QUOTE(mazmona @ 2008 02 18, 14:41)
Na man jau gimdymas ant nosies. Gal net rytoj sakė pagimdysiu
. Šiandien buvau skyriuj, tai priėmė Daubaris. Jau šnekumas ir meilumas. Man išvis į skyrių kai nueinu (po Diškevičienės konsultacijų), tai taip gera pasidaro, nusiraminu ir apie gimdymą kitur net negalvoju. Ir akušerės, ir sesutės, ir daktarai visi tokie malonūs, šypsos. Jokios baimės nelieka. Net galvoju, kad pagimdysiu be jokių skausmų, ir kaip Daubaris sako, pateksiu į tą 10 proc. laimingųjų, kur per gimdymą jokio skausmo nejaučia.
Tik kartais pagalvoju, jog teks greičiausiai gimdyt pas Stonį. Nes man gyvenime visą laiką taip: ko labiausiai nenori, tas ir atsitinka. Bet gal nepapjaus, vyras apgins gal.
Šiaip nėštumas mano be jokių bėdų, bet va pas Diškevičienę daugiau nebeeičiau. Nieko blogo ji man nepadarė, bet nu žmogus kartais atrodo, visai jokio supratimo neturi. 6 mėn. nėštumas - sako cezaris tau, 7 mėn. - nereiks tau jokio cezario. Prieš 2 savaites - cezaris garantuotas, nes aš nesu stora, po 3 dienų - kokia kalba apie cezarį (nes aš ne kūda)?
. Tai čia tik 1 tokia istorija iš daugelio.

Tik kartais pagalvoju, jog teks greičiausiai gimdyt pas Stonį. Nes man gyvenime visą laiką taip: ko labiausiai nenori, tas ir atsitinka. Bet gal nepapjaus, vyras apgins gal.
Šiaip nėštumas mano be jokių bėdų, bet va pas Diškevičienę daugiau nebeeičiau. Nieko blogo ji man nepadarė, bet nu žmogus kartais atrodo, visai jokio supratimo neturi. 6 mėn. nėštumas - sako cezaris tau, 7 mėn. - nereiks tau jokio cezario. Prieš 2 savaites - cezaris garantuotas, nes aš nesu stora, po 3 dienų - kokia kalba apie cezarį (nes aš ne kūda)?

Del Diskevicienes, tai as jau pati zinau, kad ji siek tiek (jeigu galima taip pasakyti) bjauroka. Man paciai teko karta pas ja pakliuti. Sekmes susilaukiant mazylio ir ramybes.