QUOTE(Tyrksė @ 2007 11 12, 11:50)
[FONT=Arial]
Visų pirma, nieko aš nebandau. O antra, jei ir bandžiau, tai pareikšti kiek kitokią nuomonę apie gimdymą Utenoje, nes tema yra "Gimdymas Utenoje" o ne "Skyrelis toms, kas prieš Stonį"

Suprantu, kad dauguma yra prieš jį, bet netikiu, kad aš vienintelė Utenoje, kuri buvo patenkinta jo darbu. Tenorėjau, kad tai atsispindėtų diskusijoje.
sviestas sviestuotas...jei aš sakau savo nuomonę prieš Stonį-tai man negalima, nes tai vos ne šmeižtas,ar ne? jei tu už jį- tai čia tik nuomonė?kažkaip keista

p.s aš ir nesakau kad tu vienintelė,tiesiog tu mažuma kuri lankosi pas jį

čia jau kiekviena sau pasirinks kas patinka ,aš juk pasakiau kad esu daug iš savo draugių girdėjus l nekokių kalbų ir kad man pačiai jis žiauriai nepatiko, juk lankiausi pas ji ne vieną mėn. tu kitom pasakyk kad šis skyrelis ne prieš jį :lotuliukas:ir kad apie jį nešnekėtų negražiai nes jis tau geras gydytojas, juk man sugebėjai paprieštarauti

būčiau gal visai nerašiusi, bet žiūriu kad čia daug kam nepatinka tai ir aš parašiau kad nepatinka, ar aš vienintelė kuri negalėjau to pasakyt?ar turėčiau priežasčių be reikalo taip apie jį sakyti jei taip nebūtų?
Papildyta:
QUOTE(žiemužė @ 2007 11 12, 15:19)
sviestas sviestuotas...jei aš sakau savo nuomonę prieš Stonį-tai man negalima, nes tai vos ne šmeižtas,ar ne? jei tu už jį- tai čia tik nuomonė?kažkaip keista

p.s aš ir nesakau kad tu vienintelė,tiesiog tu mažuma kuri lankosi pas jį

čia jau kiekviena sau pasirinks kas patinka ,aš juk pasakiau kad esu daug iš savo draugių girdėjus l nekokių kalbų ir kad man pačiai jis žiauriai nepatiko, juk lankiausi pas ji ne vieną mėn. tu kitom pasakyk kad šis skyrelis ne prieš jį :lotuliukas:ir kad apie jį nešnekėtų negražiai nes jis tau geras gydytojas, juk man sugebėjai paprieštarauti

būčiau gal visai nerašiusi, bet žiūriu kad čia daug kam nepatinka tai ir aš parašiau kad nepatinka, ar aš vienintelė kuri negalėjau to pasakyt?ar turėčiau priežasčių be reikalo taip apie jį sakyti jei taip nebūtų?
nepakeisi mano nuomonės niekaip,tu savo nuomonę turėk, aš savo turėsiu,rašiau asmeniškai ne tau, o bendrai, taip kad nesiputok