Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpejai Vilniuje

QUOTE(svetelis @ 2008 04 05, 14:27)
Nu jauciu ir man reikes pas Asta uzsirasyti. Bet va dabar klausimas, mano plaukai ilga laika buvo chna dazyti, tipo ryza buva. Gal 10 cm atauge. Ar eitu nudazyti visus plaukus vientisa spalva, noreciau naturalia paryskinti, mano pelenu, kaip visu lietuvaiciu  biggrin.gif

Tai su taip klaikiai ataugusiais ir vaikstai? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Latelle @ 2008 04 03, 13:45)
O kur ta Zoraza? kur Urbonaviciute?

Taip, Zoraza yra ten kur Urabonaviciute smile.gif Berods, Stikliu gatveje
Atsakyti
QUOTE(svetelis @ 2008 04 05, 13:27)
Nu jauciu ir man reikes pas Asta uzsirasyti. Bet va dabar klausimas, mano plaukai ilga laika buvo chna dazyti, tipo ryza buva. Gal 10 cm atauge. Ar eitu nudazyti visus plaukus vientisa spalva, noreciau naturalia paryskinti, mano pelenu, kaip visu lietuvaiciu  biggrin.gif

Na, manau, kad gali paskambinti į saloną ir pasikonsultuoti pabandyti. O šiaip nuėjusi su kirpėja jau priimtumėte tinkamiausią sprendimą tavo plaukams mirksiukas.gif Manau, kad tas nusiims ar ne priklauso nuo peroksido kiekio dažuose, bet jei plaukas silpnas gali išvis papilti tau juos doh.gif Bet... aš nesu šios srities žinovė, tad negaliu patarti blush2.gif
Atsakyti
Cia kazkas klause apie ryzos spalvos uzdazyma, tai manau, jog sunkokai cia. Gali uzdazyti kokiu rudu atspalviu t.y tamsesne spalva, bet ne pelenu. Ir tai reikia tureti omeny, jog jei dazas kazkiek atsiplaus, tas ryzumas islys...O siaip jei plaukus priestai nubalintu, issimtu ta ryza pigmenta, tai gali ir pelenu spalva, tik klausimas kaip po tiek chemijos atrodys tavo plaukai ax.gif Nors kita vertus ir dabar variantas atrodo ne pats geriausias smile.gif Pati kazkada turejau raudono atspalvio plaukus, tai paskui kai uzsimaniau rudu tikrai buvo sunku susigrazinti normalia spalva ir nenuplikt smile.gif Bet siaip linkiu sekmes ir pasikonsultuot su kirpeja 4u.gif

O del Zorazos...as kiek esu buvusi pas Veleriju, tai visada veluoja arba is vis neateina, apkirpti dazniausiai skuba ir siaip atrodo, jog zmogus neturi atsakingo poziurio i darba. Nors kaip kirpejas gal ir yra neblogas, bet tikriausiai tyngi, tai nezinau ar verta lankytis pas toki kirpeja......as kazkaip savo draugams Zorazos nerekomenduociau ax.gif

Atsakyti
rasau savo atsiliepimus apie Marius is Simonos.. man patiko sis kirpejas, gal ir nevisai tikejausi tokio kirpimo kaip apkirpo, bet manau tuoj priprasiu biggrin.gif seip paziurejus rezultatas neblogas (viskas pasimatys kai issiplausiu galva).. eisiu po poros menesiu vel pas ji rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 04 05, 14:29)
Tai su taip klaikiai ataugusiais ir vaikstai? blink.gif

