Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Utenoje?

QUOTE(burbuliukas:) @ 2008 01 15, 10:45)
Man tai dar baisu del pesonalo ir budincio gydytojo. Tai vyra kartu "tempsiuos" ne tik, kad palaikytu ir vaikelio gimima matytu, bet kad ir nuo kitu apsaugotu... 4u.gif

as visas pamainas atlaikiau,tai tikrai visos sesutes geros tik sokolado duok prie kavos ir apsokines tave ir vaikeli smile.gif o akusere tik viena man nepatiko nemoka kraujo paimt venas subade man tai dabar ranka tirpsta,ir seip kokia tai kerepla antra karta kai gulejau po gimdymo ligoninej teko simta kart kartot kad as cia del temperaturos ir kraujavimo,o ji vis del kokios priezasties jus cia blink.gif ir vel nepataike i venas ka kitos puikiausiai padare,sakiau po jos badymo rankos nukris, buvau kai narkomane
Atsakyti
QUOTE(Jurga 251 @ 2008 01 15, 19:24)
as visas pamainas atlaikiau,tai tikrai visos sesutes geros tik sokolado duok prie kavos ir apsokines tave ir vaikeli smile.gif  o akusere tik viena man nepatiko nemoka kraujo paimt venas subade man tai dabar ranka tirpsta,ir seip kokia tai kerepla antra karta kai gulejau po gimdymo ligoninej teko simta kart kartot kad as cia del temperaturos ir kraujavimo,o ji vis del kokios priezasties jus cia blink.gif  ir vel nepataike i venas ka kitos puikiausiai padare,sakiau po jos badymo rankos nukris, buvau kai narkomane

Man tai teko ligoninej ginekologiniam pagulet, tai ten pat viena sesute i vena man nepataike, kad ranka tirpo dar 2 men. Lyg negyva buvo. Tai cia gal ta pati sesute. 4u.gif
Atsakyti
gal but smile.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif as siandien parvykau namo is Utenos smile.gif nepatiko viena budinti gydytoja, net nezinau kokia jos pavarde, bet nei apziurejo nei ka doh.gif kelios sesutes buvo fantastiskos, nereikejo anksciau laiko nei sokoladu duot, daviau tik iseidama is ligonines, dar kelioms vyras vakarais dave smile.gif na o viena tokia stambi sena sesute tai tikrai nuvyle, labai neatsakingai ziuri i savo darba doh.gif vaikuciai rekia net uzspringdami o ji sau sedi ir obuolius grauzia....nu zodziu, dar sestis negaliu tai neprirasysiu as cia visos istorijos...po keliu dienu butinai su smulkmenom aprasysiu viska... bet is esmes man patiko ir nemanau kad didmiestyje butu geriau
Atsakyti
QUOTE(zipkute @ 2008 01 20, 19:45)
sveikutes smile.gif as siandien parvykau namo is Utenos smile.gif nepatiko viena budinti gydytoja, net nezinau kokia jos pavarde, bet nei apziurejo nei ka  doh.gif kelios sesutes buvo fantastiskos, nereikejo anksciau laiko nei sokoladu duot, daviau tik iseidama is ligonines, dar kelioms vyras vakarais dave smile.gif na o viena tokia stambi sena sesute tai tikrai nuvyle, labai neatsakingai ziuri i savo darba doh.gif vaikuciai rekia net uzspringdami o ji sau sedi ir obuolius grauzia....nu zodziu, dar sestis negaliu tai neprirasysiu as cia visos istorijos...po keliu dienu butinai su smulkmenom aprasysiu viska... bet is esmes man patiko ir nemanau kad didmiestyje butu geriau

Sveikiname su sunelio gymimu thumbup.gif aukite sveikuciai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rienkute @ 2008 01 20, 20:12)
Sveikiname su sunelio gymimu thumbup.gif  aukite sveikuciai 4u.gif

aciukas mirksiukas.gif jums irgi sveikatytes
Atsakyti
Sveikiname su leliuko gimimu... 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu
Atsakyti
Norejau paklausti, ar utenoje duoda kazkokius marskinius per gimdyma, ar reikia savus tureti? Nes kituose miestuose tai kur kaip. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliukas:) @ 2008 01 23, 11:58)
Norejau paklausti, ar utenoje duoda kazkokius marskinius per gimdyma, ar reikia savus tureti? Nes kituose miestuose tai kur kaip.  4u.gif

Duoda, pradžioj net neverta savų vilktis, nes baisiai susitepa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliukas:) @ 2008 01 23, 11:58)
Norejau paklausti, ar utenoje duoda kazkokius marskinius per gimdyma, ar reikia savus tureti? Nes kituose miestuose tai kur kaip.  4u.gif

taip, duoda smile.gif paskui vyras prase kad dar vienus duotu, nes pirmieji baisus buvo smile.gif tik va isgulejau savaite ir nei karto nepakeite patalynes doh.gif aciu vyrui, jis nors paklodes nuejo paprasyti naujos ir nauju palu, nes viskas plauke kraujyje blush2.gif is esmes prieziura patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliukas:) @ 2008 01 23, 10:58)

Na aš tai tik pirmą naktį (ligoninėje biggrin.gif ) su jais praleidau, po to iškart į savus perlipau - man tie valdiški tai depresiją būtų greit įvarę cray.gif
Atsakyti