Įkraunama...
Įkraunama...

Draugas/vyras iš interneto

QUOTE(Aristokratė @ 2014 03 09, 20:40)
Ka galvoti apie internetinius vyrus kai jie praso parasyti kaip esu apsirengus, kokias kelnaites deviu ar koki apatini trikotaza deviu  lotuliukas.gif . Fui, kaip viskas sitas nusibode ir atsibode  doh.gif  biggrin.gif . As jau PirS suprantu  biggrin.gif .

QUOTE(Aristokratė @ 2014 03 19, 22:35)
Na, kad taip  ax.gif  As intensyviai "dirbu" int. pazintyse. Is pradziu lygtais viskas tvarkoje, vyksta susirasinejimas, apsikeiciame bendromis temomis, frazemis ir tik p**t, apie antra gala tema uzsiveda  doh.gif  biggrin.gif

Sveiki,
atsiprašau, kad kišuosi į svetimą diskusiją. Bet ar tikrai viskas kas susiję su sex klausimais yra blogai? Juk sexualinis poros suderinamumas labai svarbus.
Mano pačios gyvenimo draugas - sutiktas internetinių pažinčių svetainėje. Ir mes dar iki pasikeisdami tel numeriais bendravome, dalinomės savo požiūriu ir apie sexą... Na, ten nebuvo tiesmukų klausimų "ar nenorėtum..." ir pan, gal tai palengvino, kad jis formuluodavo intymius klausimu: " ar tu su savo mylimuoju norėtums..." ir pan... Na tai buvo ne pirmą susirašinėjimo dieną... Ir iš tiesų būtent dėl tokių klausimų labai abejojau jo rimtais ketinimais... Bet tiesiog leidausi į tą žaidimą, kalbėjom atvirai ir apie viską... Ir vis dar kalbam, tik jau gyvendami po vienu stogu nepirmus metus ir žmogus pasirodė esąs dvasiškai labai turtingas ir tikrai neteikiantys pirmumo kūniškiems dalykams ax.gif Tenorėjau pasakyti, kad vyrams sexas yra labai svarbus... Juolab jei vyras vienišas... ir jei tai nėra vienareikšmiški pasiūlymai, gal jis tiesiog irgi nenori gaišti laiko su moterimi, kuri visiškai jam netiks šioje (kaip bebūtų santykiams svarbioje) srityje?
Atsakyti
QUOTE(eternity @ 2014 03 25, 10:07)
Sveiki,
atsiprašau, kad kišuosi į svetimą diskusiją. Bet ar tikrai viskas kas susiję su sex klausimais yra blogai?

drinks_cheers.gif Yra ir nukrypėlių visokių, bet daugiau teko sutikt normalių vyrukų, kurie tiesiog dėl tam tikrų aplinkybių jau ilgą laiką ant celibato. Tiesiog kai išsikalbi tai supranti, kad visai normalus žmogus, tik su nepatenkintais poreikiais, todėl jie būna žiauriai užaštrėję verysad.gif Aš ir nesuprantu, kodėl vyras kalbantis apie seksą tai jau blogai g.gif Kiek sužinojau įdomaus apie vyrus ir apie jų problemas šeimose, su partnerėmis, ko anksčiau nė nenutuokdavau doh.gif Juk pasikalbėti tai nieks nedraudžia, ir čia juk tą patį visos darom ax.gif
Atsakyti
Turbut, kad as esu konservatyvesniu paziuriu. As suprantu, kad seksas yra santykiu dalis ir zinutes ta tema biggrin.gif . Bet as esu pakankamai kukli ir drovi, todel tokie pokalbiai man turi buti laiku ir vietoje. Apie sekso suderinamuma, sekso temas, apatinius ir pan. noreciau kalbeti tik tada, kai nusprestume, kad santykius reikia kreipti kita linkme, t.y. taptume pora arba matyciau, kad musu pazintis jau krypsta i ta puse biggrin.gif . Todel as tikrai nenoriu rasinetis sekso temomis nuo pat pradziu, kai net "gyvai" nemacius to zmogaus ax.gif .
Koks jis bebutu gyvenime turintis problemu ar siaip geras zmogus, bet dazniausiai tokiems pasakau kitas ax.gif . As irgi turiu visokiausiu problemu, kompleksu, baimiu, bet as nepradetu destyti nuo pat pirmos zinutes smile.gif .
Nezinau, neturiu as tos santykiu patirties labai dideles, bet jei man zmogus man patinka, tai ir seksas su juo turetu patikti, ir susiderinti ax.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 25 kovo 2014 - 22:14
QUOTE(Aristokratė @ 2014 03 25, 21:53)
Nezinau, neturiu as tos santykiu patirties labai dideles, bet jei man zmogus man patinka, tai ir seksas su juo turetu patikti, ir susiderinti ax.gif .

