Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Utenoje?

QUOTE(mazmona @ 2008 02 18, 14:41)
Na man jau gimdymas ant nosies. Gal net rytoj sakė pagimdysiu  smile.gif . Šiandien buvau skyriuj, tai priėmė Daubaris. Jau šnekumas ir meilumas. Man išvis į skyrių kai nueinu (po Diškevičienės konsultacijų), tai taip gera pasidaro, nusiraminu ir apie gimdymą kitur net negalvoju. Ir akušerės, ir sesutės, ir daktarai visi tokie malonūs, šypsos. Jokios baimės nelieka. Net galvoju, kad pagimdysiu be jokių skausmų, ir kaip Daubaris sako, pateksiu į tą 10 proc. laimingųjų, kur per gimdymą jokio skausmo nejaučia.
Tik kartais pagalvoju, jog teks greičiausiai gimdyt pas Stonį. Nes man gyvenime visą laiką taip: ko labiausiai nenori, tas ir atsitinka. Bet gal nepapjaus, vyras apgins gal.
Šiaip nėštumas mano be jokių bėdų, bet va pas Diškevičienę daugiau nebeeičiau. Nieko blogo ji man nepadarė, bet nu žmogus kartais atrodo, visai jokio supratimo neturi. 6 mėn. nėštumas - sako cezaris tau, 7 mėn. - nereiks tau jokio cezario. Prieš 2 savaites - cezaris garantuotas, nes aš nesu stora, po 3 dienų - kokia kalba apie cezarį (nes aš ne kūda)?  biggrin.gif . Tai čia tik 1 tokia istorija iš daugelio.

Del Diskevicienes, tai as jau pati zinau, kad ji siek tiek (jeigu galima taip pasakyti) bjauroka. Man paciai teko karta pas ja pakliuti. Sekmes susilaukiant mazylio ir ramybes. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazmona @ 2008 02 18, 14:41)
Na man jau gimdymas ant nosies. Gal net rytoj sakė pagimdysiu  smile.gif . Šiandien buvau skyriuj, tai priėmė Daubaris. Jau šnekumas ir meilumas. Man išvis į skyrių kai nueinu (po Diškevičienės konsultacijų), tai taip gera pasidaro, nusiraminu ir apie gimdymą kitur net negalvoju. Ir akušerės, ir sesutės, ir daktarai visi tokie malonūs, šypsos. Jokios baimės nelieka. Net galvoju, kad pagimdysiu be jokių skausmų, ir kaip Daubaris sako, pateksiu į tą 10 proc. laimingųjų, kur per gimdymą jokio skausmo nejaučia.
Tik kartais pagalvoju, jog teks greičiausiai gimdyt pas Stonį. Nes man gyvenime visą laiką taip: ko labiausiai nenori, tas ir atsitinka. Bet gal nepapjaus, vyras apgins gal.
Šiaip nėštumas mano be jokių bėdų, bet va pas Diškevičienę daugiau nebeeičiau. Nieko blogo ji man nepadarė, bet nu žmogus kartais atrodo, visai jokio supratimo neturi. 6 mėn. nėštumas - sako cezaris tau, 7 mėn. - nereiks tau jokio cezario. Prieš 2 savaites - cezaris garantuotas, nes aš nesu stora, po 3 dienų - kokia kalba apie cezarį (nes aš ne kūda)?  biggrin.gif . Tai čia tik 1 tokia istorija iš daugelio.

