Įkraunama...
Įkraunama...

Užspaustos kaklo kraujagyslės

kur jie buvo anksčiau ..ko jie pristojo dabar doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Matomai anksčiau ar vėliau visas patirtas š išlenda iš kūno ir veikia savaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirka @ 2011 05 20, 10:01)
kur jie buvo anksčiau ..ko jie pristojo dabar  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif 
Matomai anksčiau ar vėliau  visas  patirtas š  išlenda iš kūno  ir veikia savaip  g.gif

slypėjo ir tykojo,kad pasijausi palūžusi,išsekusi,kad galėtų tau smogti visu pajėgumu ax.gif viskas bus gerai,svarbu nusiramti 4u.gif
Atsakyti
buvau pas prof.Pauliuką. Kaip ir prieš tai neurologė nustatė per ilgas kraujagysles taip ir dabar jis patvirtino, tik paneigė pirmąją diagnozę, kad tai normalu, pas daug ką būną ir mano amžiūje ( 30) neturi įtakos mano sveikatai bei visiems bjauriems simtomams.
Profesorius nuodugniai apžiūrėjęs, visas tas karujagysles išvedžiojęs tiesiog įrodė man ir mano aritimam kuris lydėjo, kad va..štai, toje vietoje, siaura kraujagyslė, matėsi kaip kraujas net raumenį kilnoja.... Mes buvome "apšalę" ..Taip aiškiai matėsi.. Raumuo, tą išsiraičiusią kraujagyslę, spaudžia prie stuburo.. Na, aiškiau matyti nebūna. Visur kitur storos normalios kraujagyslės. Kaip taip gali būti.. Pasak jo visi tie simtomai svaigimai ir visos kitos bjaurastys būna tada kai suspazmuoja raumenukai kaklo ir paspaudžią dar tą kraujagyslę.. Reikia to raumenuko pašalinti reikia kraujagyslei padėti 4u.gif
O kas pasakys kaip yra iš tiesų.. Kodėl profesorius daug kam padėjo , bet va yra nemažai nuomonių, kad operacija nereikalinga.
Atsakyti
sveiki.vakar skaiciau ka Pauliukas buvo parases apie kraujagysles,pas mane daug kas atitiko.papasakosiu sawo simptomus.pries metus staigiai pradejo dvejintis,lietis vaizdas,suktis galva,mirgeti akyse,aptempti akyse jei
ziuriu ilgai i viena taska,greit pavargstu dirbdamas fizini ir protini
darba,negaliu sulaikyti demesio,susikoncentruoti,nepakeliu supimo,
tvankiu patalpu.esu jautrus,blogai miegu.kai vairuoju wiskas liejasi,
nerwuoja.negaliu suktis ratu.syki buwau stipriai susirges gripu,po sirgimo tikrai gerai jauciausi,tarsi kaip atristas kazkas buwo.bet tik trumpam.kai vairuoju uzimas ausyse tarsi uzgula.kuo tolyn tuo wis blogyn ir blogyn.bandai susikoncentruotarba isklausyt kazka,bet negali nes ismusa karstis pradeda suktis tarsi wiskas.dingsta kalba.jeigu nori kazka sekt zvilgsniu taj neimanoma,nes suktis zeme pradeda.negaliu but tarp daug zmoniu,greitai vairuot.viskas liejasi. buwau pas savo daktara tai israse kazkokiu vaistu kurie isvis ne i tema.nepadeda.
jeigu kas galetu patart kaip ir ka daryt,buciau labai dekingas.
Atsakyti
alex0606 oho,ne pyragai ir tau 4u.gif laikykis,viskas bus gerai. Pas kokį daktarą buvai?

