Įkraunama...
Įkraunama...

Užspaustos kaklo kraujagyslės

QUOTE(Mirka @ 2011 06 01, 15:26)
pas pr.Pauliuką sumokejau 400lt. Viskas į kasą.
200 - tai  lt.  jo kaip gydytojo konsultacija ir paskui du tyrimai po 100lt. Vienas tyrimas echoskopu turbut kaip ir kitur..tik ilgesnis atidesnis..Pirma gydytoja mane apžiūrėjo per kokias 8 min. ir pasake išvadas o profesorius labai kruopsčiai..Labai atidžiai mūms rodė, vedė po kraujagyslę nup pradžios iki galo..na tiesiog su pirštu badė ir rodė faktus..Vyras buvo apstulbęs nes pat matė aiškiausiai kas kaip.. KAip tos kraujagyslės išsilanksčiusios kaip kas kur prigludęs ar spaudžia..
Paskui dar tokį vieną tyrimuką atliko su kažkokiu "pagaliuku" Atsiprašau, kad nepamenu kaip tas tyrimas vadinasi , bet jis šioje temoje buvo tikrai paminėtas jau  4u.gif Per tą tyrimą girdėjosi kaip teka kraujas ..kur lėčiau kur geriau ..Jau čia jis tik vienas suprato garsų reikšmę  lotuliukas.gif

oho kiek sumokejote as uz viska 200 lt mokejau negi per pora menesiu pasikeite...
Atsakyti
QUOTE(Milita2 @ 2011 06 01, 17:20)
Sveiki,

  Patarčiau neskubėti operuotis pas profesorių P. Pauliuką. Pasitarkite su kitais kraujagyslių chirurgais. Aš buvau pas tris. Du pasakė, kad su mano kraujagyslėmis viskas gerai, o profesorius atrado anomaliją. Iš pradžių apsidžiaugiau, kad mano bėdos baigsis, bet po to pradėjau domėtis ir sužinojau, kad pas jį nebūna sveikų. Net pas jį patį operuotos kraujagyslės, girdėjau, kad savo artimuosus irgi išoperavo. Jis geras kraujagyslių chirurgas, bet įtartinai didelė gausa operacijų pas šį profesorių. unsure.gif

sveiki,tai gal jis mato ko kiti gyd.nemato.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babuliuxx: 01 birželio 2011 - 19:58
Taip, jis labai atidžiai žiūri (prabuvau pas jį 2 valandas), tačiau kiti gydytojai sako, kad tos jo randamos anomalijos nėra svaigimo priežastis ir operacija nepadės. Juk jei padėtų, tai manau, jos būtų populiarios ir kiti kraujagyslių chirurgai darytų. Dabar operuoja jis vienas, o kiti jį stabdo. Tai kelia abejonių.
Papildyta:
Beje, aš buvau praeitą vasarą Pylimo poliklinikoje ir sumokėjau 100 litų. Keista, kad jūs taip brangiai mokat.
Atsakyti
nž nž tada tikrai keista, kad taip brangiai sumokėjau pas jį g.gif Bet viskas ten registratūtoje surašyta t.y. kainos. Telefonu kai skambinausi irgi tą patį pasakė, kad vien jo konsultacija 200lt blink.gif Na va..vadinasi "subrango" lotuliukas.gif

Taip taip mergaitės..Pradžioje nudžiugau ..valio..pagaliau aišku ko mano ta galvelė svaigsta , bet paskui..Taip neramu..Tikrai dar konsultuosiuosi..Planuoju Baltijos Amerikos klinikoje.. g.gif
GAl kas buvote jau?

Jis pats taip nuoširdžiai aiškina kodėl jis operuoja tai ko kiti Lietuvoje ne vienas nedaro.. Kad jis padeda žmonėms ko kiti kratosi. Ir taip norisi tikėti juo.. Ta prasme jis 100 proc. tiki savo darbu.. Bet va..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirka: 02 birželio 2011 - 13:41
Mirka, papasakok, kaip sekės, kai apsilankysi pas kitą kraujagyslių chirurgą. Baltijos Amerikos klinikoje neblogai turėtų būti, nors aš pati nebuvau. Aš Kardiolitoje buvau.
O profesorius P. Pauliukas tikrai tiki savo darbu ir nori padėti žmonėms, tik klausimas, ar visada reikalingos tos jo siūlomos operacijos... unsure.gif Kai buvau pas neurologą, tai jis man sako, kad nemažai žmonių yra išsioperavusių. Tada aš paklausiau, ar padėjo jiems, tai pasakė, kad padeda tiek, kiek žmogus tiki, bet po kokių pusės metų vėl ateina, nes negerai jaučiasi.
Atsakyti
QUOTE(Milita2 @ 2011 06 02, 21:33)
Mirka, papasakok, kaip sekės, kai apsilankysi pas kitą kraujagyslių chirurgą. Baltijos Amerikos klinikoje neblogai turėtų būti, nors aš pati nebuvau. Aš Kardiolitoje buvau.
O profesorius P. Pauliukas tikrai tiki savo darbu ir nori padėti žmonėms, tik klausimas, ar visada reikalingos tos jo siūlomos operacijos... unsure.gif Kai buvau pas neurologą, tai jis man sako, kad nemažai žmonių yra išsioperavusių. Tada aš paklausiau, ar padėjo jiems, tai pasakė, kad padeda tiek, kiek žmogus tiki, bet po kokių pusės metų vėl ateina, nes negerai jaučiasi.


