QUOTE(suntea @ 2008 02 26, 12:03)
Man nuoširdžiai įdomu, kaip tai įmanoma? Nes šiaip jau gyvenimo sugadinimas nepageidaujamam asmeniui yra sunkus ir varginantis, bei subtilių proto vingių reikalaujantis darbas. Ne vienerius metus kartais gadini, gadini, o tas kaip gyvas, *****, taip šypsosi.... Jūs man pasakykit. Ką reikia padaryti? Kad sugadintum karjerą? man įdomu, ar labai jau čia daug tokių, kurie jas turi? (21m). Toliau giminės? Draugai... Kaip prieš juos? Apjuodinti?
na mano giminaičio žmona visa tai ir padarė jo meilužei

QUOTE(ckin2u @ 2008 02 26, 12:32)
"o temos autorę norėčiau įspėt - o tu nepraleisk savo meilužio žmonos žodžių pro ausis. taip įskaudinta moteris tikrai gali tau keršyt ir labai pakenkt - sugadint karjerą, apjuodint prieš bendradarbius, gimines, draugus, bendramokslius. na ir dar baisesnių dalykų padaryt. ar verta dėl to vyro taip rizikuot?"
Ačiū už įspėjimą, tačiau naudojuosi keliomis pagrindinėmis saugaus sexo taisyklėmis:
meilužio mob. tel. mano numeris įvestas ne mano vardu;
apie save, t.y. savo profesinę veiklą, šeimą ir draugus vedusiems vyrams, su kuriais nori mylėtis, detaliai nepasakoji, tuo labiau į šeimos šventes ar gimtadienius kartu nesiimi
turi du telefonus, vieną naudoji oficialiai ( įvedus jį google tikrai išmeta tavo vardą pavardę ir t.t.), kito numerį žino meilužis ir jį gali dalinti žaviems nepažįstamiesiems klube, o prireikus tiesiog išmesti
taigi nežinant tavo tapatybės susidorojimas skamba gana miglotai, o jeigu dar esi paprasta namų šeimininkė, įsivaizduojanti, kad esi geriausias-artimiausias-vienintelis toks draugas savo vyrui ir savo vaikams (kitaip ir būti negali, juk aš rūpinuosi jais 24 val per parą!!!!!), tai kaži ar sėdėdama tarp keturių sienų ir retkarčiais išvažiuodama pasidaryt manikiūro ar apsipirkt pažįsti žmonių, kurie pasakytų, kas kartais leidžia savaitgalius su tavo vyru
Tačiau ši tema ne apie tai. Tema apie poligamiją ir monogamiją mūsų visuomenėje ir neištikimybę, kaip to pasekmę.
Ačiū už įspėjimą, tačiau naudojuosi keliomis pagrindinėmis saugaus sexo taisyklėmis:
meilužio mob. tel. mano numeris įvestas ne mano vardu;
apie save, t.y. savo profesinę veiklą, šeimą ir draugus vedusiems vyrams, su kuriais nori mylėtis, detaliai nepasakoji, tuo labiau į šeimos šventes ar gimtadienius kartu nesiimi
turi du telefonus, vieną naudoji oficialiai ( įvedus jį google tikrai išmeta tavo vardą pavardę ir t.t.), kito numerį žino meilužis ir jį gali dalinti žaviems nepažįstamiesiems klube, o prireikus tiesiog išmesti
taigi nežinant tavo tapatybės susidorojimas skamba gana miglotai, o jeigu dar esi paprasta namų šeimininkė, įsivaizduojanti, kad esi geriausias-artimiausias-vienintelis toks draugas savo vyrui ir savo vaikams (kitaip ir būti negali, juk aš rūpinuosi jais 24 val per parą!!!!!), tai kaži ar sėdėdama tarp keturių sienų ir retkarčiais išvažiuodama pasidaryt manikiūro ar apsipirkt pažįsti žmonių, kurie pasakytų, kas kartais leidžia savaitgalius su tavo vyru
Tačiau ši tema ne apie tai. Tema apie poligamiją ir monogamiją mūsų visuomenėje ir neištikimybę, kaip to pasekmę.
o kam tau viso to reikia? ar tu kokia nimfomanė? ar negali susirast laisvo vyro, ir nereiktų užsiimt visom tom "saugumo" priemonėm. man tai toks gyvenimas, tai tiesiog visiškas savigarbos neturėjimas. tarsi nebūtum verta nieko geresnio.
na, nebent tu tiki, kad jis paliks savo žmoną kada nors ir gyvens su tavim