Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Utenoje?

QUOTE(jurguze @ 2009 06 02, 16:21)
Girdejau poliklinokoj pletkus, kad Stonys turi problemu darbe. Jam bus sumazintas etatas. Tik idomu del ko? g.gif
O ka zinot apie GM akuseres?

bent jau man tai akuseres visos patiko ypacta prie kurios gimdziau labai palike ir padrasino mirksiukas.gif
ot taip stoniui ir reikia thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
O tos, kurios zadat gimdyt Utenoj, tarsites is anksto? g.gif As net nezinau ar verta
Atsakyti
QUOTE(oote @ 2009 05 28, 17:13)
Bent jau vasara tai dirbo. Pries vaziuodama i Anykscius gimdyt uzsukau i priemima, kad patikrintu. Tai buvau labai nemaloniai nustebinta dar vienu Utenos ginekologu bash.gif: Grubus ir nemandagus. Gal del to, kad buvo 5 ryto?  rolleyes.gif

Keista, man jis toks labai malonus pasirode. gal kaip kam. bet gimdyt prie jo neteko.

As kazkaip susidariau nomone, kad tartis Utenoj nelabai verta. Su vadapoliene as susitariau likus keliom valandom iki gimdymo hihihi.gif bet ir tai tariausi, nes labai jau staiga pradejau bijot gimdyt lotuliukas.gif Nieko butu neatsitike jei ir nesitarus, vistiek ji tadien visa para budejo lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Kad paparastom dienom ten jie iki kazkurios valandos visi daugmaz buna. Bent jau kiek teko pries kelias savaites skyriuje lankytis, tai pagrindiniai daktarai visi ten buvo. Tad jei paprasta diena, tai turbut galima su bet kuriuo susitarti, o vat savaitgaliais ir naktimis tai gali pas bet ka kliuti. Cia tarimasis Utenoje, tai tik del savo sventos ramybes ax.gif
Atsakyti
As gal tada ir nesitarsiu. O tiesa, gal ir kvailas klausimas, bet kur reik vaziuot prasidejus gimdymui? blush2.gif I priimamaji ar i gimdymo namus?As Utenoj tik metus gyvenu, todel nelabai zinau tvarkos
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2009 06 08, 16:06)
As gal tada ir nesitarsiu. O tiesa, gal ir kvailas klausimas, bet kur reik vaziuot prasidejus gimdymui? blush2.gif I priimamaji ar i gimdymo namus?As Utenoj tik metus gyvenu, todel nelabai zinau tvarkos

Man Archipoviene buvo sakius, kad jei saremiai prasideda darbo diena, tai reikia eit pasirodyt i moteru konsultacija. Jei savaitgali ar nakti - vaziuot i priemima. Na bet tada, kai man buvo laikas gimdyt, skyriu remontavo. Dabar greiciausiai reikia tiesiai i skyriu varyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2009 06 08, 15:06)

ten prie akuserinio skyriaus is lauko yra durys. tai ten paskambini, jei nakti ir priima. Jei diena, tai tiesiai i ligonines akuserini skyriu.
Atsakyti
As irgi manau, kad i poliklinika nereikia eiti jei saremiai prasidejo, o tiesiog su tase keliauti i skyriu. Nakti tai, kaip buvo mineta, yra atskiras iejimas i akuserini, tikrai nereik per priimamaji vaikscioti mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena, aš irgi gimdžiau pirmą prie Vadapolienės, tą dieną ji budėjo (darė cezarį), antras taip pat bus cezaris irgi galvoju su Vadapoliene iš anksto tartis, tik nežinau kiek pinigėlių duoti g.gif gal galit kas pasisakyti kiek maždaug davėt? blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikutes! man irgi ta diena ne uz kalnu, todel laukiu info apie tai kiek ir kam.....smile.gif
Atsakyti
sveikos, ar jai pima karta dėl nėštumo nueisiu pas viena ginek, o paskui norėsiu paskita, nes dabar NT teigiamas, o norėjau pas Arhipoviene, o ji gal atostogauja dabar ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2009 06 27, 06:04)
sveikos, ar jai pima karta dėl nėštumo nueisiu pas viena ginek, o paskui norėsiu paskita, nes dabar NT teigiamas, o norėjau pas Arhipoviene, o ji gal atostogauja dabar ?  g.gif

Daktarai nelabai patenkinti buna, kai vaikstai per daktarus ax.gif Archipoviene negali atostogaut dabar, nes as pas ja eisiu uz poros dienu
Atsakyti