Tai va, mergaitės, užsirašiau ir aš pas kirpėją Loretą iš Fabijoniškių
Manau, kad tikrai aplinka nėra svarbi, kai eini tik kirptis, svarbiausia, kad kirpėja išmanytų savo darbą

Pamenu laikus, kai pas savo kirpėją lankiausi vos ne rūsiuke, bet užtat kaip visada džiaugiausi rezultatu, maniau, kad mano ieškojimai baigti, kad radau kirpėją, suprantančią, kaip elgtis su mano plaukais. Aišku, tam rūsiuke, kur ji kirpo, irgi būdavo visko: ir bobų turgaus, ir dėmesio stokos, ir valandos trukmės sėdėjimo eilėje, nors ir būdavau iš anksto užsirašius

Bet kokybė ir kaina atpirko visus nepatogumus... Deja, mano kirpėja iš rūsiuko persikėlė į gan prabangų saloną ("Bolero"), dabar pas ją kirptis kainuoja dvigubai brangiau, o požiūris į klientą nelabai pasikeitė. Pvz., kartą tam salone prasėdėjau su kauke ant plaukų, kol kirpėja kirpo kažkokį pažįstamą vaikinuką, kuris net nebuvo iš anksto užsirašęs. Maža to, kad sušalau pusvalandį tupėdama su ta kauke, tai dar ir prisinervinau juodai, nes namie laukė žindomas kūdikis
Taigi mano išvada tokia - prabangus salonas dar negarantuoja, kad su tavim bus elgiamasi pagarbiai ir atidžiai