na, merginos, aš kątik iš Regitros
trečias kartas man pamelavo, ir dar kaip..
pasisekė išvažiuot į miestą (aikštelėje viską greit ir be klaidų padariau

)
na, o mieste važiuoju sau ramiai, mašinų beveik nėr ir tada pravažiavau tą mašrutą, siauroj gatvelėj jis sako sukt į dešnę ir link Regitros važiuok tiesiai, nu žodžiu mašrutas lengvas pasitaikė. tai aš, išvažiuodama į pagrindinį į iš šalutinio, apsižiūrėjau, rodos, nieko nebuvo, per skubėjimą net nesustojau, o tik įsijungiau antrą bėgį ir suku sau. o jis tik ant stabdžių ir pamačiau, kad pravažiavo mašina..
na kaip aš jos nepamačiau?

aišku atsitrenkus nebūčiau, vistiek egzaminą sustabdė, nes buvo pavojinga
labai nuliūdau, tereikėjo man tik tiesiai važiuot keletą minučių tuščiam beveik kely ir viskas būtų gerai.
beje, egzaminuotojas labai piktas pasitaikė, visiškai nešnekėjo, kai bandžiau kalbint, tai poto ir nesistengiau jo nuotaikos pakelt kažkoks surūgęs. dar prieš įeinant į Regitrą, mačiau kaip jis išlipęs skaičiavo centimetrus kažkam, siaubas, kai pamačiau, kad jis man atiteko. bet aikštelėj puikiai viską padariau tik, kai sakydavau "viskas", jis taip gerai pažiūrėdavo į visas puses, ar kur neužvažiavau, nors puikiai matėsi, jog įvažiuodavau lygiai ir tarp linijų, labai priekabus buvo, nepatiko.
labiausiai gaila, kad tiek nedaug man trūko, negalėjau patikėt, kai sakė važiuojam į Regitrą, bet per anksti apsidžiaugiau. bijau dar, kad kitą kart toks lengvas mašrutas nebepasitaikys, kad reikėtų tiesiai važiuot, poto per žiedą, sankryžą su STOP ženklu, dar pro kažkokias galveles ir atgal tiesiai į Regitrą., jaučiu pasitaikė pats lengviausias.. nu reikėjo tai mašinai tuo metu pasitaikyt???
Moterys myli ausimis, o vyrai - akimis. Todėl moterys dažosi, o vyrai meluoja.