Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Utenoje?

Man ir gimdymas po truputi arteja. Ir ne kiek jo bijau, bet gydytojo kompetencijos, kuris ta gimdyma priims... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliukas:) @ 2008 02 02, 14:53)
Man ir gimdymas po truputi arteja. Ir ne kiek jo bijau, bet gydytojo kompetencijos, kuris ta gimdyma priims...  4u.gif

Užtai tos kurios bijo (tokios kaip aš lotuliukas.gif ) ir tariasi iš anksto su norimu gydytoju. Na, pasakiau kaip smartass.gif
Atsakyti
as esu isitikinusi kad geriau yra tartis su tam tikru gydytoju g.gif nes kas ten zino pas ka pakliusi g.gif beje daug kas priklauso nuo akuseres kuri priima gimdyma, tai ja irgi reiketu pasirinkti g.gif as net manau, kad akusere daugiau darbo ideda nei gydytojas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zipkute @ 2008 02 03, 11:43)
g.gif as net manau, kad akusere daugiau darbo ideda nei gydytojas  ax.gif

Va čia šventa tiesa, nes jei gimdymas normalus, tai akušerė atlieka visą darbą, o gydytojas tik pastovi šalia ir pažiūri. Na, jei yra komplikacijų, tada, žinoma, gydytojas daro sprendimus kaip elgtis.
Atsakyti
as tai is viso esu girdejusi, kad buvo tokiu gimdymu, kur net gydytojas neatejo pasiziureti, o darbavosi akusere... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliukas:) @ 2008 02 11, 16:02)
as tai is viso esu girdejusi, kad buvo tokiu gimdymu, kur net gydytojas neatejo pasiziureti, o darbavosi akusere...  4u.gif

Tai gal tarėsi iškart su akušere lotuliukas.gif Na ir sakau, ot yra drąsių moterų clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliukas:) @ 2008 02 11, 17:02)
as tai is viso esu girdejusi, kad buvo tokiu gimdymu, kur net gydytojas neatejo pasiziureti, o darbavosi akusere...  4u.gif

cia gal gilioj senovej g.gif kazkur kazkokiam uzkampyje buvo... kazkaip negaliu tuo patikrti, kad gydytojas taip nusiplautu nuo darbo doh.gif
Atsakyti
deja, esu girdejusi, kad taip buvo pries pora metu. Tuomet gydytojui labiau rupejo ne gimdyma priimti, o gimtadieni atsvesti ar kazkas panasaus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliukas:) @ 2008 02 15, 16:41)
deja, esu girdejusi, kad taip buvo pries pora metu. Tuomet gydytojui labiau rupejo ne gimdyma priimti, o gimtadieni atsvesti ar kazkas panasaus.  4u.gif

sekmes belaukiant maziuko stebukliuko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zipkute @ 2008 02 15, 21:19)
sekmes belaukiant maziuko stebukliuko  mirksiukas.gif

Aciu, o jums sekmes auginant... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliukas:) @ 2008 02 17, 20:33)
Aciu, o jums sekmes auginant...  4u.gif

4u.gif smile.gif
Atsakyti
Na man jau gimdymas ant nosies. Gal net rytoj sakė pagimdysiu smile.gif . Šiandien buvau skyriuj, tai priėmė Daubaris. Jau šnekumas ir meilumas. Man išvis į skyrių kai nueinu (po Diškevičienės konsultacijų), tai taip gera pasidaro, nusiraminu ir apie gimdymą kitur net negalvoju. Ir akušerės, ir sesutės, ir daktarai visi tokie malonūs, šypsos. Jokios baimės nelieka. Net galvoju, kad pagimdysiu be jokių skausmų, ir kaip Daubaris sako, pateksiu į tą 10 proc. laimingųjų, kur per gimdymą jokio skausmo nejaučia.
Tik kartais pagalvoju, jog teks greičiausiai gimdyt pas Stonį. Nes man gyvenime visą laiką taip: ko labiausiai nenori, tas ir atsitinka. Bet gal nepapjaus, vyras apgins gal.
Šiaip nėštumas mano be jokių bėdų, bet va pas Diškevičienę daugiau nebeeičiau. Nieko blogo ji man nepadarė, bet nu žmogus kartais atrodo, visai jokio supratimo neturi. 6 mėn. nėštumas - sako cezaris tau, 7 mėn. - nereiks tau jokio cezario. Prieš 2 savaites - cezaris garantuotas, nes aš nesu stora, po 3 dienų - kokia kalba apie cezarį (nes aš ne kūda)? biggrin.gif . Tai čia tik 1 tokia istorija iš daugelio.
Atsakyti