4u.gif turbut jau esat dideli ir sveiki thumbup.gif gal gali papasakot pas ka gimdei ir kaip viskas pavyko g.gif
Atsakyti
sveikos uteniskes.... esu dar naujoke ir tik mokausi naudotis siuo forumu.. blush2.gif
tikiuosi cia surasti bendraminciu smile.gif
mano pilveliui jau dvylika savaiciu nestuke.gif savaime suprantama, esu labai laiminga biggrin.gif taciau neramina tas, kad as utenoj...na viskas butu lyg ir nieko, bet jau pasirinkimas gydytoju... g.gif sukasi visokios mintys, kad gimdyti teks vaziuoti i vilniu... prisiskaiciau cia visokiausiu nuomoniu...vienom gerai, kitom blogai...nezinau...na, matyt mano apsisprendimas dar pakeliui g.gif
smagu butu jei kuri "vyresne" nestuke parasytu... kazkaip jauciuosi viena sitoj utenoj verysad.gif
Atsakyti
as ir baidziausi Utenos bet visai viskas kaip ir gerai buvo, na tik patariu su Daubariu tartis thumbup.gif as kitais nepasitikiu
Atsakyti
kad va beda as utenoj isvis nelabai kuo pasitikiu.... galbut man klaidinga ispudi paliko kai apsilankiau pirma karta...(jau turedama rankose teigiama nestumo testa) tada man buvo jau 7 savaites...bet likau nieko nesupratus, nes is gydytojos (pavardes neminesiu) kabineto buvau bene isvaryta...atseit per anksti atejau ir pati nezinau ko noriu unsure.gif kazkaip likau nesuzaveta... o juk skridau kaip ant sparnu...na nieko, nuleido ant zemes greitai toks "malonus" aptarnavimas verysad.gif
Atsakyti
na as net nezinau g.gif bendrauju su gydytoja Blaziene ir esu patenkinta, nors kazkas cia piktinosi jos darbu g.gif ir gimdziau prie jos ir dabar pas ja vaikstau pasitikrinti ir viskas labai puiku smile.gif o ir bendrauja ji su manim labai draugiskai ir svelniai ax.gif
Atsakyti
Man irgi taip sake, kad geriausia ateiti, kai jau 1.5-2 men laukiesi. 4u.gif Anksciau, matai, nera ko pagal jas. O as jau 7 sav ligoninej gulejau, net pas gydytoja pirma karta nespejusi apsilankyti. blink.gif
Atsakyti
Man irgi ziauriai sunku apsispresti su kuriuo daktaru tartis, o tartis manau reikia, kad gimdymas neuzsitestu, kol pasikeis kelios daktaru pamainos. Nors daktarai ir nevisagaliai, bet palengvint ir pagreitint gimdyma tikrai gali, bet jei negauna vokelio, nemato reikalo stengtis. Zodziu, prasidejus saremiams ir atvykus i ligonine, tikrai nelauks budintis daktaras, kol gims mazylis, jei matys, kad greit baigiasi jo pamaina. Pasikeitus pamainai, tik atejes daktaras irgi nepuls sokinet, nes skausmus kencianti moteris - ju kasdienybe. Taip kad geriausias uztarejas tokiu metu yra vyras, kuris nesitrauks ne akimirkai ir matantis nekasdienius vaizdelius ragins daktara imtis ko nors. Esu girdejus, kad vyro dalyvavimas gimdyme labai keicia daktaru poziuri, aisku i teigiama puse. Zodziu, atidejus keleta simteliu vaikelio atejimui, susitarus su kazkuriuo daktaru is anksto (tada jis priziures nesciaja, kol vaikutis gims, o ne kol baigsis pamaina) ir pasiemus vyra, tikrai padetis keiciasi. Tik va kuriuo pasitiket? g.gif

user posted image

Atsakyti
Na galima tartis ir su tuo gydytoju, pas kuri visa nestumo laikotarpi lankeisi... 4u.gif
Atsakyti
Lankausi as pas Kolesnikoviene, siaip del bendravimo, supratingumo ir palaikymo tikrai neturiu jokiu priekaistu jai. Bet ka daryt, jei Cezario prireiks? doh.gif
Atsakyti
Na tai yra visokiu variantu. Jeigu cezario reikia, tai gydytojas, kiek zinau, antra gydytoja is namu kartais kvieciasi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliukas:) @ 2008 03 19, 13:20)
Na tai yra visokiu variantu. Jeigu cezario reikia, tai gydytojas, kiek zinau, antra gydytoja is namu kartais kvieciasi.  4u.gif

Nu jus duodat bigsmile.gif Jus kaip isivaizduojat gimdyma? Pagal teorijos vadoveli, kad viskas eis kaip sviestu patepta? Pamatys, kad nepagimdai ar pan., pasakys -palaukiam, kol pasikviesiu ka nors? Cezari kartais extra reikia daryti. Na, negasdinu as Jusu, mamos, bet ar neskaitot laikrasciu - kaip pvz Kretingoj buvo, kai gyd delse cezari atlikti? Na drasios moterys siais laikais doh.gif
Atsakyti