labai fainas nameliukas, bet ta vieta kur galvyte reikia ikist - biski neapgalvota...vaikas taip ir apsidauzyti gali, be to kazkaip labai jau ispaustai
kiek laiko reiks laukti tapetu? klausiu, nes as Klaipedoje bandziau is iris parduotuves uzsisakyti, kai pasake kad menesi reiks palaukti tai apsisukau ir isejau nors jei nieko nerasiu teks gristi.
kai pasake kad menesi reiks palaukti tai apsisukau ir isejau
o ko tikėjais či dar greit.. man iki 2 mėn gali tekt palaukt.. tikiuos bus greičiau.. bet net jei nebus tai palauksiu... nu o ką daryt kai vitinis pasirinkimas toks skurdus
Gerai , kad pranešei, kad reisk laukti man tada reikai irgi važiuoti ir užsakinėti, nes du mėnesiai llaukimo tai man labai daug, jau turiu iki birželio pabaigos sutvarkyti kambariuką dukrytei.
Gerai , kad pranešei, kad reisk laukti man tada reikai irgi važiuoti ir užsakinėti, nes du mėnesiai llaukimo tai man labai daug, jau turiu iki birželio pabaigos sutvarkyti kambariuką dukrytei.
aha ir aš nesitikėjau kad tiek ilgai mana lelia pasirodys anksciau nei atvežimo terminas.. na bet pasiruošim viską tapetavimui.. gausim ir vyras išklijuos per dienelę.. o pirmas dvi savaites nenumirsim ir be tapetų