Įkraunama...
Įkraunama...

Draugas/vyras iš interneto

Dovistoma, pritariu jums drinks_cheers.gif mes su B (kartu jau treti metai) irgi norejom susitikti kuo greiciau, vos tik pamatem, kad puikiai randame bendra kalba. motyvas - kad kuo maziau nusivylimo butu, jeigu gyvai nebutu viskas taip awesome, kaip internetu. susitikome po savaites smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gustika @ 2014 02 27, 15:06)
Sakyciau issiregistruok is visu svetainiu.
Po kurio laiko is naujo susikurk anketa,paprasyk kokio gerai tave pazistancio draugo(vyr.gimines),kad tave  apibudintu.Jo pateikta info apdorok,sukelk i anketa.
Ir,aisku,nuotrauka kokia su paslaptim ikelk. smile.gif
Vyrai medziotojai,jiem reik uzkariaut.

Negaliu issiregistruoti, nes anketos mano apmoketos - vip'ines, dar plius gaunu visokius kreditus ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2014 02 28, 20:09)
Negaliu issiregistruoti, nes anketos mano apmoketos - vip'ines, dar plius gaunu visokius kreditus ir pan.

o ir kokia jau nauda gaunat is tu vipiniu ir kreditu? Atrodo, kad jokios. Tai kokia prasme jas laikyt?
Atsakyti
Jei aktualu anketos lankomumas, tikrai nereikia kabėti ten metais. Iš savo patirties galiu pasakyti, kad visuomet naujai užsiregistravus sulauki kur kas daugiau dėmesio, naujos anketos labiau lankomos. Aišku, neišsiregistruoju aš dėl to, tiesiog dėl to, kad greit dakaso. Paskutinį kartą išsiregistravau visai neseniai, nors neseniai buvau patapusi VIPine, tikrai nebuvo gaila smile.gif.
Dar dėl to kabėjimo visose pažinčių svetainėse. Galima tikrai apsiriboti viena-dviem. Kai kada pakaitalioju tas svetaines ir kai kada matau tuos pačius žmones (vyrus) visose svetainėse, sėdinčius n metų. Man tada būna tik viena mintis - ar nejau žmogus toks beviltiškas, kad tiek laiko čia sėdi ir nieko nesusiranda?
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2014 02 28, 23:29)

Dar dėl to kabėjimo visose pažinčių svetainėse. Galima tikrai apsiriboti viena-dviem. Kai kada pakaitalioju tas  svetaines ir kai kada matau tuos pačius žmones (vyrus) visose svetainėse, sėdinčius n metų. Man tada būna tik viena mintis - ar nejau žmogus toks beviltiškas, kad tiek laiko čia sėdi ir nieko nesusiranda?

Manau, gal zmogus turi kokiu rimtu trukumu, tai ir ilgai nesusiranda nieko, arba iesko kokio ypatingo zmogaus. Aisku, labai atsargiai reiketu ziureti i uzsiregistravusius labai seniai.
Kaip manot, ar geriau buti su zmogum, kuris turi daug problemu neissprestu ir ju nesprendzia metu metais, bet tau su juo visai smagu ar buti vienai? O tu esi tvarkinga, pareiginga, savo problemas sprendi laiku. Esu sutikus toki. Sprendziau dilema: buti ar nebuti su juo, o jeigu buti, tai ar uzsiversti dar ir jo problemas sau ant peciu g.gif Cia is interneto vyrukas buvo
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2014 03 01, 00:29)
visuomet naujai užsiregistravus sulauki kur kas daugiau dėmesio, naujos anketos labiau lankomos.

kai kada matau tuos pačius žmones (vyrus) visose svetainėse, sėdinčius n metų. Man tada būna tik viena mintis - ar nejau žmogus toks beviltiškas, kad tiek laiko čia sėdi ir nieko nesusiranda?

- tikrai taip, visi senbuviai supuola ant šviežienos biggrin.gif

- jau senokai manęs nebėra jokiose pažintyse, bet prisimenu, kad apstu ten tų, etatinių. Vieni tikrai beviltiški, stokojantys elementaraus mandagaus bendravimo, visokie mamyčiukai, su žalingais įpročiais, einantys iš lovos į lovą, nesugebantys įsipareigoti. Dar sutikau nemažai įskaudintų vyrų, išsiskyrusių ar neseniai paliktų, su labai giliom žaizdom ir nesugebančių atleisti, tokie negali gražiai bendrauti su moterimis, nes visose mato tik priešus. Dar viena rūšis - paprasčiausiai išlepę: moterų pažintyse daug, tad jie nemato prasmės užmegzti gilesnį ryšį su viena. Beje, viskas, ką parašiau apie vyrus, manau, galioja ir moterims cool.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2014 03 01, 12:34)
Kaip manot, ar geriau buti su zmogum, kuris turi daug problemu neissprestu ir ju nesprendzia metu metais, bet tau su juo visai smagu ar buti vienai? O tu esi tvarkinga, pareiginga, savo problemas sprendi laiku. Esu sutikus toki. Sprendziau dilema: buti ar nebuti su juo, o jeigu buti, tai ar uzsiversti dar ir jo problemas sau ant peciu  g.gif

Jeigu esat motinos teresės ar mamytės tipažas, linkęs globoti, gal ir tinka su tokiu vyru būti. Jei ne - nieko gero nebus. Man asmeniškai net minties nekiltų su tokiu bendrauti, esu palepinta, rūpestingai mylima veiklaus žmogaus, nepakelčiau, jei MB nespręstų savo problemų ir krautų man, mane tai erzina, juo labiau kad ir savo bėdų niekam nekraunu.
Atsakyti
QUOTE(Čija @ 2014 03 01, 12:07)
Jeigu esat motinos teresės ar mamytės tipažas, linkęs globoti, gal ir tinka su tokiu vyru būti. Jei ne -  nieko gero nebus. Man asmeniškai net minties nekiltų su tokiu bendrauti, esu palepinta, rūpestingai mylima veiklaus žmogaus, nepakelčiau, jei MB nespręstų savo problemų ir krautų man, mane tai erzina, juo labiau kad ir savo bėdų niekam nekraunu.

Jis man ju nekrove, bet ir pats nesprende. Tas apsileidimas mane erzino.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2014 03 01, 14:11)
Jis man ju nekrove, bet ir pats nesprende. Tas apsileidimas mane erzino.

Na kuriant gilesnius santykius, vyro nesprendžiamos problemos kaip ir tampa bendros. O vyras turi arba palengvinti moters gyvenimą arba bent jau nesukurti naujų rūpesčių.
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2014 03 01, 14:36)
O vyras turi arba palengvinti moters gyvenimą arba bent jau nesukurti naujų rūpesčių.

drinks_cheers.gif mano manymu, jei žmogus nemoka būti atsakingas už savo gyvenimą, geriau jam nekurti šeimos...
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2014 03 01, 13:36)
Na kuriant gilesnius santykius, vyro nesprendžiamos problemos kaip ir tampa bendros. O vyras turi arba palengvinti moters gyvenimą arba bent jau nesukurti naujų rūpesčių.

QUOTE(Čija @ 2014 03 01, 13:45)
drinks_cheers.gif mano manymu, jei žmogus nemoka būti atsakingas už savo gyvenimą, geriau jam nekurti šeimos...

as irgi taip manau, bet jis liko giliai isizeides, nes nesuprato, kodel man tai rupi. Ir pats apie save galvojo, kad jisai labai geras vyras, nes negirtuoklis, nemuseika ir neina pas kitas. O, kad buity jovalas, tai kaltas turbut jovalas galvoje...
Atsakyti
Ka galvoti apie internetinius vyrus kai jie praso parasyti kaip esu apsirengus, kokias kelnaites deviu ar koki apatini trikotaza deviu lotuliukas.gif . Fui, kaip viskas sitas nusibode ir atsibode doh.gif biggrin.gif . As jau PirS suprantu biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 09 kovo 2014 - 20:46