Įkraunama...
Įkraunama...

Draugas/vyras iš interneto

QUOTE(MAUPA @ 2008 02 26, 21:45)
Sveikos,
norejau paklausti, o gal tiesiog pasidometi, ar tikite kazkokiais rimtais santykiais, kai susipazisti internetu? na atrodo bendrauji, skambiniesi, sms'ini, atrodo viskas super duper...bet va arteja ta susitikimo diena, ir apemusi baime, ar kai susitiksim viskas bus taip paciai ciki piki??? gal cia yra moteru/merginu kurios susirado internautinius vyrus???  bigsmile.gif

Mano kelios draugės taip su saviškiais susipažino. Kelios spėjo ištekėti ir susilaukti vaikelių smile.gif niek o nėra neįmanomo, viskas iš esmės priklauso nuo požiūrio. Jei galvosite, jog iš kitos pusės sėdi įdomusmogus, tai ir ieškosite to įdomumo jame, jei ne - nieko įdomaus ir nerasite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Xperia24 @ 2013 11 09, 20:21)
Sveikos  4u.gif Is tiesu niekada nemaniau, kad per interneta galima rasti savo antraja puse. Siuo metu ruosiames vestuvems, planuojam ateiti ir dziaugiames viens kitu kiekviena akimirka su internetiniu draugu  !  wub.gif  Jis tobulas ir geresniu as realybei nesu sutikusi, tuo lab kad jis isiskovojo mano meile

Pas mane tas pats thumbup.gif Dar niekada man žmogus nebuvo toks brangus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Xperia24 @ 2013 11 09, 20:21)
Siuo metu ruosiames vestuvems, planuojam ateiti ir dziaugiames viens kitu kiekviena akimirka su internetiniu draugu  !  wub.gif  Jis tobulas ir geresniu as realybei nesu sutikusi,

Tobulu nera, tik roziniai akiniai dar ant nosies sedi. Bet tai nera blogai - bent smagu gyvent ta laika.
Atsakyti
Manau viskas įmanona, tik vat siūlyčiau kuo greičiau susitikti, t.y. nesirašinėti puse metų, nes vis dėlto skiriasi žmonės šiek tiek realiame ir virtualiame gyvenime smile.gif Mano patirtis yra labai nemaloni šiuo klausimu. Beveik visada rašo visiškos plevėsos, kurie nesugeba nei teisingo sakinio suregzti. Buvau kartą pasimatyme, vaikinas smirdėjo ir beveik nieko nešnekėjo, nors bendraujant internetu taip neatrodė. Bet ir aš jam nepatikau, matyt, nes daugiau neberašė smile.gif
Atsakyti
Pozityviai ziuriu i pazintis internetu. Geras dalykas siais laikais. Esu susipazinus ir tokiu budu, nieko cia blogo. smile.gif
Atsakyti
Ilgia galvojau ir dvejojau dėl registracijos pažinčių portale, bet matyt jau pribrendo reikalas 4u.gif Deja, nežinau kur užsiregistruoti... unsure.gif Gal patarsite kokiuose portaluose sulaukiate normaliausių žmonių dėmesio, kuriuose įdomiausia bendrauti ir t.t.?
Atsakyti
Labas,

Ilgą laiką buvau tvirtai įtikėjusi, jog internetiniai ryšiai nėra įmanomi ir patikimi. Kol kartą visiškai atsitiktinai prisiregistravus viename internetinių pažinčių portale sulaukiau savo dabar jau vyro laiško smile.gif Pradžioje į tą pažintį nežiūrėjau visiškai niekaip, tačiau atsitiko taip, kad susitikome. Vienas susitikimas, kitas, trečias...kol tie susitikimai tapo tokie dažni, kad ėmėme kartu gyventi.
O kartu jau ketvirtus metus smile.gif

Ši istorija stebina mane, stebina aplinkinius, o moralas tame, kad niekada nežinai, kur gali atrasti sau artimą žmogų. Išanstinės nuostatos trugdo priimti teisingus sprendimus.

Atsakyti
QUOTE(amox @ 2014 02 14, 12:12)
Labas,

Ilgą laiką buvau tvirtai įtikėjusi, jog internetiniai ryšiai nėra įmanomi ir patikimi. Kol kartą visiškai atsitiktinai prisiregistravus viename internetinių pažinčių portale sulaukiau savo dabar jau vyro laiško  smile.gif Pradžioje į tą pažintį nežiūrėjau visiškai niekaip, tačiau atsitiko taip, kad susitikome. Vienas susitikimas, kitas, trečias...kol tie susitikimai tapo tokie dažni, kad ėmėme kartu gyventi.
O kartu jau ketvirtus metus smile.gif

Ši istorija stebina mane, stebina aplinkinius, o moralas tame, kad niekada nežinai, kur gali atrasti sau artimą žmogų. Išanstinės nuostatos trugdo priimti teisingus sprendimus.

o as tai nematau kuo cia stebetis? na, susipazino du zmones, koks skirtumas kaip, patiko vienas kitam, gyvena kartu. Kas cia stebetino g.gif

P.S. idomu, kaip galima atsitiktinai uzsiregistruoti g.gif tipo, netycia isijungiau kompa, netycia klavisus paspaudziau, netycia duomenis surasiau biggrin.gif
Atsakyti
Visur tie patys žmonės, tiek gatvėj tiek prie kompų mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš savo vaikiną irgi internete atradau, viskas čiki piki mirksiukas.gif
Atsakyti
Internete galima sutikti įvairesnę publiką nei šiaip savam rate sukantis. Pvz. aš į darbą važiuoju automobiliu, draugų ratas irgi susiformavęs, į klubus neinu, nebent su draugais, tai naujus žmones gyvenime išeina sutikti tik per draugų draugus ar darbe. Todėl kartais atrodo, kad visas pasaulis dirba ofisuose, atitinkamai dažniausiai baigę aukštąjį, maždaug vienodai gerai gyvena ir pan.

O kai užsiregistruoji pažinčių portale, tai sužinai, kad pasaulyje dar yra ir kitokių žmonių - tolimųjų reisų vairuotojų, suvirintojų, bedarbių. Dar sužinai, kad ne visi jie kitokie, kad kai kurie dar netgi labai panašūs į Tave. Kiti gi skirtingi ir tuo traukia arba dar labiau atstumia. Na kur tokius realiam gyvenime aš būčiau sutikus, jei jokių reikalų neturiu.

Kažkaip internetas net namisėdom leidžia pamatyt pasaulį įvairesnį su visais jo atspalviais - ir džiaugsmais, ir nusivylimais. Aš savo brangiausią irgi internete radau. Jei ne internetas - niekaip nebūtume susitikę jau vien todėl, kad esam iš skirtingų Lietuvos pakraščių. Bet va ačiū internetui turiu puikų vyrą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MAUPA @ 2008 02 26, 22:45)
Sveikos,
norejau paklausti, o gal tiesiog pasidometi, ar tikite kazkokiais rimtais santykiais, kai susipazisti internetu? na atrodo bendrauji, skambiniesi, sms'ini, atrodo viskas super duper...bet va arteja ta susitikimo diena, ir apemusi baime, ar kai susitiksim viskas bus taip paciai ciki piki??? gal cia yra moteru/merginu kurios susirado internautinius vyrus???  bigsmile.gif

Daugybė pavyzdžių gyvenime, kad ne visur galioja stereotipai, kaip pvz "internete tik nerimti". Kur bus lemta, ten ir sutiksi saviškį 4u.gif
Atsakyti