Įkraunama...
Įkraunama...

Vairavimo egzaminas

QUOTE(coliuke!!!!! @ 2008 03 19, 09:58)
Ir as penktadieni laikysiu drinks_cheers.gif
Merginos turiu toki klausimuka,vakar pastebejau kad kai parkuojasi rodo posuki,tai ka vazinejant aikstelej reikia rodyti posukius

aš taip pat pastebėjau,bet klausiau instruktoriaus,sakė-nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Avis @ 2008 03 19, 11:57)
lotuliukas.gif  Uj, prajuokinai  lotuliukas.gif  Jau įsivaizduoju, kaip skambėtų  lotuliukas.gif
Tik truputį susibalamutijau - instruktorius, berods, sakė, kad pirma reik susimokėt kasoj, o tik po to su čekiuku eit registruotis?...  g.gif

Na ką, šiandien paskutinis važiavimas su instruktorium, ryt - moralinis pasiruošimas, poryt - šturmas.... Brrrr....

Vilniuj pirmiausia susimoki kasoj, o po to su cekiu eini registruotis ir lauki, kol pakvies vardu ir pavarde.
o tada soki i masiniuka ir bandai kontakata su egzaminuotoju atrasti, arba ne...
Nu sakes - pradedu bijoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Avis @ 2008 03 19, 11:01)
O kelintą valandą, jei ne paslaptis?  ax.gif  Mano paskutiniojo teismo valanda - 10.00  doh.gif

Mano 8h doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sraigiausia @ 2008 03 19, 11:21)
Vilniuj pirmiausia susimoki kasoj, o  po to su cekiu eini registruotis ir lauki, kol pakvies vardu ir pavarde.
o tada soki i masiniuka ir bandai kontakata su egzaminuotoju atrasti, arba ne...
Nu sakes - pradedu bijoti  doh.gif

man irgi sirdele i kulnus pradeda lysti.... doh.gif
oi oi oi
ir oras toks jau, kad ka as zinau....tai dar tegu puga ryt buna, tai is vis gerai bus blink.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif po dvieju metu pertraukos ( pries du metus laikiau, neislaikiau, paskui pastojau taip ir nuvaziavo mano teises) ir as uzsiregstravau vairavimo egzaminui, baisu ziauriai, be to uzsiregistravau balandzio 12 d. per savo gimtadieni, vyras juokiasi, kad susigadinsiu svente, bus asaru pakalnes jei neislaikysiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(katės akys @ 2008 03 19, 11:32)
Sveikos merginos smile.gif po dvieju metu pertraukos ( pries du metus laikiau, neislaikiau, paskui pastojau taip ir nuvaziavo mano teises) ir as uzsiregstravau vairavimo egzaminui, baisu ziauriai, be to uzsiregistravau balandzio 12 d. per savo gimtadieni, vyras juokiasi, kad susigadinsiu svente, bus asaru pakalnes jei neislaikysiu verysad.gif

o gal islaikysi ir bus pati geriausia dovana 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(loti @ 2008 03 19, 10:39)
o gal islaikysi ir bus pati geriausia dovana 4u.gif

oi buciau laimingiausias zmogus lotuliukas.gif ar kas ejot sestadieni laikyt? as galvoju cia gerai ar ne, po gariunu gal daug masinu buna g.gif
Atsakyti
QUOTE(katės akys @ 2008 03 19, 11:44)
oi buciau laimingiausias zmogus lotuliukas.gif ar kas ejot sestadieni laikyt? as galvoju cia gerai ar ne, po gariunu gal daug masinu buna g.gif

net neisivaizduoju 4u.gif
gal priklauso nuo valandos g.gif
Atsakyti
bent jau man sakėkad Kaune šeštadienį gerai,nes aikštelėj šeštadieniais nefilmuoja smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamos! nu meginsiu ir as su jumis truputuka nuleisti stresiuka 4u.gif mano didysis manevras rytoj... kazkodel sian pradejau bijoti aiksteles, sian dar su geru draugu buvom nuvaziave pasiziuret kaip ten manevruoja kiti... tai dar labiau pradejau bijoti mirksiukas.gif mano instruktorius dar pasijuoke, kad jau taves ten tikrai nepagailes, egzaminatoriai tik nesciasias pagaili... sakau, gal pagalve kokia isimest lotuliukas.gif nu juokai- juokais.... bet linkiu visoms sekmes! ok.gif
Atsakyti
viskas bus ciki mergaites :mirksiukas
islaikysit, tik svarbiausia nepanikuot.
o aiksteleje posukiu tikrai rodyt nereikia 4u.gif
Atsakyti
Kaune isvis filmavimo kameru aiksteleje nera is kur cia istrauket tokius vejus, man pats egzaminuotojas ta sake lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti