Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

Na ir aš jungiuos į jūsų gretas bandysiu pagaliau Regitra paimt gun_bandana.gif blush2.gif ax.gif
Kazkaka girdejau, kad daba papildomos pamokos pabrango... g.gif
Atsakyti
Sveikos, mergytes, as kaiptik siandien (na kadangi jau naktis, tai vakar) Vilniuje issilaikiau vairavima. Jokiu klausimu manes taip pat neklausinejo. Visoms sekmes kuo didziausios. O siaip labai siulyciau kas turi galimybe pasivazineti paskui vairavima laikancius regitros automobiliukus, prota apsviecia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Airlanda @ 2008 03 06, 01:52)
Sveikos, mergytes, as kaiptik siandien (na kadangi jau naktis, tai vakar) Vilniuje issilaikiau vairavima.  Jokiu klausimu manes taip pat neklausinejo. Visoms sekmes kuo didziausios. O siaip labai siulyciau kas turi galimybe pasivazineti paskui vairavima laikancius regitros automobiliukus, prota apsviecia wink.gif

Gera mintis tas pasivažinėjimas bigsmile.gif bet , kad neturiu galimybės to daryti verysad.gif

P.s. Sveikinu išlaikius 4u.gif
Atsakyti
Labai aciu uz sveikinimus! Na sumokek kokiam pazistamam uz benzina ir apvaziuokit tuos kelius paskui laikancius egzamina regitriukus, tebunie prie vairo ir ne tu, stebesi zenklus, greicius. Beje gavau astra, o mokiausi su polo, astra 1000 kartu geresne, tik ji vien su sankaba nevaziuoja, reikia ir gaziuko, kad judetu, matyt todel visi ir gesta. Tiesa auto kiek jautresne, didesne, bet vairuojasi smagiau.
O egzaminuotoja neduok Dieve gavau... cia matyt tas apie kuri raso, kad su linijuote isejes aiksteleje matuoja... toks apie 35-40 metu, trumpai kirptas, tamsiu plauku.
Beje, jei kuri nezinojo, aiksteleje galima taisytis kiekvienoje figuroje po viena karta.
Sekmes jums, nenuleiskit nosyciu smile.gif!
Atsakyti
QUOTE(ašei @ 2008 03 05, 08:24)
Aš laikysiu penktadienį ir irgi jau užeina tokie trumpi baimės priepuoliai, bet bandau save įtikint, kad nieko baisaus juk tame egzamine nėra, neišlaikius juk nieks neduos su pagaliu per galvą, gali eit bandyt kitą kartą, o egzaminuotojas matęs tokių kaip aš šimtus, darančių dar žioplesnes klaidas...

Na tai sėkmės, likimo drauge, tau rytoj. Beje ir aš ryt laikysiu iš ryto... unsure.gif Tai nejauku, oi kaip nejauku... Pabaigiau šią savaitę ir papildomas važinėti, tai taip dirbaus aš, kad ką žinau... verysad.gif Matyt nervai nebelaiko. Bet kažkaip nusiteikti bandau, kad na ne pasaulio pabaiga bus, jei neišlaikysiu. Atsibodo nervuotis. biggrin.gif Juk, po velnių, AŠ TAIP NORIU VAŽIUOTI IR MAN LAAABAI REIKIA TŲ TEISIŲ... biggrin.gif
Atsakyti
svarbiausia yra nesinervinti 4u.gif zinau,kad sunku,bet reiketu pasistengt,na as islaikiau is pirmo karto,bet nuteikiau save,kad na neislaikysiu,tai neislaikysiu,anokia cia beda,perlaikysiu bet kada smile.gif ir man tas padejo mirksiukas.gif beto,reiketu pabandyt uzmegzt pokalbi su egzaminuotoju,na gal kazka:o kokia jus masina vairuojate?arba :galvoju pirkt opeliuka,ka jus manote,ar verta,vis tiek daugiau uz mane suprantate thumbup.gif lotuliukas.gif na sudarykit ivaizdi,kad tikrai ruosiates vazineti,kad domites ir kad EGZANIMUOTOJAS UZ JUS ZYMIAI PROTINGESNIS mirksiukas.gif vyrams tas patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonne @ 2008 03 05, 17:38)
čia rimtai kaip kam  g.gif  aš "sugebėjau" du kartus užsiraut ant to pačio, ir abu kartus sąžiningai po tris klausimus  doh.gif bet jie nėra sunkus, turint lakią fantaziją išsivartyt galima  mirksiukas.gif arba šiek tiek pasiskaityt... sėkmės Gardee 4u.gif

