Įkraunama...
Įkraunama...

Laminuotų grindų priežiūra

Gundausi prikti Leifheit grindų plovimo skystį, tik žiuriu , kad grynai laminatui kaip ir nera pas juos turbut tinka tas parketo plovimui? Ir aplamai ar jie verti tokių pinigų?
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2013 05 20, 13:07)
Gundausi prikti Leifheit grindų plovimo skystį, tik žiuriu , kad grynai laminatui kaip ir nera pas juos turbut tinka tas parketo plovimui? Ir aplamai ar jie verti tokių pinigų?

deja skyscio neteko naudoti, nors jau kelis kartus masciau nusipirkti smile.gif bet sepeti su sluostemis tai nuolat naudoju, esu labai patenkinta , net vyras su juo "nebumbuliuoja" plaudamas grindis lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif dar viena paskata pirkti, beje jų mačiau IKI užsivežus, bet ten vien šepetys apie 160 lt kainuoja, gal su laiku akcijas darys blush2.gif
Atsakyti
Mamos, o gal kuri išbandėt ir galit pasidalinti įspūdžiais apie Spin&Go šluotą iš topshop? Čia ta, kurią galima nugręžti kaip su centrifuga, į kibirą įmerkus, rankų nesiterliojant? Va tokią: http://www.topshop.l...o_rinkinys.html
Atrodo viliojančiai, bet brangoka...
Būsiu dėkinga už nuomones.
Atsakyti
O as naudoju ispaniskus sucitesa gamintojo. Ir valo ir blizga ir kvepia, man labai patinka wink.gif Ir kaina ikandama manyciau 8-9 lt koncentrato 1 L.
Atsakyti
Sveiki, nerandu atskiros temos, bet gal čia galėsite padėti. ar verta vaškuoti laminatą - pliusų daugiau nei ,minusų? tai būtinybė ar tiesiog "nice to have"?

ačiū labai:)
Atsakyti
Sveikos, likimo sesės.
Aš iš tų, kurios -> NEKENČIU LAMINATO.
Debilavotė pedantė.
Tik mano bėda, ne ruožai.
O plėmai. Plaunu sau plaunu, o jie kaip įbesti.
Tokie kaip riebalų dėmės, net nžn.
Ypač matosi vienu kampu bežiūrint.
Ką daryt, ką daryt?
Nuplėsčiau tą laminatą ir masyvo lentoms kreditą paimčiau. biggrin.gif
Vis paskaitau šią temą. Bandau surasti sprendimą ir nieko.
Atsakyti
QUOTE(Blackout @ 2013 08 21, 10:31)
Bandau surasti sprendimą ir nieko.

Abejoju, kad jį čia rasi, gal ten kuo nors išriebaluota, tiesiog indų plovikliu pabandyk tas vietas pavalyti, nors abejoju ar padės, gali būti gamyklinis brokas, gal blogas padengimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyžuka @ 2013 08 21, 14:16)
Abejoju, kad jį čia rasi, gal ten kuo nors išriebaluota, tiesiog indų plovikliu pabandyk tas vietas pavalyti, nors abejoju ar padės, gali būti gamyklinis brokas, gal blogas padengimas  g.gif

Ne brokas, nuo plastiko riebalai sunkiai valosi ir tiek. Ten kur nekrenta šviesa tų dėmių nesimato.
Atsakyti
Tai ką siūlot daryt?
Nes jau depresija.
Indų valiklis nepadėjo. Nors ryt pabandysiu dar kartelį.
Galvoju apie šluotą Bona ir dar iš SUCITESA priemonių kažką, bet negaliu išsirinkti.
Man žinokit ir toks jausmas, kad grindys brokuotos. Ir ką daryti?
Net nebežinau, norisi verkti.

Papildyta:
O grindys visos tokios, ne atskiri ruožai. Pabandysiu ryt nufotkint.
Be to, kodėl galvoju, kad jos brokuotos, nes daug kur yra įbrėžimai, kurių mes tikrai nepadarėm (naudojam dar tik mėnesį)
Atsakyti
QUOTE(Blackout @ 2013 08 25, 22:49)
Tai ką siūlot daryt?
Nes jau depresija.
Indų valiklis nepadėjo. Nors ryt pabandysiu dar kartelį.
Galvoju apie šluotą Bona ir dar iš SUCITESA priemonių kažką, bet negaliu išsirinkti.
Man žinokit ir toks jausmas, kad grindys brokuotos. Ir ką daryti?
Net nebežinau, norisi verkti.

Papildyta:
O grindys visos tokios, ne atskiri ruožai. Pabandysiu ryt nufotkint.
Be to, kodėl galvoju, kad jos brokuotos, nes daug kur yra įbrėžimai, kurių mes tikrai nepadarėm (naudojam dar tik mėnesį)

O tų įbrėžimų nepastebėjot išpakuojant jas? O dar variantas, gal tas kas dėjo pabraižė? Gal meistrai čia jums tokią dovanėlę paliko? Beje apie brokus teko skaityti, tik dabar taip greit nerandu, kad pati didžiausia laminato silpnybė yra blogai impregnuoti ir apdirbti lentelės kraštai, kas leidžia sugerti drėgmę ir išpučia laminatą, tą manau daug kur estae pastebėję visi.
Atsakyti
Gal dar kažkas pirko ekologišką laminatą? