukuose Vilniuje, kaip tas katalogas vadinasi?
Atsakyti
QUOTE(cameja @ 2008 04 10, 12:32)
user posted image
Papildyta:

gerai tos punys vasara atrodo, kai kokie 28 už lango biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cameja @ 2008 04 09, 17:15)

labai fainas nameliukas, bet ta vieta kur galvyte reikia ikist - biski neapgalvota...vaikas taip ir apsidauzyti gali, be to kazkaip labai jau ispaustai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2008 04 10, 17:05)
čia senukuose Vilniuje, kaip tas katalogas vadinasi?

na aš užsisakiau kaune... bet manau visuose seniuose yra... bambino vadinas 4u.gif yra ir irise, ten ir kainos tokios pat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cameja @ 2008 04 08, 16:57)

Labai skoninga wub.gif Man patinka toks stilius. Šilta ir jauku thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2008 04 10, 19:10)
na aš užsisakiau kaune... bet manau visuose seniuose yra... bambino vadinas  4u.gif  yra ir irise, ten ir kainos tokios pat 4u.gif

ačiū bandysiu ieškoti
Atsakyti
[quote=akvilyte,2008 04 10, 20:10]
na aš užsisakiau kaune... bet manau visuose seniuose yra... bambino vadinas 4u.gif yra ir irise, ten ir kainos tokios pat 4u.gif
[/quote

kiek laiko reiks laukti tapetu? klausiu, nes as Klaipedoje bandziau is iris parduotuves uzsisakyti, kai pasake kad menesi reiks palaukti tai apsisukau ir isejau schmoll.gif nors jei nieko nerasiu teks gristi.
Atsakyti
QUOTE(aggata @ 2008 04 11, 00:54)
kai pasake kad menesi reiks palaukti tai apsisukau ir isejau schmoll.gif

o ko tikėjais mirksiukas.gif či dar greit.. man iki 2 mėn gali tekt palaukt.. tikiuos bus greičiau.. bet net jei nebus tai palauksiu... nu o ką daryt kai vitinis pasirinkimas toks skurdus doh.gif
Atsakyti
Gerai , kad pranešei, kad reisk laukti man tada reikai irgi važiuoti ir užsakinėti, nes du mėnesiai llaukimo tai man labai daug, jau turiu iki birželio pabaigos sutvarkyti kambariuką dukrytei.
Atsakyti
QUOTE(saldainia @ 2008 04 11, 09:35)
Gerai , kad pranešei, kad reisk laukti man tada reikai irgi važiuoti ir užsakinėti, nes du mėnesiai llaukimo tai man labai daug, jau turiu iki birželio pabaigos sutvarkyti kambariuką dukrytei.

aha ir aš nesitikėjau kad tiek ilgai sad.gif mana lelia pasirodys anksciau nei atvežimo terminas.. na bet pasiruošim viską tapetavimui.. gausim ir vyras išklijuos per dienelę.. o pirmas dvi savaites nenumirsim ir be tapetų biggrin.gif
Atsakyti
aš vat irgi noriu, kad kambarį sutvarkyti prieš broliukui pasirodant į šį pasaulį.
Atsakyti
berniuko kambariui ideja
kambario duru dekoras
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulia12: 13 balandžio 2008 - 17:09