Kad butu taip paprasta, butu daugiau laimingu zmoniu smile.gif
Bet pritariu, kad ne nuo klausimu apie apatinius turi prasideti pazintis.
Atsakyti
Todel as tikrai nenoriu rasinetis sekso temomis nuo pat pradziu, kai net "gyvai" nemacius to zmogaus  ax.gif .

Ir jei dar susitikus "gyvai" viena karta, nereiskia, jog bus ir antras kartas. Tai dar viena priezastis, kodel pazintis internete, neturetu pradeti nuo sekso temu.
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2014 03 26, 09:54)
Ir jei dar susitikus "gyvai" viena karta, nereiskia, jog bus ir antras kartas. Tai dar viena priezastis, kodel pazintis internete, neturetu pradeti nuo sekso temu.

žmonės visi ieško to, ko jiems reikia ir ko trūksta. Jums tai nepriimtina, gal ir man, o yra šimtai moterų kurioms tokia tema aktuali labiau nei tam vyrukui, kuris galbūt tik šiaip blevyzgoja ir nori patikrinti moterį koks jos seksualumo/ištvirkimo laipsnis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2014 03 26, 11:00)
žmonės visi ieško to, ko jiems reikia ir ko trūksta. Jums tai nepriimtina, gal ir man, o yra šimtai moterų kurioms tokia tema aktuali labiau nei tam vyrukui, kuris galbūt tik šiaip blevyzgoja ir nori patikrinti moterį koks jos seksualumo/ištvirkimo laipsnis mirksiukas.gif

O prie ko cia as, tegul su kitom ir plepa. Man dar geriau ir lengviau atsirinkti.
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2014 03 25, 21:09)
Tiesiog kai išsikalbi tai supranti, kad visai normalus žmogus, tik su nepatenkintais poreikiais, todėl jie būna žiauriai užaštrėję verysad.gif Aš ir nesuprantu, kodėl vyras kalbantis apie seksą tai jau blogai g.gif

Blyn, pasijutau konservatyvių pažiūrų biggrin.gif tik nesuprantu, kas lemia tą celibatą, kai poreikiai jau labai užaštrėję? g.gif kalėjime sėdi jie ar kaip? Norėti sekso - absoliučiai normalu, o norėti jo iš vos užmatytos nete ar gatvėj moters - man tai nonsensas, esu tokių pasiuntusi į keturias puses ne vieną ir ne du. Mano supratimu, vyras turi turėti išdidumo - pasinaudoti savo rankyte ar galų gale nusipirkti seksą, o ne prašinėti kiekvienos sutiktos seksiuko kaip ubagas išmaldos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čija: 26 kovo 2014 - 16:58
Pritariu Aristokratei, manau, ne nuo sex fantazijų reikėtų pradėt pažindintis (jei rimtesnių santykių ieškai, o ne vienai nakčiai). Kažkaip keistai būtų, su vienu apie seksą, su kitu apie seksą pasikalbi, išklausai ko jiems trūksta, kaip spaudžia "ten", kas, kaip ir kur patiktų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eternity @ 2014 03 25, 10:07)
Na tai buvo ne pirmą susirašinėjimo dieną... Ir iš tiesų būtent dėl tokių klausimų labai abejojau jo rimtais ketinimais... Bet tiesiog leidausi į tą žaidimą, kalbėjom atvirai ir apie viską... Ir vis dar kalbam, tik jau gyvendami po vienu stogu nepirmus metus  ir žmogus pasirodė esąs dvasiškai labai turtingas ir tikrai neteikiantys pirmumo kūniškiems dalykams ax.gif  Tenorėjau pasakyti, kad vyrams sexas yra labai svarbus... Juolab jei vyras vienišas... ir jei tai nėra vienareikšmiški pasiūlymai, gal jis tiesiog irgi nenori gaišti laiko su moterimi, kuri visiškai jam netiks šioje (kaip bebūtų santykiams svarbioje) srityje?

