Sveikos, na ką gi rytoj bandysiu šturmuoti regitra pirma karta
,oi kaip bijau
,bet bandau ramintis kad neviena aš tokia
QUOTE(QWERTI @ 2008 03 04, 22:13)
Sveikos, na ką gi rytoj bandysiu šturmuoti regitra pirma karta
,oi kaip bijau
,bet bandau ramintis kad neviena aš tokia 
Aš laikysiu penktadienį ir irgi jau užeina tokie trumpi baimės priepuoliai, bet bandau save įtikint, kad nieko baisaus juk tame egzamine nėra, neišlaikius juk nieks neduos su pagaliu per galvą, gali eit bandyt kitą kartą, o egzaminuotojas matęs tokių kaip aš šimtus, darančių dar žioplesnes klaidas...
be to, tai tikrai nėra pats svarbiausias gyvenimo egzaminas, būna daug baisesnių, kurių nieks neduoda perlaikinėt kiek dešimt kartų. Taip kad reik pataupyt nervus daug blogesniems dalykams
QUOTE(xMAXx @ 2008 03 04, 21:49)
Na jau cia tai geras
Nera ko nervintis,neislaikysit is pirmo karto-pasiseks antraji.
Tik patarimas butu toks:maziau pergyvenkit pries egzamina
QUOTE(Basava @ 2008 03 04, 21:00)
ačiū
tiesa, ar klausinėja dar teorijos Regitroje per egzą, ar mažai šansų (dabar mokaus keletą
Papildyta:
QUOTE(Kastanke @ 2008 03 05, 12:33)
Nera ko nervintis,neislaikysit is pirmo karto-pasiseks antraji.
o man ir antrąjį nepasisekė
As tai puikiausiai issilaikiau ir vazineju jau nebe pirmus metus
nebeisivaizduoju gyvenimo be automobilio
QUOTE(ašei @ 2008 03 05, 10:24)
Aš laikysiu penktadienį ir irgi jau užeina tokie trumpi baimės priepuoliai, bet bandau save įtikint, kad nieko baisaus juk tame egzamine nėra, neišlaikius juk nieks neduos su pagaliu per galvą, gali eit bandyt kitą kartą, o egzaminuotojas matęs tokių kaip aš šimtus, darančių dar žioplesnes klaidas...
Sekmes tau penktadieni
O as siandien vazinejau su dar kitu instruktorium tai vel isgirdau ta pati - kaip as gerai vairuoju ir jis nesupranta ko pas ji atejau
O kai pasakiau, kad 5 kartus is aiksteles neisvaziavau - liepe arba valerijankes prisigerti arba kysi egzaminatoriui duoti
Papildyta:
QUOTE(insi @ 2008 03 04, 22:18)
visiška nesąmonė. nėra jokio įstatymo, kito teisės akto ar jo projekto, reglamentuojančio tokią nesąmonė. nesinervinkit ir imkit tą regitrą kad ir 50 kartų jei norėsis - į mokyklą grįžt nereikės 
O tai gerai, nes is regitros visko galima tiketis
siandien vazinejau su Rimu - tai pasitikejimas savo jegom prisikele
pasitikėjimas savimi regitros ėmimui tikrai netrukdo
aš pati mačiau, kad dar marazmų krečiu, bet kai jis nuolat kartojo, kokia aš krūta ir kad tikrai išlaikysiu - pati tuo įtikėjau ir dar kurmiukui tai pareiškiau
o regitros aikštelė yra prakeikta ir ją paimt - grynai sėkmės dalykas, todėl savęs nuvertint nereikėtų, gal tik tikrai valerijono įkalt
QUOTE(Gardee @ 2008 03 05, 13:48)
tiesa, ar klausinėja dar teorijos Regitroje per egzą, ar mažai šansų (dabar mokaus keletą
)
aš prieš dvi savaites egzaminą laikiau ir man nei vieno klausimo neuždavė.. čia Vilniuj.. aišku, gali būti, kad čia tik man taip pasitaikė, kad nieko neklausė..
nors šiaip sako, kad nelabai rimtai jie į tuos klausimus žiūri..
QUOTE(gatinha2 @ 2008 03 04, 20:53)
Sveikutes visos
Tai va as pasiemiau dar kita instruktoriu, jau viena pamoka apturejau, tai man toj aikstelej nelabai, o per ta aikstele tai ir pakankamai laiko nera psipraktikuoti gatveje
Tetis netgi gaireles man padare, vaziuojam kiekviena savaitgali mucint tu manevru, bet man vis tiek neiseina 100 proc.
Paniskai bijau to egzo, bus geda jei neislaikysiu, visi stengiasi del manes 
Tai va as pasiemiau dar kita instruktoriu, jau viena pamoka apturejau, tai man toj aikstelej nelabai, o per ta aikstele tai ir pakankamai laiko nera psipraktikuoti gatveje
man su ta aikstele irgi nekas - viena karta gerai iseina, kita karta visai nusigrybauju
Papildyta:
Sraigiausia saunuole, kad vel atgavai pasitikejima savo jegom
QUOTE(OruMergaite @ 2008 03 05, 17:10)
aš prieš dvi savaites egzaminą laikiau ir man nei vieno klausimo neuždavė.. čia Vilniuj.. aišku, gali būti, kad čia tik man taip pasitaikė, kad nieko neklausė..
čia rimtai kaip kam