Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Utenoje?

QUOTE(burbuliukas:) @ 2009 09 10, 11:06)
Šaunu, kad tokia palata yra. Man, kai pagimdžiau, labai būdavo sunku nueiti per visą kolidorių iki tualeto dėl skausmo. O ir vyras sėdėdavo nuo ryto iki vakaro, tik nakvot nebūdavo kur. Beje, televizorius  thumbup.gif , ne kiek sau, bet vyrui, kad prasiblaškyt. O tokia palata tik viena ar yra daugiau? Kas būna, kai ji yra užimta?

Tokia palata, deja, tik viena rolleyes.gif Beje, jos rezervuot negalima. jei ji būna užimta, tai guldo į paprastas palatas
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2009 09 10, 12:10)
Tokia palata, deja, tik viena rolleyes.gif Beje, jos rezervuot negalima. jei ji būna užimta, tai guldo į paprastas palatas

O kaip paprastos palatos atrodo? Kaip ir anksčiau, tik suremontuotos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliukas:) @ 2009 09 11, 14:50)
O kaip paprastos palatos atrodo? Kaip ir anksčiau, tik suremontuotos?  g.gif

na, nemačiau kaip atrodė senos palatos, tai negaliu palygint. Šiaip, gan gražiai ir tvarkingai atrodo
Atsakyti
Galiu pasidalinti jau ir savo patirtimi dėl gimdymo Utenoj ax.gif Šiaip, viskas gan neblogai, išskyrus kai kurias sesutes, kurioms viskas dzin. man buvo cezaris, kurį atliko Stonis. Labai nenorėjau prie jo gimdyt, bet teko. Davė man vienvietę nemokamą palatą, tai buvau patenkinta
Atsakyti
Sveikinimai didziausi!!!! Kaip jautiesi? Kiek laike ligoninej? Ir apskritai papasakok viska. Bet kaip keista, kad sesutes siais laikais abejingesnes uz pacius kvalifikuociausius daktarus. O kaip operacija? mokejai? tareisi su Stoniu? Man irgi bus cezaris uz 3 savaiciu arba anksciau jei leliukui atsibos pilvelyje gyventi.
Atsakyti
QUOTE(Jolanaa @ 2009 09 17, 17:19)
Sveikinimai didziausi!!!! Kaip jautiesi? Kiek laike ligoninej? Ir apskritai papasakok viska. Bet kaip keista, kad sesutes siais laikais abejingesnes uz pacius kvalifikuociausius daktarus. O kaip operacija? mokejai? tareisi su Stoniu? Man irgi bus cezaris uz 3 savaiciu arba anksciau jei leliukui atsibos pilvelyje gyventi.

Ačiū. Ne , nesitariau su Stoniu. Iš tikro, nenorėjau pas jį papult, tai visą parą sąrėmius kenčiau, kad tik nereiktų pas jį gimdyt. Bet jis budėjo nuo penktad. iki pirmad, tai jau niekur nedingau ax.gif Aha, davė vyras prieš operaciją, tai visai kitaip žiūrėjo. Žinok, buvo pora labai gerų seselių, o dauguma abejingos, todėl nebijok prašyt ir naglai reikalaut. Pvz, man nekeitė nuo pat operacijos patalynės, nors visa kruvina ir šlapia nuo pieno buvo.Tai reikalavau, kad pakeistų. Šiaip, Dumšė su Blažiene - maladiec daktarai thumbup.gif mane laikė ligoninėj nuo šeštad. iki šiandien. Būtų ilgiau palaikę, bet trųko palatų. Tai reiks po 2d. nueit pas juos pasirodyt
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2009 09 17, 13:50)
Galiu pasidalinti jau ir savo patirtimi dėl gimdymo Utenoj ax.gif Šiaip, viskas gan neblogai, išskyrus kai kurias sesutes, kurioms viskas dzin. man buvo cezaris, kurį atliko Stonis. Labai nenorėjau prie jo gimdyt, bet teko. Davė man vienvietę nemokamą palatą, tai buvau patenkinta

Sveikiname... 4u.gif
Atsakyti
saunu, kad viskas gerai susikloste thumbup.gif clap.gif wub.gif aukit stiprus ir sveiki 4u.gif
Atsakyti
Sveikinimai 4u.gif smagu girdeti kad viskas gerai thumbup.gif
Tik del tu palatu baisu girdeti, toks jausmas, kad kelios palatos tera, gal ir savo lova reikia veztis, jei vietos nebutu doh.gif
Papildyta:
Sveikinimai 4u.gif smagu girdeti kad viskas gerai thumbup.gif
Tik del tu palatu baisu girdeti, toks jausmas, kad kelios palatos tera, gal ir savo lova reikia veztis, jei vietos nebutu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(strashylka @ 2009 09 18, 10:06)
saunu, kad viskas gerai susikloste thumbup.gif  clap.gif  wub.gif aukit stiprus ir sveiki  4u.gif

Ačiū ax.gif
Atsakyti
labas. esu naujoke 4u.gif Labai laukiu kada mano lelius isvis si pasauli. As pradzioje galvojau kad reikes tartis su kokia daktare, bet matau nelabai verta. noreciau siaip daugiau suzinoti apie pacia prieziura, ar galima ko tiketis, jei niekam nekisi pinigeliu?!ar net neverta to tiketis?labai jaudinuosi kad viskas praeitu gerai, nes manau jei viskas bus gerai tai nebus nusiskundimu nei daktarais nei seselemis, bet jei kas ne pagal plana tai tada g.gif man dar nera suplanuto CP, gal dar per mazai laiko, bet tikiuosi ir neprireiks, bet jei taip atsitiktu kad man jo prireiktu, tai kas ji normaliai atlieka?nes esu girdejusi, kad kai kurios labai delsia ta CP atlikti, o taip tai nukencia ir vaikuciai ir zinoma mamai skaudu, kad laiku nebuvo atliktas darbas
Atsakyti
Kas del prieziuros, tai nieko negaliu pasakyti, laukiuosi pirmo vaikelio, todel ir man dvejoniu visokiu. O siaip man CP diena paskirs sake panasiai kaip ir numatyta gimdymo diena, jei zinoma anksciau viskas neprasides. Tai jei tau negresia tas cezaris, tai ir negalvok anksciau laiko apie tai. Ir be to gerai tu sakai, kad kai viskas gerai tai ir pasirupinta atrodo normaliai ir pagalba kvalifikuota ir pan. O kada tau numatyta data gimdymo?
Atsakyti