Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

Vietoj fiskiu galima butelius susistatyti (nuo alaus,mineralinio,limonado ir t.t.),su smelio biski,pvz.,kad vejas nenupustu biggrin.gif
Atsakyti
kodel moteris neislaiko egzamino? Todel, kad galvoja.
kodel vyras neislaiko egzamino? Todel, kad negalvoja.

Paaiskinu. Moterys viska daro teisingai tik tada kai negalvoja. Tai vadinama intuicija. Todel, laikant egzamina, reikia visiskai isjungti mastyma (tiksliau sakant jo neijungti). Kurioms sunkiai sekasi - isgerkit pries egza 150 ml brendulio.
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2008 03 18, 21:57)
uh kaip man baisu,as irgi poryt,bet esme tame,kad pasiparkuot vistiek neiseina,instruktoriu siandien imiau,tai suda man paaiskino doh.gif

O as jau nebeimu isntruktoriaus - ir finansu ne fontanai ir nebezinau pas kuri instruktoriu eiti blink.gif pora kartu vazinejau su vyru, o apie parkavimasi pagal kuoliukus jis nieko negali paaiskinti, nes parkuojasi savaip, atsizvelgdamas i situacija.
taip noriu si karta ta nelaiminga regitra paimti!!! box.gif
Papildyta:
QUOTE(blondinas Nr.4 @ 2008 03 18, 23:27)
kodel moteris neislaiko egzamino? Todel, kad galvoja.
kodel vyras neislaiko egzamino? Todel, kad negalvoja.

Paaiskinu. Moterys viska daro teisingai tik tada kai negalvoja. Tai vadinama intuicija. Todel, laikant egzamina, reikia visiskai isjungti mastyma (tiksliau sakant jo neijungti). Kurioms sunkiai sekasi - isgerkit pries egza 150 ml brendulio.

biggrin.gif
gerb. blondine, turit dideli bagaza visokiu naudingu patarimu - galetumet net pinigus imti uz konsultacijas vairavimo klausimais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sraigiausia: 18 kovo 2008 - 21:34
Germute, ačiū 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
sraigiausia, tai tegu ir paaiškina taip kaip jis parkuojasi. Man paaiškino ir lux buvo. Juk kai reiks iš tikro parkuotis kuoliukų nebus, be to jei gerai mokėsi tai ir regitroj prisiparkuosi. Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytelis...
jau arteja regitros paemimo diena...ruosiuosi moraliskai.... tongue.gif
o del 50g brendzio pries egza...gal rimtai reikes pabandyti biggrin.gif mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2008 03 19, 00:13)
sraigiausia, tai tegu ir paaiškina taip kaip jis parkuojasi. Man paaiškino ir lux buvo. Juk kai reiks iš tikro parkuotis kuoliukų nebus, be to jei gerai mokėsi tai ir regitroj prisiparkuosi. Sėkmės  mirksiukas.gif

Aciu smile.gif
Aiskino man kitas zmogus, viska kaip ir suprantu. Tik problema ta, kad su egzamino baime niekaip nesusidoroju fear.gif
o rytoj vel i ta nelaiminga regitra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sraigiausia @ 2008 03 19, 08:51)
Aciu  smile.gif
Aiskino man kitas zmogus,  viska kaip ir suprantu. Tik problema ta, kad su egzamino  baime niekaip nesusidoroju  fear.gif
o rytoj vel i ta nelaiminga regitra  doh.gif

Puikiai suprantu, ir labai užjaučiu 4u.gif Man lygiai tas pats, egzamino baimė kojas pakirtinėja... Ir netgi sutinku su blondinu - per daug stengiamės ir galvojam, kaip čia viską tobulai padaryt, ir dėl to persistengiam turbūt...
Bet gal ryt jau tau pasiseks? cool.gif Vis tik nusimato SM šturmas biggrin.gif

O gal kas poryt, penktadienį Vilniuj mėgins pajamt Regitrą? Būtų man linksmiau blush2.gif

