Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpejai Vilniuje

grizau is Loretos. Turiu pasakyt, kad tikrai nukirpo gerai, ko norejau, taip ir padare, suprato is puses zodzio. Nespejau net dorai paaiskint thumbup.gif Dar ir nuramino, kad tikrai nenukirps bobiskai trumpai, mat mano ilgi plaukai buvo.
O del salygu, tai jus teisios. Sudetingai ten viskas vyksta. Megstancios demesi, tikrai neistvertu...
Atsakyti
QUOTE(Mutee @ 2008 05 16, 21:25)
Sveikos merginos. Po ilgu svarstymu ir skaitymu uzsirasiau pas Liuda is Bomond. Girdejau geru atsiliepimu, bet laaabai bijau.  Ir nepigu ten, ir bijau, kad iki ausu nenukirptu  smile.gif Gal zinot ka apie ja? Iskart atsiprasau, gal uzduodu jau aptarta klausima, bet nespejau sios temos perskaityti, po praeitos skaitymo akis skauda  smile.gif

Aš pas ja vaikštau. Kad nepigu tai faktas, bet iki ausų tikrai nenukirps smile.gif Gera kirpėja. Tą patvirtina ir eilės pas ją, balandžio pradžioj pasiskambinau, tai tik birželio 6 dienai vietą gavau.
Atsakyti
QUOTE(wwitalija @ 2008 05 16, 17:11)
bet tie salonai (dauguma) cia reklamuojami ir meistrai - ar jiem nori pasakyti po min 40 metu? ar uz meistriskuma imama 120-150 lt ? nu neisivaizduoju savo sukuosenos po meistro kuris jau pradirbes 40 metu, nebent 3 plaukus likusius, juk jam jau apie 60 metu. o be to cia noru reikalas, o ne reklamos

na nesamone parasei bet ka cia pasakysi
megaukis fantikais mirksiukas.gif
Papildyta:
as rasau kad su patirtm zmogui (kaip rasei 10-15metu) turi buti virs 40 metu..
Atsakyti
QUOTE(suka @ 2008 05 13, 11:45)
na, jau anksčiau čia rašiau, kad kirpimas ir dažymas pas jį nuo 250 lt.
pas Žvirblį, manau, panašiai irgi. mirksiukas.gif

kiek max teko mokėt ir ką tada darė? ax.gif
Atsakyti
Bukit geros imeskit Loretos tel i az
Atsakyti
Sveikutės! Atsitiko man tokia nelaimė blush2.gif Esu natūraliai pilkų plaukų, bet nuolat dažydavausi visą galvą sruogelėmis šviesiomis ir buvau tokia kaip ir šviesiaplaukė. Bet va velnias patraukė už kasos ir ėmiau ir nusidažiau plaukus pati vienu tonu. Turėjo išeiti tokia kaip šieno spalva, o išėjo tragiškai šviesiai ryža... blink.gif atrodau tikrai nekaip, galvoju kaip čia man atgal atvirsti į šviesią... juk sruogelem nudažius dabar atrodys nenatūraliai, nes tos sruogos, kurių nedažys, tos ir liks ryžos... o mano kirpeja nelabai gerai dažo, na ta prasme sruogelėmis - ok, vienu tonu išsirinkus iš paletės spalvą - ok. bet dabartinėje situacijoje nepasitikiu ja kažkodėl... ką patarsit? kur dirba geras dažymo virtuozas? unsure.gif nes arteja diplomų įteikimas, norisi atrodyti gražiai, o aš jau trečią valandą sėdžiu, renkuosi kirpyklą, bet neišsirenku... maksimum galėčiau sumokėti 200 už kirpimą ir dažymą... patarkit, kurios netingit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2008 05 16, 18:17)
patiko Toma europos figaro, kaip norėjau, taip nukirpo, nešiaus paveiksliuką  ax.gif

O kiek kainavo?
Atsakyti
QUOTE(maprigo @ 2008 05 18, 19:23)
Sveikutės! Atsitiko man tokia nelaimė  blush2.gif  Esu natūraliai pilkų plaukų, bet nuolat dažydavausi visą galvą sruogelėmis šviesiomis ir buvau tokia kaip ir šviesiaplaukė. Bet va velnias patraukė už kasos ir ėmiau ir nusidažiau plaukus pati vienu tonu. Turėjo išeiti tokia kaip šieno spalva, o išėjo tragiškai šviesiai ryža...  blink.gif  atrodau tikrai nekaip, galvoju kaip čia man atgal atvirsti į šviesią... juk sruogelem nudažius dabar atrodys nenatūraliai, nes tos sruogos, kurių nedažys, tos ir liks ryžos... o mano kirpeja nelabai gerai dažo, na ta prasme sruogelėmis - ok, vienu tonu išsirinkus iš paletės spalvą - ok.  bet dabartinėje situacijoje nepasitikiu ja kažkodėl... ką patarsit? kur dirba geras dažymo virtuozas?  unsure.gif  nes arteja diplomų įteikimas, norisi atrodyti gražiai, o aš jau trečią valandą sėdžiu,  renkuosi kirpyklą, bet neišsirenku... maksimum galėčiau sumokėti 200 už kirpimą ir dažymą... patarkit, kurios netingit  4u.gif