na, taip svarbus tas sexas, bet jis tik dėlionės detalė, ne daugiau. kalbėtis atvirai apie viską yra puikų, bet apie viską, o ne vien tik apie seksą.

bet tas pasakymas, kad nenori gaišti laiko su moterimi, kuri jam visiškai netiks....

sorry, o iš kalbų tą netikimą-tikimą galima nustatyti? išmatuoti tokiu būdu?? manau, kad kai yra jausmai, pasitikėjimas vienas kitu ir pagarba, tai ir seksas būna puikus, o jei tik išsiaiškini įgūdžius ir technikas, tai.... šnipštas gaunasi, nors požiūriai ir sutampa į šią tokią svarbią sritį wub.gif

t.y. šnipštas gali būti labai aistringas ir stogą nešantis, tačiau, deja, su liūdna etikete "no future"

Turbut, kad as esu konservatyvesniu paziuriu. As suprantu, kad seksas yra santykiu dalis ir zinutes ta tema  biggrin.gif . Bet as esu pakankamai kukli ir drovi, todel tokie pokalbiai man turi buti laiku ir vietoje. Apie sekso suderinamuma, sekso temas, apatinius ir pan. noreciau kalbeti tik tada, kai nusprestume, kad santykius reikia kreipti kita linkme, t.y. taptume pora arba matyciau, kad musu pazintis jau krypsta i ta puse  biggrin.gif

Aš irgi šioje vietoje konservatorė drinks_cheers.gif

Juk tie patys vaikinai, jei tik mergina iškart pasirašytų sexui, tuoj pat ją nurašytų ir rimtų santykių nemegztų wink.gif iš daugelio vyrų tokią poziciją girdėjau.

arba dar geriau - pati pirma pradėtų sekso temą žinutėse gvildenti :DDD

gera idėja - gal pabandykite pirmoji duoti toną ir žiūrėti, kaip vyrukai reaguos biggrin.gif paprašykite, kad parašytų, su kokiomis trumpikėmis :DDD kokio dydžio jo draugelis ir t.t.

pasijuokite tiesiog, ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(Idioma @ 2014 03 27, 18:14)
arba dar geriau - pati pirma pradėtų sekso temą žinutėse gvildenti :DDD

gera idėja - gal pabandykite pirmoji duoti toną ir žiūrėti, kaip vyrukai reaguos biggrin.gif paprašykite, kad parašytų, su kokiomis trumpikėmis :DDD kokio dydžio jo draugelis ir t.t.

pasijuokite tiesiog, ir tiek.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

gera ideja, reiks pabandyti, kokiam atkacelintam seksulkai parasyti, nes kitaip nezinau, kaip juos pakabinti biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 27 kovo 2014 - 21:05
QUOTE(Idioma @ 2014 03 27, 18:14)

Juk tie patys vaikinai, jei tik mergina iškart pasirašytų sexui, tuoj pat ją nurašytų ir rimtų santykių nemegztų wink.gif iš daugelio vyrų tokią poziciją girdėjau.

Ir siaip tu vyru eilini karta nesuprasi, vieniems is kart pasirasancios jau didziausios k...., tos kurios nepasiraso is kart primityviomis isvadinamos, kaip mano atveju biggrin.gif .
Atsakyti