Beje, taip ir nesulaukiau atsakymo, į kaip ten viskas vyksta - kur pirmiausiai eit atvažiavus į Regitrą, kokia tvarka, etc.. ax.gif

Ir vis dar laukiu kokio nors gero instruktoriaus (su Golfu/Polo/Astra) numeriuko į A.Ž. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Avis @ 2008 03 19, 10:48)
Puikiai suprantu, ir labai užjaučiu  4u.gif  Man lygiai tas pats, egzamino baimė kojas pakirtinėja... Ir netgi sutinku su blondinu - per daug stengiamės ir galvojam, kaip čia viską tobulai padaryt, ir dėl to persistengiam turbūt...
Bet gal ryt jau tau pasiseks?  cool.gif Vis tik nusimato SM šturmas biggrin.gif

O gal kas poryt, penktadienį Vilniuj mėgins pajamt Regitrą? Būtų man linksmiau  blush2.gif

Beje, taip ir nesulaukiau atsakymo, į kaip ten viskas vyksta - kur pirmiausiai eit atvažiavus į Regitrą, kokia tvarka, etc..  ax.gif

Ir vis dar laukiu kokio nors gero instruktoriaus (su Golfu/Polo/Astra) numeriuko į A.Ž.  ax.gif  4u.gif

Eini prie registracijos langelio, paduodi dokumentus, pasako nueiti susimokėti į kasą, susimoki ir lauki kol egzaminuotojas pasakys: - Avis. Tada prieisi prie jo, pasirašysi tokiame lape , jis pasakys koks parkavimas ir maršrutas. Tada turėsi keletą minučių pasižiūrėti į maršrutą, paskui sakys einame.
P.s taip būna Šiauliuose, gal visur taip, ar bent panašiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2008 03 19, 09:53)
lauki kol egzaminuotojas pasakys: - Avis.

lotuliukas.gif Uj, prajuokinai lotuliukas.gif Jau įsivaizduoju, kaip skambėtų lotuliukas.gif
Tik truputį susibalamutijau - instruktorius, berods, sakė, kad pirma reik susimokėt kasoj, o tik po to su čekiuku eit registruotis?... g.gif

Na ką, šiandien paskutinis važiavimas su instruktorium, ryt - moralinis pasiruošimas, poryt - šturmas.... Brrrr....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avis: 19 kovo 2008 - 10:00
QUOTE(Avis @ 2008 03 19, 10:48)
Puikiai suprantu, ir labai užjaučiu  4u.gif  Man lygiai tas pats, egzamino baimė kojas pakirtinėja... Ir netgi sutinku su blondinu - per daug stengiamės ir galvojam, kaip čia viską tobulai padaryt, ir dėl to persistengiam turbūt...
Bet gal ryt jau tau pasiseks?  cool.gif Vis tik nusimato SM šturmas biggrin.gif

O gal kas poryt, penktadienį Vilniuj mėgins pajamt Regitrą? Būtų man linksmiau  blush2.gif

Beje, taip ir nesulaukiau atsakymo, į kaip ten viskas vyksta - kur pirmiausiai eit atvažiavus į Regitrą, kokia tvarka, etc..  ax.gif

Ir vis dar laukiu kokio nors gero instruktoriaus (su Golfu/Polo/Astra) numeriuko į A.Ž.  ax.gif  4u.gif

Ir as penktadieni laikysiu drinks_cheers.gif
Merginos turiu toki klausimuka,vakar pastebejau kad kai parkuojasi rodo posuki,tai ka vazinejant aikstelej reikia rodyti posukius
Atsakyti
QUOTE(coliuke!!!!! @ 2008 03 19, 09:58)
Ir as penktadieni laikysiu drinks_cheers.gif

O kelintą valandą, jei ne paslaptis? ax.gif Mano paskutiniojo teismo valanda - 10.00 doh.gif
Atsakyti