Skaitau ir lotuliukas.gif mano draugei panasiai nutiko penktadienį, tai ji nuvarė pas Eglę kuri išgelbėjo situaciją.....
Aš pati kerpuosi pas Jurgitą,bet jai po šio įvykio jau l.patiko Eglė.Ji dirba Dervingoj jakšto g.Tikrai super dažo ir anksčiau apie ją buvo gerų atsiliepimų,kol dar ten nedirbo,bet as ne apie tai,taigi pas ją sumokėsi manau iki 150lt,jei plaukai ne iki užpak...sekmės taisant sitauciją.Peršasi viena tik mintis:PAČIOS MOTERYS NESIDAŽOM,lai atlieka tai kirpėjai ir kirpėjos!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(NASA @ 2008 05 19, 20:53)
Skaitau ir  lotuliukas.gif  mano draugei panasiai nutiko penktadienį, tai ji nuvarė pas Eglę kuri išgelbėjo situaciją.....
Aš pati kerpuosi pas Jurgitą,bet jai po šio įvykio jau  l.patiko Eglė.Ji dirba Dervingoj jakšto g.Tikrai super dažo ir anksčiau apie ją buvo gerų atsiliepimų,kol dar ten nedirbo,bet as ne apie tai,taigi pas ją sumokėsi manau iki 150lt,jei plaukai ne iki užpak...sekmės taisant sitauciją.Peršasi viena tik mintis:PAČIOS MOTERYS NESIDAŽOM,lai atlieka tai kirpėjai ir kirpėjos!!!!!!

o jo. biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki. O aš galiu pareklamuoti savo kirpėją biggrin.gif . Tokia Aušra, dabar dirba Lazdynuse prie Rimi. Žodžiu, ką ji man padarė, neapsiėmė nei viena kita. Iš pradžių dažiausi raudonai, paskui sumaniau būti šviesi, tai visos sakė, kad tai neįmanoma, kad pigmentas įsiskverbia giliai į plauką ir jo išimti be šansų, geriausiu atveju gaučiausi oranžinė. Ji apsiėmė. Aišku, ne per vieną kartą, bet rezultatas - tapau visiška blondinė ir kas svarbiausia, plaukų visai nesugadino. Paskui po viso šito vargo man užplaukė ir nusidažiau juodai biggrin.gif Aišku ne iš karto.. bet pati dažiau, nes kirpėja kategoriškai atsisakė biggrin.gif Po kiek laiko (po gimdymo) vėl užsinorėjau būti blondinė biggrin.gif , tai ji iš juodos vėl mane padarė blondine. Ir vėlgi mano plaukai nei sugadinti nei ką. Žodžiu esu be galo ja patenkinta ir galiu rekomenduoti bet kam thumbup.gif Pastabos: aptarnavimas paprastas, kainos vidutinės, rezultatas superinis thumbup.gif . Ji iš pradžių dirbo su tokiu Borisu Justiniškėse. Porą kartų ir šukuosenas darė man ir draugėm mano. Visos nerealiai patenkintos. Žodžiu. Kas norės:
Aušra, 868754941, Lazdynai prie Rimi parduotuvės.
Tik pas ją reikia iš anksto užsirašyt.
Atsakyti
kaip faina, kad dar tokiu kirpeju atsiranda thumbup.gif
as tai patenkinta tuo, kaip apkirpo mane, tik vienas dalykas i nevilti varo. Plaukai taip stipriai garbanojasi, kad bet koks kirpimas atrodo tragiskai. Ypac trumpesni plaukai. Dabar net susisegt neina, atrodau visada susivelusi, kiekvienas plaukas i savo puse ziuri. Kaip noreciau ilgu plauku... bet tada sonai buna pusti, kaip liuto. Zodziu, tikriausiai teks nesiot peruka... unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2008 05 19, 14:43)
O kiek kainavo?

as ejau pas Toma is eurpos figaro pries 3 savaites, nukirpo labai graziai, trumpai kaip ir norejau, sumokejau 80lt (tik kirpimas)
Atsakyti