Nu o ka daryt, vaikstau susirisus i uodegele lotuliukas.gif galvojau gal uzdazyt vel chna, bet jau taip tingiu su ta kose terliotis, nors ta spalva ziauriai man tinka, bet jau ta kose doh.gif nezinau, galvojau atsiauginsiu savo po truputi.
Atsakyti
thumbup.gif
QUOTE(RUDOJI @ 2008 04 05, 13:44)
Laba, visoms mirksiukas.gif
Niu va, aš jau po apsilankymo pas Astą iš Labelos bigsmile.gif Žinokite, tikrai likau patenkinta thumbup.gif Asta labai paprasta 4u.gif Pirmiausiai aptarėm, ko aš norėčiau, ką ji siūlo. Tada paletėje pažiūrėjom, ką galėtumėm priderinti, tai sumakalavom dvi spalvikes ir, manau, kad labai pataikė bigsmile.gif Kirpime aš kažko keisti nesiruošiau, tad pakirpo galiukus ir truputį iškarpė priekyje, tuo taip pat patenkinta biggrin.gif Sumokėjau 150Lt. mano plaukai ilgi, kažkur iki pusės nugaros, na iki lifakoužsegimo beveik hihihi.gif Aišku, dar pamatysiu, kai išsiplausiu galvą, kaip seksis susitvarkyti, bet kažkodėl, manau, kad viskas bus gerai, nes išėjau labai laiminga thumbup.gif Palyginimui (čia jau mano asmeninė nuomonė), tikrai lenkia Rimdžių ir Visunitos vieną kirpėją, pas kurią aš eidavau tongue.gif O ir kaina priimtina cool.gif Tikrai eisiu ir kitą kartą pas Astą flirt.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif , as irgi kitakart eisiu tik pas Asta. O susitvarkyt po jos kirpimo taip pat thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
pasiskaičiau atsiliepimus apie Astą iš Labellos, tai irgi nusprendžiau pas ją užsirašyti - eisiu 04 10 d. smile.gif taip norisi išgauti natūralią rudą spalvą, o tai yra nelengva, nes kaip ir jau čia kažkas rašė, kažkada dažydavau raudonai, tai net ir po gana ilgo laiko, vis prasimuša tas šlykštus raudonas atspalvis g.gif
Atsakyti
Sveikutes. Gal galetu kas patarti kokia kirpeja, kuri graziai pakirptu plonucius ilgus plaukus, o ne iskart siulytu trumpai, kaip iprasta dabar, ir gal kokia prieziura pasiulytu, kad stipresni butu. Aciukas 4u.gif
Atsakyti
Gal kas turit atsiliepimu apie Lina Bogaciova is TADA salono? Arba apie Reda is Figaro?? negaliu apsisprest pas kuria eit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vabalauskiene @ 2008 04 03, 15:15)
Buvau nuejusi pas Toma is Figaro (Europos PC), prisiklausiusi geru atsiliepimu  biggrin.gif
ir ka gi, nieko stebuklingo ... Arba per daug tikejausi  lotuliukas.gif
Mano plaukai plonuciai, tai juos pakarpe ir viskas tuom pasibaige.

Taip taip... ir as pas ja buvau, tai tikrai nieko stebuklingo...
Dar tikejausi,kad po savaites plaukai siek teik susistatys i savo vietas, bet ... unsure.gif kazkaip nelabai...
Toliau ieskosiu kirpejos blush2.gif
Atsakyti
na ką, buvau penktadienį pas Astą iš Labelos ir likau LAAAAAABAIII LAAABAI patenkinta!!! SUPER. Matosi, kad išmano savo darbą, pataria kaip geriau daryti, kad plaukams ne taip pakenkti. Mano plaukai buvo praktiškai be jokio kirpimo, tai iškarpė plaukus per visą ilgį, nes norėjau kad būtų puresni, nukirpo šoninius lengvus kirpčius, nes mano plaukai linkę kristi ant veido, tai dabar nėra problemos. Beto paliko esamą plaukų ilgį, kaip ir norėjau. Taip pat dažėm sruogelėm - taip pat labai gera spalva gavosi, žodžiu liux. Sumokėjau 150 lt.
Eisiu ir antrą ir trečią ir dar daug kartų biggrin.gif
Atsakyti