Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpejai Vilniuje

Panos, nesigundykit brangiom kirpyklom. Maniškei irgi nekartą siūlė eiti į prabangias kirpyklas, kad ir į "Figaro" ir pan., nes labai didelė patirtis ir t.t. bet ji sako,kad tada savo pastoviom klientėm,kurios norės pas ją eiti irgi turės dvigubą kainą daryti,nes 50 proc. šeimininkam reikia ten atiduot. mirksiukas.gif Bet kam ko reikia,kam vardo ir aptarnavimo, kam kirpimo.. smile.gif Čia tas pats kaip su gydytojais.. Gali eiti pas tą patį gydytoją į privatų kabinetą ir mokėti daug daug ir gali pas tą patį užsirašyt į "valdišką" polikliniką.. tik kad su kirpyklom biškį geresnė situacija nei su poliklinikom biggrin.gif Tokia mano nuomonė.
Atsakyti
QUOTE(Dzimute @ 2008 05 20, 14:52)
kaip faina, kad dar tokiu kirpeju atsiranda  thumbup.gif
as tai patenkinta tuo, kaip apkirpo mane, tik vienas dalykas i nevilti varo. Plaukai taip stipriai garbanojasi, kad bet koks kirpimas atrodo tragiskai. Ypac trumpesni plaukai. Dabar net susisegt neina, atrodau visada susivelusi, kiekvienas plaukas i savo puse ziuri. Kaip noreciau ilgu plauku... bet tada sonai buna pusti, kaip liuto. Zodziu, tikriausiai teks nesiot peruka...  unsure.gif  verysad.gif

dzimute- as bet ka atiduochiau- kad mano plaukai NORS KIEK butu link garbanojimosi hihihi.gif nes tie nutyse makaronai ploni ir nykiek nypasipute - mane tp i nevilti varo hihihi.gif keichiames hihihi.gif ..... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Babetta @ 2008 05 20, 21:43)
dzimute- as bet ka atiduochiau- kad mano plaukai NORS KIEK butu link garbanojimosi hihihi.gif nes tie nutyse makaronai ploni ir nykiek nypasipute - mane tp i nevilti varo hihihi.gif keichiames hihihi.gif .....  mirksiukas.gif

aha, but faina, jei imanoma butu pasikeisti... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(NASA @ 2008 05 19, 20:53)
Skaitau ir  lotuliukas.gif  mano draugei panasiai nutiko penktadienį, tai ji nuvarė pas Eglę kuri išgelbėjo situaciją.....
Aš pati kerpuosi pas Jurgitą,bet jai po šio įvykio jau  l.patiko Eglė.Ji dirba Dervingoj jakšto g.Tikrai super dažo ir anksčiau apie ją buvo gerų atsiliepimų,kol dar ten nedirbo,bet as ne apie tai,taigi pas ją sumokėsi manau iki 150lt,jei plaukai ne iki užpak...sekmės taisant sitauciją.Peršasi viena tik mintis:PAČIOS MOTERYS NESIDAŽOM,lai atlieka tai kirpėjai ir kirpėjos!!!!!!

oi, tai jau niekada niekada... nirs jau esu taip kazkada sakiusi lotuliukas.gif zodziu pasimeciau as tarp tu kirpyklu... man vaikinas sako eiti i simona, o as pati kazkodel noriu i grigiskes ten yra Eliuzi, bet velniai zino kaip iki ten nusigauti g.gif galu gale nueisiu pas savo nuolatine tatjana is Figaro ir bus baigta biggrin.gif bet is tiesu noreciau kazka kito isbandyti, nes per diplomu iteikima noriu atrodyti nuostabiai ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Babetta @ 2008 05 20, 22:43)
dzimute- as bet ka atiduochiau- kad mano plaukai NORS KIEK butu link garbanojimosi hihihi.gif nes tie nutyse makaronai ploni ir nykiek nypasipute - mane tp i nevilti varo hihihi.gif keichiames hihihi.gif .....  mirksiukas.gif

kaip aš tave suprantu
Atsakyti
o man dziugu ivairiu nuomoniu isgirst. O ypac, palyginimus. Juk tik taip gali issirinkt geriausia kirpeja sau thumbup.gif
Atsakyti
manau reik eit pachiai ir ant savo galvos bandyti. jauchiu tarkim gali tau asmeniskai tikti ta kirpeja- kuri kitoms neitinka ... nu kaip variantas.
o paskaityt jo. idomu g.gif

