Įkraunama...
Įkraunama...

Laminuotų grindų priežiūra

QUOTE(irisas @ 2014 01 13, 23:17)
Na, masyvas gražu, šmorų nebus, bet bus pabraižymai, duobutės išmuštos, tai atrodys ne ką tvarkingiau  biggrin.gif

Tėvai jau 10 metų turi medines grindis virutuvėj. Pradžioj buvo labai gražu - blizga, švarios, šviesios, bet su metais vaizdelis vis prastėja - nukrito peilis - atsirado duobutė, ta duobutė patamsėjo. Nukrito dar kas - vėl tas pats. Ir visoas grindys dabar tokios margos margos ax.gif šiaip šlifuot galima, bet vėl reikalų daug, ens reikia baldus išsikelt, paskui vėl lakuot ir t.t.
Atsakyti
Labas,

Stumdėm baldus ir vienoje lentoje atsirado gana ilgas įbrėžimas.
Kur Vilniuje būtų galima maskuojančių pieštukų nusipirkti? Spalva tamsaus ąžuolo.
Kokios firmos geriau rinktis, į ką perkant atkreipti dėmesį?
Atsakyti
QUOTE(Krasnilda @ 2015 03 23, 18:17)
Labas,

Stumdėm baldus ir vienoje lentoje atsirado gana ilgas įbrėžimas.
Kur Vilniuje būtų galima maskuojančių pieštukų nusipirkti? Spalva tamsaus ąžuolo.
Kokios firmos geriau rinktis, į ką perkant atkreipti dėmesį?

Gal jau nusipirkot ir išbandėt? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kustucius @ 2014 01 08, 17:49)
Kaip prieš du metus, taip dabar - problemos tos pačios  doh.gif
Kai tik galėsiu - mesiu tą sušiktą laminatą per langą  doh.gif

vyras sitaip sako biggrin.gif Nors tik metai kaip isikrauste biggrin.gif
Bet vis pasiziurim liejamas, tik idomu kaip jos plaunasi.

Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2013 11 18, 17:21)
O merginos nebandėt garų šluotos? Manau ji turėtų labai gražiai viską išvalyti nepalikdama jokių šmorų. Po jos grindys lieka beveik sausos. Laminato neturiu,bet plyteles ir parketus,tai irgi aktualus klausimas. Plius trys gyvūnai doh.gif

Turiu ir tikrai nepadeda, matosi šuorai doh.gif
Nusipirkau iš FM skystį laminatui plauti, tai lyg ir geriau, bet ne taip kaip norėčiau. Noriu ir aš keisti ar laminatą blizgų į matinį arba išvis į kažką tik nežinau ką lotuliukas.gif
Tikra ta žodžio prasme vergauju grindims doh.gif
Atsakyti
QUOTE(salexa @ 2015 06 03, 16:22)
Turiu ir tikrai nepadeda, matosi šuorai  doh.gif
Nusipirkau iš FM skystį laminatui plauti, tai lyg ir geriau, bet ne taip kaip norėčiau. Noriu ir aš keisti ar laminatą blizgų į matinį arba išvis į kažką tik nežinau ką  lotuliukas.gif 
Tikra ta žodžio prasme vergauju grindims  doh.gif

Pagaliau,pagaliau radau sluoste kuri isplauna mano laminata ir nepalieka jokiu suoru thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovita 35 @ 2015 09 06, 20:50)
Pagaliau,pagaliau radau sluoste kuri isplauna mano laminata ir nepalieka jokiu suoru thumbup.gif  thumbup.gif

o su kuo jus valot?

pas mus sitam bute parketlentes, uzsinkisimas nes norint normalaus vaizdo reiktu sakyciau daznai jas perlakuot,alifuot ir t.t. ks kainuoja pinigus,laika... dabar naujam bute sudetas quik step elit laminatas... kol kas gerai valos bet dar i ji neisikelem.. idomu kaip reikes priziuret ta pilkai lakuota azuola doh.gif prisikaiciau,isigandau net doh.gif
Atsakyti
http://www.grindys-d...emulsija-detail

Gal kas naudojote šią priemonę laminatui?
Papildyta:
QUOTE(Ingakalnis @ 2015 09 23, 22:38)
o su kuo jus valot?

pas mus sitam bute parketlentes, uzsinkisimas nes norint normalaus vaizdo reiktu    sakyciau daznai jas perlakuot,alifuot ir t.t.  ks kainuoja pinigus,laika...  dabar naujam bute sudetas  quik step elit laminatas...  kol kas  gerai valos bet dar i ji neisikelem.. idomu kaip reikes priziuret ta pilkai lakuota azuola  doh.gif  prisikaiciau,isigandau net  doh.gif

http://gerosgrindys.lt/node/1074
pilkos spalvos laminatą ir aš pirkausi KAINDL.
Žiūrėsiu kaip su priežiūra bus..ankstesniame bute turėjau trijų spalvų laminatą, tai žinau, kad su šviesiu ir tamsiu laminatu-vargas doh.gif
Sakykite ingagalknis, kokios spalvos duris išsirinkote prie pilkos spalvos laminato?
Atsakyti
QUOTE(Jovita 35 @ 2015 09 06, 22:50)
Pagaliau,pagaliau radau sluoste kuri isplauna mano laminata ir nepalieka jokiu suoru thumbup.gif  thumbup.gif

Parodykit ax.gif
Pas mane 110 kv laminato... erdves dideles ir labai matosi viskas.

Ka naudojat? Siurbli + sluostes?
Galvoju gal ta garu stumdoma ar vandenini siurbli? Man aktualu nes daug ploto, kur du kambariqi po 17kv tai dzin bet saliomas 40 kv ir virtuve 30 doh.gif zodziu kaip sau palengvint gyvenima??
Atsakyti