Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Utenoje?

QUOTE(Jolanaa @ 2009 09 24, 11:15)
Kas del prieziuros, tai nieko negaliu pasakyti, laukiuosi pirmo vaikelio, todel ir man dvejoniu visokiu. O siaip man CP diena paskirs sake panasiai kaip ir numatyta gimdymo diena, jei zinoma anksciau viskas neprasides. Tai jei tau negresia tas cezaris, tai ir negalvok anksciau laiko apie tai. Ir be to gerai tu sakai, kad kai viskas gerai tai ir pasirupinta atrodo normaliai ir pagalba kvalifikuota ir pan. O kada tau numatyta data gimdymo?

man numatyta lapkricio pradzioj. o tau?
Papildyta:
taigi va kazkaip keista ir aplink mane visos anksciau nurodyto termino gimdo, tai jau ir as tase kraunuosi, bet db tai problemu visokiu ir man, nes kartais atrodo kad pamirsiu ka isidet svarbaus. nebezinau isvis galva susisukus del daikteliu rubeliu, nueinu i pardes tai s... visokio prisiulo, galva sukas, ir isvis jauciu kaip pradeda gimda kietet, bijau ir as nesuspet...siaubas ce gal priesgimdyvine busena tokia.... blush2.gif
Atsakyti
Sia savaite eisiu pas gydytoja dar ir kitai savaitei data turetu paskirt, nes man jau laikas kita savaite. O gal mano mazylis eme ir apsiverte:) vis dar tikimes 1 proc is 100, tada pati gimdyciau. Bet jauciu, kad taip nebus.
Tu tai saunuole, kad tase jau susikrovei, as tai tik pries dvi dienas, kai giminaite pagimde smaaaaaaaaaaaaaaaaarkiai anksciau laiko, viska susipakavau.
O siaip tai ir man jau visokie dilgsiukai vaiksto po pilva, gal nebereikes ir kitos savaites smile.gif
Bet neramu su kiekviena diena vis labiau...
Tau tai dar uj kaip toli, as tokio laiko dar buvau rami kaip belgas.
Kas del daiktu, tai as ziuriu, kad su mazesniu lagaminu atostogaut vaziavau nei dabar gaunasi:)
Atsakyti
tai kad jau sunku ir vaikscioti tai ir pakuojuosi kol pagaliu, be to dar reikia eiti ka dasipirkineti, tai vat kol orelis visiskai neatsalo tol bus geriau. viska susikrausiu o tada rami sedesiu ir lauksiu, mano tai jau apsivertes lelius buvo 30 savaite, gal dar anksciau apsiverte smile.gif o del tases didumo, tai ir as jauciu kad truputuka per didele, bet paskui visus siunteliot i tas parduotuves ir prasinet ko irgi nesamone, tai va noriu rami sau vaziuoti viska susikrovus biggrin.gif mano drauges tai isvis pries 3 menesius iki gimdymo buvo susikrove ir susipirke jau viska, o as nieko, tai va db kaip inikau tai siaubas. sedziu kiekviena vakara ir galvoju ar viska turiu, skaitau internete apie kraitelius kad ko nepamirsciau, tiesiog einu is proto, bet man patinka ir dziaugiuosi savo daikteliais laukdama leliaus smile.gif
Atsakyti
Sveikutes...as irgi lapkricio 20-25 tureciau isiperet...Mano ginekologe Kolesnikoviene...Kadangi pirmas leliukas, tai viskas labai idomu, o kartu ir baisu...manau noresiu privacios palatos, nepagailesiu 80lt. parai...jei tik pora paru laiki i vi bu super...lelius jau apsivertes...todel tikiuosi nereikes CP...beje kiek dabar duodama daktariuksciams Utenoje?
Atsakyti
QUOTE(Sanetuke @ 2009 10 06, 00:33)
Sveikutes...as irgi lapkricio 20-25 tureciau isiperet...Mano ginekologe Kolesnikoviene...Kadangi pirmas leliukas, tai viskas labai idomu, o kartu ir baisu...manau noresiu privacios palatos, nepagailesiu 80lt. parai...jei tik pora paru laiki i vi bu super...lelius jau apsivertes...todel tikiuosi nereikes CP...beje kiek dabar duodama daktariuksciams Utenoje?

siaip as asmeniskai prie kolesnikovienes gimdziau nes tariausi is anksto su ja, bet paskui pasigailejau, labai sauni daktare dirba ten skyriuj vadapoliene prie jos tik ir gimdyciau. ax.gif taigi kaip tariausi su kolesnikoviene tai jai ir daviau, nezinau su vyru pakalbejom kad jinai nieko labai nenusipelne daugiau negu akusere kuri prieme leliuka. taigi daktarei davem 300 o akuserei 200lt.
Atsakyti
QUOTE(Laura2 @ 2009 10 07, 13:39)
siaip as asmeniskai prie kolesnikovienes gimdziau nes tariausi is anksto su ja, bet paskui pasigailejau, labai sauni daktare dirba ten skyriuj vadapoliene prie jos tik ir gimdyciau.  ax.gif  taigi kaip tariausi su kolesnikoviene tai jai ir daviau, nezinau su vyru pakalbejom kad jinai nieko labai nenusipelne daugiau negu akusere kuri prieme leliuka. taigi daktarei davem 300 o akuserei 200lt.

