Man atrodo, kad internetas labai puiki erdvė šiam reikalui. Na pasakykite man geresnę? Nebent jei kalba eina apie kaimyną, bendradarbį iš to paties skyriaus, vaikystės draugą nuo vystyklų, tada taip, tu pažįsti tuos žmones ir gali numanyti kiek jie tau tinka, tu jiems, kokia trauka tarp jūsų ir t.t. O jei susipažinimas kavinėje, šokiuose, kažkur tiesiog miesto parke, parduotuvėje ar net kažkokiame baliuje, kur kažkas suveda ar patys per vakarą susiveda žmonės, tai lygu tas pats kas internetas ar net mažiau. Nes juk dabar internete pilna spec. portalų, kur žmonės atveria savo pomėgius, tam tikras savybes ir pan. Iš karto galima atsifiltruoti mokslo profesoriukus/moksliukus, sportuojančius fyfuojančius, kūną puoselėjančius, muzikantus valkatėles, gyvūnų mylėtojus ir saugotojus, tam tikras specialybes, jei kam tarkime labai munduruoti patinka

ir t.t. Tai juk puiku. Ir kalbini sau.
Jei rinkčiausi šiandien, tai tikiu būtų paprasčiau nei paprasta, nes iš karto atsifiltruočiau, ypač jei dar nuotrauka padori būtų, tai rinkis ir džiaukis. Jau tik nuo manęs priklausytų kiek įdomi būčiau vienam ar kitam aš pati, o vėliau jau ar atsirastų reikiama chemija.
Netgi anksčiau, kai tų filtrų nebuvo ir galėjai pakabinti tik: ieškau poros ar pan. Išsiaiškinau pati gana greitai norimą man amžių, ūgį, svorį, žmogaus užsiėmimą ir t.t., tik tai užtruko ilgiau laiko. Taip su keliais susitikus, pabandžius ir iki galo nesulipus radau tai, ko ieškojau. O šiaip pagal viską likimas manau tikrai nebūtų niekaip kitaip suvedęs, nes iš gana skirtingų erdvių buvome, kitose vietose lankėmės ir pan.
Internetas jėga, tai žinios, laisvė, galimybės. Rekomenduoju kiekvienam
Papildyta:
QUOTE(Emilė.B @ 2013 06 21, 13:31)
Man tiesiog įdomu sužinoti - ar tikrai yra normalių vyrų virtualioje erdvėje? Turiu omeny raštingų, mandagių, išsilavinusių ir išoriškai patrauklių ( na žinoma išvaizda skonio reikalas, bet daugiau mažiau stilingų, jaunatviškų). Knieti ir man užsiregistruoti, bet bijau nusvilti:) Šiaip labai gajus mitas, kad virtualioje erdvėje buriuojasi tik sekso maniakai, drovuoliai ir autsaideriai... Man įdomu ar jūs pačios merginos, kurios susiradote antras puses internete, sulaukdavote dėmesio realybėje? Atleiskit už nekorektišką klausimą, tikrai nieko nenoriu įžeisti, tiesiog man labai įdomu ar gali internete būti šaunių, sėkmingų žmonių? Ačiū už atsakymus
Turbūt dar priklauso nuo to, kokio amžiaus vyrija domina. Aš kai buvau jaunutė ir rinkausi tarp jaunų bent jau per pirmus susitikimus nei vienas neatrodė kažkoks manjakas, durnas, nusišnekantis ar pan. Visi labai tvarkingi. Aišku, nežinau kaip ten būtų toliau, gal ir manjakų kokių tarp jų buvo

bet šiaip akylas žmogus net ir per pirmą dieną daug ką įžvelgia. Tai mano atveju jei buvo koks studentas, tai atrodė normalus statistinis protingas studentas, jei dirbantis, tai kalbantis apie darbą, šiaip kažką į temą. Vienas buvo vyresnis 18 metų

ant jo tas niekaip neatrodė, atrodė gal kokiais 7 metais. Bet jis iš karto kavinėje, geriant kapučino prisipažino, neslėpė ir leido man rinktis. Aišku, rinkosi ir jis, gal ir jis būtų nebepanorėjęs daugiau būtent su manimi susitikti, nežinau, bet aš irgi jam dar vieno pasimatymo nebepažadėjau. Pagėrėme kavos, pasižiūrėjome į vienas kitą ir atia. Tik vienas iš visų buvo labai drovus, bet tiesiog dėl jauno amžiaus. Šiai dienai gali būti labai šaunus vyras, jei sutiko savo moterį ir kai jau buvo labiau pasiruošęs. Dar vienas buvo toks nemielas man asmeniškai, bet ir mokėsi atitinkamame lygyje, profesinėje, tuo tarpu kai aš gerokai daugiau siekiau. Bet šiaip tikrai normalus ir ne koks chamas iš pirmo susitikimo.
Išvaizda irgi nė vieno nebuvo bjauri ar gąsdinanti, daugiau atvirkščiai, kiekvienas buvo ganėtinai simpatiški žmonės lyginant taip visos žmonijos mąstu
Žodžiu, mačiau vien tik pliusus.
Aš realybėje sulaukdavau tikrai labai daug dėmesio (nesigiriant

), bet tai nebuvo mano žmonės. O tie, kurie man labai patikdavo, labai užsisvaigdavau buvo tiesiog ne man skirti, nes kažkas kažkur slypėdavo. Sunku net paaiškinti, bet vis kažkokia kliūtis iškildavo ir pan. Todėl man būdavo labai sunku prisileisti kažką kitą, įžvelgti tuose, kuriems aš labai patinku kažką gero ir man patinkančio, kai mano galvoje būdavo kiti ir kankynės dėl jų

Taigi, man tikrai buvo labai naudinga atsiriboti nuo visų ir visko bei pradėti viską iš naujo nuo nulio, erdvėje, kur niekas dar neįsikliopinęs manęs ir aš dar nieko. Maniau, kad naktiniai klubai gera tam vieta, bet būtent ta vieta mane nuvylė. Lygiai taip pat mane šokindavo tie, kurie man nepatinka, absoliučiai netraukia ar net gąsdina, o tie, kurie atrodė grožių grožiai į mane nežiūrėjo

O aš pati laikausi tokios senovinės tendencijos, nors šiaip gyvenime esu labai lanksti daug kur, bet čia laikausi to, kad išvesti šokti turi tik vyr. giminė

Taigi vėl nepavykdavo.
Taip internetas tapo man idealia vieta, nes aš leisdavau sau užkalbinti kitus, kurie skelbiasi, kad ieško, nes jie juk skelbias, vadinasi tikrai ieško ir kalbinu iš pradžių už akių. Nelaikiau to viename lygyje su pakvietimu šokti pačiai bare

Nes bare juk gali būti iš užimtas atėjęs ir labai bijojau nusivilti, kad net neis šokti
Tiesiog tokia nuostata pas mane buvo ir tiek