Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpejai Vilniuje

QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 04 13, 20:47)
Sveikos,
gal kas lankėtės Sarma Style Jasinskio g-vėje ir darėtės nauja paslauga –kirpimu karštomis žirklėmis. ?
sakykit, ar tai tiesiog pakirpimas, ar tai jau skaitosi kirpimas, na šukuosenos kirpimas?
ar ten tiesiog už tuos Paslaugos kaina – 60 - 85 Lt pakerpa galiukus ir tiek?

ačiū  4u.gif

As lankiausi ir uz galiuku ( pas mane buvo visa galvyte iskarpyta) patrumpinima mokejau 85 lt, taciau plaukai jau po pirmo karto nebeskilineja (nors sake, kad reikes 4 kartu kirpimo) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agneisha: 13 balandžio 2008 - 21:47
labuka,pries pora savaiciu lankaiusi BOMOND salone pas liuda,cia ja kazkada viena mamyte labai rekomendavo,na sumokejau 140lt,bet kazkaip nelabai ispudi padare blush2.gif beje tuo metu salia kirposi NELI is 69 danguje,tai ja graziai padare tokia smulkute sviesi kirpeja,bet ji is vis tokia nebloga ta neli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bronele @ 2008 04 13, 07:03)
Priemonės REVLON ar kažkas panašaus.. pirkau iš ten šapūną , nenuplaunamą balzamą ir plaukų kaukę blondinėms, neleidžia pagelst plaukams. Laabai patinka, plaukai faini būna  thumbup.gif

O kokia tu priemoniu kaina (sampuno, balzamo, kaukes)? ar revlon firmos, koks ju poveikis plaukams? gal net nuotraukyte imestumete? 4u.gif
Papildyta:
Mergaites,gal kuri esat uzsirasiusi pas Asta (Labela) balandzio 16d. kirpimui bei dazymui ir noretumet pasikeisti i balandzio 17d.?
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 04 13, 19:47)
Sveikos,
gal kas lankėtės Sarma Style Jasinskio g-vėje ir darėtės nauja paslauga –kirpimu karštomis žirklėmis. ?
sakykit, ar tai tiesiog pakirpimas, ar tai jau skaitosi kirpimas, na šukuosenos kirpimas?
ar ten tiesiog už tuos Paslaugos kaina – 60 - 85 Lt pakerpa galiukus ir tiek?

ačiū  4u.gif

Karštomis žirklėmis kirpdavaus ne Sarmoj, kitur, tai padaro su jomis normalų kirpimą. Žirklės kaip žirklės, tik dar su papildoma fukcija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inbudzi @ 2008 04 13, 23:02)
labuka,pries pora savaiciu lankaiusi BOMOND salone pas liuda,cia ja kazkada viena mamyte labai rekomendavo,na sumokejau 140lt,bet kazkaip nelabai ispudi padare blush2.gif beje tuo metu salia kirposi NELI is 69 danguje,tai ja graziai padare tokia smulkute sviesi kirpeja,bet ji is vis tokia nebloga ta neli biggrin.gif

Eik jau, baisi ta Neli biggrin.gif garantuoju, kad geriau uz ja atrodai mirksiukas.gif

O nezinai, kokios ten dazymo kainos?
Atsakyti
QUOTE(Nawal @ 2008 04 14, 13:30)
O kokia tu priemoniu kaina (sampuno, balzamo, kaukes)? ar revlon firmos, koks ju poveikis plaukams? gal net nuotraukyte imestumete?  4u.gif
Papildyta:
Mergaites,gal kuri esat uzsirasiusi pas Asta (Labela) balandzio 16d. kirpimui bei dazymui ir noretumet pasikeisti i balandzio 17d.?

Taip tikrai REVLON firmos, aš už šampūną, nenuplaunamą purškiamą kondicionierių ir kaukę lyk 140 ar 150 sumokėjau išviso. Nėra labai brangu g.gif bet man labai patinka. Tik kaukės dar nebandžiau doh.gif nuotraukytės neturiu, bet ten kai nueisi galėsi pasižiūrėt, ten visokiems plaukams yra, ašb pirkau specialiai blondinėms smile.gif apsaugo nuo ryžavimo ir galima naudot kasdien wink.gif
Atsakyti
as kerpuosi sodu gatveje esancioje kirpykloje karetnyj dvor- super, ypac kirpejas Pavelas thumbup.gif
Atsakyti
sveikos. Na, aš vėl buvau pas savo Rimdžiųųų biggrin.gif
Pastovios šios temos lankytojos, prisimena , kaip buvau nepatenkita.

Pasirodo, jis saugojo mano plaukus ir šviesina palaipsniui, pradžioj padarydamas sruogas, paskui jas užtonuodamas, kad plaukas refleksuotų ar pan. Vienžo, kirpėjiški subtilumais biggrin.gif

Išvados: lakstydama nuo kirpėjo prie kirpėjo, klientė neleidžia nė vienam meistrui pabaigti savo pradėto darbo, pratęsti tai, ką sumanęs galutiniame rezultate. Ne viskas per vieną kartą pasidaro: nei dažymas , nei kirpimas dažnai per vieną kartą nepasidaro TAS GALUTINIS TOBULAS. O nemažai čia esančių laksto. Aš irgi laksčiau. Dabar supratau, kad tai man pačiai nenaudinga. Nes ir dažai skirtinguose salonuose skiriasi, ir atspalvioai, o ir mestrai vienas kito minčių neskaito ir kiekvienas mato vis kitaip. Čia šiaip pamąstymas.
Dabar aš labai patenkita rezultatu, tik reikėjo šiek tiek kantrybės smile.gif

Jokiu būdu nekišu Rimdžiaus (ir taip sunku pas jį užsirašyti), bet rekomenduoju susirasti SAVO meistrą ir augti , kurti save kartu su juo.

Atsakyti
QUOTE(Shiaurinee @ 2008 04 14, 15:49)
Karštomis žirklėmis kirpdavaus ne Sarmoj, kitur, tai padaro su jomis normalų kirpimą. Žirklės kaip žirklės, tik dar su papildoma fukcija  mirksiukas.gif

o kur tu tai darei?
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 04 15, 11:45)
o kur tu tai darei?

Klaipėdoj, "Aidos studijoj".
Atsakyti
QUOTE(El Mar @ 2008 04 12, 21:54)
Gal kas buvo salone Matrix pas kirpeja Toma

Kaip ar patiko kokie atsiliepimai  blush2.gif

Tai niekas nebuvo? ax.gif
Atsakyti
As uzsirasiau pas Misa is Tony&Guy. Vaziuosiu 28 diena. Paziuresim kaip antra karta apkirps, tikiuosi bus labai gerai kaip ir pirma
Atsakyti