ačiū už palinkėjimą 4u.gif
Airlanda sveikinu 4u.gif
torrivi ir ašei sėkmės ryt 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marlen @ 2008 03 06, 15:52)
svarbiausia yra nesinervinti 4u.gif zinau,kad sunku,bet reiketu pasistengt,na as islaikiau is pirmo karto,bet nuteikiau save,kad na neislaikysiu,tai neislaikysiu,anokia cia beda,perlaikysiu bet kada smile.gif ir man tas padejo mirksiukas.gif beto,reiketu pabandyt uzmegzt pokalbi su egzaminuotoju,na gal kazka:o kokia jus masina vairuojate?arba :galvoju pirkt opeliuka,ka jus manote,ar verta,vis tiek daugiau uz mane suprantate thumbup.gif  lotuliukas.gif na sudarykit ivaizdi,kad tikrai ruosiates vazineti,kad domites ir kad EGZANIMUOTOJAS UZ JUS ZYMIAI PROTINGESNIS mirksiukas.gif vyrams tas patinka biggrin.gif

Šiaip dėl to pokalbio geras patarimas... biggrin.gif na iškalbos man netrūksta, bet va apie tuos ale mašinų pirkimus tai nepagalvojau... g.gif biggrin.gif
QUOTE(Gardee @ 2008 03 06, 15:53)
torrivi ir ašei sėkmės ryt  4u.gif  4u.gif

na sako, kad už sėkmės palinkėjimą dėkoti negalima, tai ir nepadėkosiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(torrivi @ 2008 03 06, 15:20)
Na tai sėkmės, likimo drauge, tau rytoj. Beje ir aš ryt laikysiu iš ryto...  unsure.gif  Tai nejauku, oi kaip nejauku... Pabaigiau šią savaitę ir papildomas važinėti, tai taip dirbaus aš, kad ką žinau...  verysad.gif  Matyt nervai nebelaiko. Bet kažkaip nusiteikti bandau, kad na ne pasaulio pabaiga bus, jei neišlaikysiu. Atsibodo nervuotis.  biggrin.gif Juk, po velnių, AŠ TAIP NORIU VAŽIUOTI IR MAN LAAABAI REIKIA TŲ TEISIŲ...  biggrin.gif

Tau irgi sėkmės, nesijaudink, viska bus gerai mirksiukas.gif

beto,reiketu pabandyt uzmegzt pokalbi su egzaminuotoju,na gal kazka:o kokia jus masina vairuojate?

geras patarimas, tik aš tada nebegalvosiu ką darau, nes kažkaip tada nesugebu pakankamai skirt dėmesio vairavimui doh.gif

kad EGZANIMUOTOJAS UZ JUS ZYMIAI PROTINGESNIS mirksiukas.gif vyrams tas patinka biggrin.gif

Sutinku 100 proc drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Gardee @ 2008 03 06, 15:53)
torrivi ir ašei sėkmės ryt  4u.gif  4u.gif

QUOTE(torrivi @ 2008 03 06, 16:09)
na sako, kad už sėkmės palinkėjimą dėkoti negalima, tai ir nepadėkosiu.  biggrin.gif

Tada aš irgi nedėkosiu blush2.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif girdėjau, kad negalima dėkot už palinkėjimą ir nedėkodavau, kai linkėjo, ir neišlaikydavau biggrin.gif ogi dabar dėkoju, nes matyt man priešingai - BŪTINA padėkoti, kad pasisektų smile.gif

lotuliukas.gif ech, jei viskas priklausytų tik nuo to rolleyes.gif
Atsakyti
Na ką, beveik kasdien , išskyrus vakar, važinėjaus po aikštelę ir po miestą. Sekasi neblogai. Aikštelėj netgi gerai. Jau net vyras sako, kad gerai ax.gif Bet taip bijau, nes TA DIENA artėja labai greitai... Kaip baisu nesusimaut...
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2008 03 06, 21:45)
Na ką, beveik kasdien , išskyrus vakar, važinėjaus po aikštelę ir po miestą. Sekasi neblogai. Aikštelėj netgi gerai. Jau net vyras sako, kad gerai  ax.gif  Bet taip bijau, nes TA DIENA artėja labai greitai... Kaip baisu nesusimaut...

saunuole, kuo daugiau praktikos tuo geriau thumbup.gif Man irgi baisoka kai pagalvoju, kad egzaminas jau maziau nei po savaites ax.gif
Sekmes rytoj laikancioms! 4u.gif
Atsakyti