Man iš visų gydytojų labiausiai verti jų vardo pasirodė Vadapolienė ir Daubaris. thumbup.gif
Atsakyti
tai vat ka norejau ir pasakyt gimdyt dar karta gimdyciau tik pas vadapoliene thumbup.gif
nes sauni moteris, ir moka padrasint ir nuteikt ir paklausia. o kolesnikoviene, tai tik sedejo gale koju ir tylejo. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura2 @ 2009 10 08, 15:12)
tai vat ka norejau ir pasakyt gimdyt dar karta gimdyciau tik pas vadapoliene thumbup.gif
nes sauni moteris, ir moka padrasint ir nuteikt ir paklausia. o kolesnikoviene, tai tik sedejo gale koju ir tylejo.  blink.gif

Na, jei aš antrą kartą gimdyčiau Utenoje, tai norėčiau tik su Vadapoliene. 4u.gif
Atsakyti
Tai va mergaites mielos. Turiu ir as jau savo stebukliuka! CP dare pirmadieni, siandien issiprasiau namo, nes vaistus visus nueme, paliko tik pora akuoliuku, tai receptuka parase tablecikem. Piu piu piu, bet siai dienai viskas gerai, jauciuosi gan gerai. Likau patenkinta aptarnavimu nors tikrai nesitikejau, tai mano pirmas susidurimas su ligonine, negalvojau, kad dar siais laikais daktarai tokie zmogiski. Aisku kaip bus viskas veliau bus matyti, tikiuosi be komplikaciju. CP dare Dumse su Vadapoliene. Operacinej visi buvo tikrai superiniai zmones, anesteziologe labai gera irgi. Pirma diena buvau vienvietej palatoj, nes komerc buvo uzimta, bet kai keltis negalima buvo tai buvo gana gerai (lankytojams vietos uzteko) thumbup.gif Kudikeli atnese tik pasidziaugti. Kitas tris paras - komerc, kur buvo silta, jauku ir patogu. Ir kas faina, kad tualetas, vanduo arti. O kas del Kolesnikovienes, tai anekdotine situacija biggrin.gif Atejo manes apziuret, ir sako labas vakaras, atejau jusu apziuret ir pamate mano seseri, o jinai jos paciente buvo kazkada, tai su ja pakalbejo ir papliurpus keleta minuciu, pamirsus ko atejo, nesakius man nei zodzio - isejo:)))))))))))))juokinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanaa @ 2009 10 09, 14:06)
Tai va mergaites mielos. Turiu ir as jau savo stebukliuka! CP dare pirmadieni, siandien issiprasiau namo, nes vaistus visus nueme, paliko tik pora akuoliuku, tai receptuka parase tablecikem. Piu piu piu, bet siai dienai viskas gerai, jauciuosi gan gerai. Likau patenkinta aptarnavimu nors tikrai nesitikejau, tai mano pirmas susidurimas su ligonine, negalvojau, kad dar siais laikais daktarai tokie zmogiski. Aisku kaip bus viskas veliau bus matyti, tikiuosi be komplikaciju. CP dare Dumse su Vadapoliene. Operacinej visi buvo tikrai superiniai zmones, anesteziologe labai gera irgi. Pirma diena buvau vienvietej palatoj, nes komerc buvo uzimta, bet kai keltis negalima buvo tai buvo gana gerai (lankytojams vietos uzteko) thumbup.gif Kudikeli atnese tik pasidziaugti. Kitas tris paras - komerc, kur buvo silta, jauku ir patogu. Ir kas faina, kad tualetas, vanduo arti. O kas del Kolesnikovienes, tai anekdotine situacija biggrin.gif Atejo manes apziuret, ir sako labas vakaras, atejau jusu apziuret ir pamate mano seseri, o jinai jos paciente buvo kazkada, tai su ja pakalbejo ir papliurpus keleta minuciu, pamirsus ko atejo, nesakius man nei zodzio -  isejo:)))))))))))))juokinga 4u.gif

Sveikinu 4u.gif tau jau gerai, o man dar teks pakenteti doh.gif siandien buvau skyriuje, padare kardiograma leliuko ir sake anksciau laiko neoperuos, nebent viskas prasidetu savaime... O terminas dar tik 27d. verysad.gif As ir maciau komercine palata, turbut apsilenkem - kaip tik tuscia buvo biggrin.gif Apskritai skyrius paliko gera ispudi - viskas sutvarkyta, svaru ir jauku thumbup.gif
Aukit sveiki ax.gif
Atsakyti
Tai man laikas buvo 10 d, operavo 5, tai manau nieko jau neanksti. O kas noresi, kad operuotu tave?
Atsakyti
Pas Blaziene planuoju smile.gif
Atsakyti