Koks liūdnas sakinys paskutinis verysad.gif
Butinai parašysiu kaip sekėsi.. Bet čia už poros tik savaičiu..
Atsakyti
sveiki as esu isioperaves viena puse tai galiu pasakyti kad kaskiek padejo ir pulsas apsitvarke ir taip savijauta geresne,nzn ar cia tikrai ta operacija padejo ar pats nusiteiki kad geriau turi buti tai ir buna geriau,o pauliukas geras daktaras labai rupinasi savo paciantais,kruopsciai tuos tirimus daro,netaip kaip kiti sumoki 100 lt ir padaro per 5 minutes ir sako viskas gerai esi sveikas,bet jautiesi blogai,noreciau ir kita puse isioperuot bet db vel kasko nebeoperuoja,gal kas zinot kada vel prades operuot jis?
Atsakyti
[quote=Mirka,2011 05 31, 10:24]
buvau pas prof.Pauliuką. Kaip ir prieš tai neurologė nustatė per ilgas kraujagysles taip ir dabar jis patvirtino, tik paneigė pirmąją diagnozę, kad tai normalu, pas daug ką būną ir mano amžiūje ( 30) neturi įtakos mano sveikatai bei visiems bjauriems simtomams.


as ir dziaugiaus, kai pauliukas rado "liga", bet kodel sveikatos sutrikimai islindo butent dabar, tik tai leido netiket, ka sake daktaras...
yra visiskai normalu, kad kraujagysles ieina i stubura auksciau nei priklauso. tai patvirtino po pauliuko 2 daktarai.
dziaugiuosi, kad neguliau po peiliu, nes visa kas trukde gyvent isnyko pradejus dirbt su savim...plius sportas, masazas.
vaistu negeriu jokiu. jei buciau gerus viska ka skyre neurologai ir pauliukas nezinau ar padetu tas kas padejo biggrin.gif
beje pauliukui isvis nieko nemokejau, nes buvau pas ji paprastoj poliklinikoj mirksiukas.gif
Atsakyti
darex, tu berods buvai sakęs, kad tau ne tik profesorius P. Pauliukas nustatė, jog kraujotaka nepakankama, bet ir kiti gydytojai.. Kitiems čia, tame tarpe ir man, kiti gydytojai sakė, jog slankstelinės arterijos gali ir aukščiau įeiti į stuburą. Girdėjau, kad jis nebeoperuoja, nes jam vėl uždraudė.
Atsakyti
man kalbėjo, kad jis atostogauja šiuo metu ir operaciju nedaro aplamai...
Liepos vidurį pradės vėl.
Kalbejo netgi apie emigracija iš Lietuvos... g.gif
Kas čia žino..
Jis man patarė pagerti pliačiančius..Než ar jie čia veikia ar čia vėl toks tarpas, bet pagerėjo ir net labai.. Jaučiuosi smagiai bigsmile.gif Net pagalvot nedrįstu apie tuos svaigimus vėmimus feeee schmoll.gif
Atsakyti
Labas vakaras
As irgi svarsciau kreiptis i P.Pauliuka konsultacijai, bet paskaicius atsiliepimus ir gincus suabejojau....
Jau pora metu kankina galvos svaigimas - svaigsta beveik kasdien, kartais stipriau, kartais silpniau. Ejau pas nurologe KMUK, sinte pas neurookuliste, otoneurologe, dare doplerografija - nieko nerado, ir diagnoze irase - migrena. Vaistus nuo svaigimo (betahistina) liepe gert tik pagal poreiki pries prasidedant migrenos priepuoliui - tik kad man jokiu galvos skausmu priepuoliu nera, jeigu paskauda galva, tai padeda paprasciausias citramonas.... O va svaigimas kankina kiekviena diena.
Nebezinau nei kaip gydytis, nei kur kreiptis, nes gautusi, kad jokios ligos kaip ir nera, ir nera ka gydyt g.gif O galva vistiek svaigsta.
Atsakyti
jo man ir kaune nustate daridami ta kaklo tirima kad kraujas letai teka,ilgai ten prasigidziau ,paskuj pauliukas siule operuotis,dar buvau nulekes i vilniu kardiolita tai ten apzejo per 5 minutes kaskoks koju daktaras ir pasake kad viskas gerai,tipo gerk ramekus ir nesuk galvos thumbup.gif pajmiau ir isioperavau ir tikrai nesigailiu,kol savo kailiu nepatirsi tai negali sakyt kad tos operavijos padeda ar ne,cia ziuri visi pletku prisiklause patarinej kitiem,o kas isioperave yra gal 2 zmones,man ta operacija padejo nzn ilgam neilgam bet galiu gyvent o ne mindziot daktaru slenkscius,ir visus litus jiem kist
Atsakyti