Atsakyti
QUOTE(Babetta @ 2008 05 22, 12:30)
manau reik eit pachiai ir ant savo galvos bandyti. jauchiu tarkim gali tau asmeniskai tikti ta kirpeja- kuri kitoms neitinka ... nu kaip variantas.
o paskaityt jo. idomu g.gif

Aš bent jau nerizikuočiau eiti pas tą kirpėją,apie kurį buvo nekokie atsiliepimai schmoll.gif
Atsakyti
Tai va, mergaitės, užsirašiau ir aš pas kirpėją Loretą iš Fabijoniškių rolleyes.gif
Manau, kad tikrai aplinka nėra svarbi, kai eini tik kirptis, svarbiausia, kad kirpėja išmanytų savo darbą smile.gif Pamenu laikus, kai pas savo kirpėją lankiausi vos ne rūsiuke, bet užtat kaip visada džiaugiausi rezultatu, maniau, kad mano ieškojimai baigti, kad radau kirpėją, suprantančią, kaip elgtis su mano plaukais. Aišku, tam rūsiuke, kur ji kirpo, irgi būdavo visko: ir bobų turgaus, ir dėmesio stokos, ir valandos trukmės sėdėjimo eilėje, nors ir būdavau iš anksto užsirašius ax.gif Bet kokybė ir kaina atpirko visus nepatogumus... Deja, mano kirpėja iš rūsiuko persikėlė į gan prabangų saloną ("Bolero"), dabar pas ją kirptis kainuoja dvigubai brangiau, o požiūris į klientą nelabai pasikeitė. Pvz., kartą tam salone prasėdėjau su kauke ant plaukų, kol kirpėja kirpo kažkokį pažįstamą vaikinuką, kuris net nebuvo iš anksto užsirašęs. Maža to, kad sušalau pusvalandį tupėdama su ta kauke, tai dar ir prisinervinau juodai, nes namie laukė žindomas kūdikis doh.gif
Taigi mano išvada tokia - prabangus salonas dar negarantuoja, kad su tavim bus elgiamasi pagarbiai ir atidžiai schmoll.gif
Atsakyti
O aš po praeito karto vėl nuėjau pas Agnę iš Bomond, na ir ką, ir vėl džiaugiuosi thumbup.gif , ir kaina gera.
O pas Liudą, jau minėjau, esu buvus, gera, bet man jos kaina dabar kandoka, o pas Agnę ir rezultatas, ir kaina tinka.
Atsakyti
Švelni, pritariu, nes mane nervina tas laukimas...
užsirašai pvz.:13 val., o į kėdę papuoli, geriausiu atveju 14 val.
tai čia geriausiu atveju doh.gif , teko ir 2 val. pralaukt. ir čia pas gerą kirpėją unsure.gif
O tie marazmai apie madas... doh.gif užmuša...
ateini žmogus apsikirpt, o ten galvą išplovė, tada
su drauge pašneka, sruogą nukerpa, vėl kažkas atvažiavo...
pamiršta kur nukirpo, kur ne,
nu mane tai damuša g.gif doh.gif
tegu ir mažiau to šokinėjimo, bet, kad atėjai sutartą val. vadinas
sėdai kedėn, pasitarei kas kaip, nukirpo normaliai, gražiai sutvarkė, atsiskaitei ir viso labo... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Saulyte @ 2008 05 22, 13:06)
tegu ir mažiau to šokinėjimo, bet, kad atėjai sutartą val. vadinas
sėdai kedėn, pasitarei kas kaip, nukirpo normaliai, gražiai sutvarkė, atsiskaitei ir viso labo... ax.gif

Pas Kristiną taip ir vyksta viskas, niekad neteko laukti, ateinu ir iškart sodina, ar užsirašei? bigsmile.gif
Atsakyti