QUOTE(simbail @ 2007 09 19, 13:00)
Matomai jau visai ne kas vyrukui jei varo an savo kolegių. Suprantama, kai toks pinigėlių mėgėjas. Jei pas jį pacientės neina tai ir pinigėlių negauna. Tada stengiasi per gimdymus išsireikalaut, nes moteriškėm nėra kur dėtis, arba štai tokiais visokiais negarbingais būdais bando prisiviliot. Tokius reikia

NIU VA PASIRODO NUO JO VISOS BEGA...mane nestumo metu priziurejo jis ir labai jau pirsosi i gymdyma,bet uzteko man kalbet jo kosmine nesuprantama kalba ir pabegau pas orchipov jau kokia miela moteris tai
Papildyta:
QUOTE(simbail @ 2007 09 11, 10:40)
Sveikutės, gal kas gali parašyti kaip ten gydytoja Blažienė. Kiek jai kas moka, kaip ji elgiasi? Beje, o kas kiek laiko ir kuriuo metu keičiasi pamainos,

kad jei ką pabandyt palaukt geresnės. Man jau greit gimdyt, o dar su niekuo nesitariau, nes esu ne vietinė. Tai oi kaip neramu
buvo griazta kol nepamate kysiuko, brangiosios bent jau sampano ir torta butinai nupirkit antraip kaip su skuduru elgsis, buvau ir as tokios nuomones tegu dirba-ju darbas bet jausmas ne koks..bent menkai bey reikia antraip uzsius visai
Papildyta:
QUOTE(Wilkė @ 2007 09 14, 10:38)
Praeitam puslapį jau daug kas apie jį papasakojo. Na nežinau, ar gali gerai jaustis gimdyvė, jei gydytojas priėjęs prie skaumuose besiraitančios moters užduoda klausimą: "su Dievo pagalba gimdysi, ar su mano?"
Taigi aš ir pagimdžiau

. Su vyru gimdžiau pas Vadapolienę, normaliai reagavo, pasakė jam kaip elgtis, parodė kur galima parūkyt kai labai susinervuos

.
O pas Stonį tai džiaugiuosi, kad vyras ir nespėjo atlėkt, nes iš manęs jis suprato, kad aš pinigų neturiu, kad vyras turi atlėkt su pinigais, tai nieko ir nereketavo. Pasakė "liekam laukti vyro". Bet taip ir nesulaukė

.
Tik jei pas jį papulsi ir jis aiškins, kad kažkas negerai, neišsigąsk, nes taip jis prašo pinigų. Jeigu klaus "ar pasiruošusi gimdyti?", žinok, kad turi omeny, ar paruošusi vokelį. Jei klaus kur dirba vyras, žinok, kad klausia "kiek babkių gali man skirti" ir t.t.

tikra tiesa jau isklausineja visko

sake is mociuciu irgi reketuoja kai jos pasako kad neturi pinigu tai jis atsako lasiniais tiks uz tad pas ji jokiu eiliu nes nieks nenori eit

ir as pabegau nes nesuprasi ka nori pasakyt o kai laukiausi tai teliku neziurejo tipo vilnius aparatura susirinko geriausia tegu ziuri o ten nuvykus reik laukt 3 sav tai gerai kad nelaukiau ir nesiregistravau nes po 2 sav gime lelius
Papildyta:
QUOTE(Alminute @ 2007 04 06, 14:26)
sveikutes, visokiu kalbu girdejau apie gimdyma utenoje...ir geru , ir blogu

Man atrodo, kad tai priklauso tik nuo pacios saves....Islepintoms draugems buvo viskas blogai, o paprastesnems, neisrankioms viskas buvo normaliai. As irgi ruosiuosi gimdyti Utenoje , ir jau gan greitai..

ir manau, kad su manimi visi elgsis graziai ir maloniai
kaip cia pasakius.jei ka duosi bus gerai jei ne prasciau