Mirka,asmeniškai man,sakė kraujagyslės nereikia operuoti. Raumenis atpalaiduoti,siūlau pasivaiksčioti į masažus,šildymą pasidaryt. Operuotis, siūlau neskubėti. Viskas susitvarkys. Galiu pasakyti,kad man viskas tik į gerą,jau tikriausiai antras mėnuo. Būna,kad užeina,bet dabar moku save kontroliuoti.
Atsakyti
kad kuo tolyn wis blogyn.ar apsimoketu man eit pas pauliuka?bandziau masazus darytis bet tikriausiai kazka uzjudinau kakle,taj wiena diena wos paejau.
Atsakyti
Labukas. Man 2 metai kaip užia ausyje ir netgi iškreipia garsą, jau tyrimų daryta begalės ir niekas nieko neranda. Tačiau man tai niekas netirpsta ir per 2 metus kokius tik 5 kartus buvo taip bloga,kad, rodės, miriau. Liepą jau užsiregistravau pas Pauliuką, o kažin tas randas ant kaklo labai didelis būna? Nors šeip ir nelabai svarbu, kad tik padėtų... Man 17 metų ir labai baisu, nes kuo toliau man tuo labiau tai trukdo mokintis, o man su mokslais sekas labai gerai tai būtų labai gaila, jei negalėčiau dėl to tęsti... ;/ Iš vis kaip keista, kad pvz pernai su vasara viskas baigės,o dabar kad ir nesinervinu, bet dar blogiau tik... Atrodo, kad tik ta operacija būtų vienintelis išsigelbėjimas, nes visa kita, kas tik įmanoma, išbandyta sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistesdream: 01 birželio 2011 - 10:00
Noriu padaryti viską gerai, kad nereikėtu gailėtis.
Bandysiu išklaustti dar vieno gydytojo nuomones apie tas mano kraujagysles. Noriu būti tikra.
Dabar dar blogiau nes lauke prasidėjo karštis doh.gif Širdis daužosi, akyse lyg mirgėtu... Gerai, kad ofisas šaltas ir gelbsti begale šalto vandenuko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirka @ 2011 05 31, 09:24)
buvau pas prof.Pauliuką. Kaip ir prieš tai neurologė nustatė per ilgas kraujagysles taip ir dabar jis patvirtino, tik paneigė pirmąją diagnozę, kad tai normalu, pas daug ką būną ir mano amžiūje ( 30) neturi įtakos mano sveikatai bei visiems bjauriems simtomams.
Profesorius nuodugniai apžiūrėjęs, visas tas karujagysles  išvedžiojęs tiesiog įrodė man ir mano aritimam kuris lydėjo, kad va..štai, toje vietoje, siaura kraujagyslė, matėsi kaip kraujas net raumenį kilnoja.... Mes buvome "apšalę" ..Taip aiškiai matėsi.. Raumuo, tą išsiraičiusią kraujagyslę, spaudžia prie stuburo.. Na, aiškiau matyti nebūna. Visur kitur storos normalios  kraujagyslės.  Kaip taip gali būti.. Pasak jo visi tie simtomai svaigimai ir visos kitos bjaurastys būna tada kai suspazmuoja raumenukai kaklo ir paspaudžią dar tą kraujagyslę..  Reikia to raumenuko pašalinti reikia kraujagyslei padėti  4u.gif 
O kas pasakys kaip yra iš tiesų.. Kodėl profesorius daug kam padėjo , bet va yra nemažai nuomonių, kad operacija nereikalinga.

su kokia aparatura Pauliukas dirba?ar kaip echoskopija daro?jei nepaslaptis kiek kainuoja vizitas pas ji?
Atsakyti
pas pr.Pauliuką sumokejau 400lt. Viskas į kasą.
200 - tai lt. jo kaip gydytojo konsultacija ir paskui du tyrimai po 100lt. Vienas tyrimas echoskopu turbut kaip ir kitur..tik ilgesnis atidesnis..Pirma gydytoja mane apžiūrėjo per kokias 8 min. ir pasake išvadas o profesorius labai kruopsčiai..Labai atidžiai mūms rodė, vedė po kraujagyslę nup pradžios iki galo..na tiesiog su pirštu badė ir rodė faktus..Vyras buvo apstulbęs nes pat matė aiškiausiai kas kaip.. KAip tos kraujagyslės išsilanksčiusios kaip kas kur prigludęs ar spaudžia..
Paskui dar tokį vieną tyrimuką atliko su kažkokiu "pagaliuku" Atsiprašau, kad nepamenu kaip tas tyrimas vadinasi , bet jis šioje temoje buvo tikrai paminėtas jau 4u.gif Per tą tyrimą girdėjosi kaip teka kraujas ..kur lėčiau kur geriau ..Jau čia jis tik vienas suprato garsų reikšmę lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirka: 01 birželio 2011 - 14:29
http://www.pauliukok...urgostraipsniai
Atsakyti
Sveiki,

Patarčiau neskubėti operuotis pas profesorių P. Pauliuką. Pasitarkite su kitais kraujagyslių chirurgais. Aš buvau pas tris. Du pasakė, kad su mano kraujagyslėmis viskas gerai, o profesorius atrado anomaliją. Iš pradžių apsidžiaugiau, kad mano bėdos baigsis, bet po to pradėjau domėtis ir sužinojau, kad pas jį nebūna sveikų. Net pas jį patį operuotos kraujagyslės, girdėjau, kad savo artimuosus irgi išoperavo. Jis geras kraujagyslių chirurgas, bet įtartinai didelė gausa operacijų pas šį profesorių. unsure.gif
Atsakyti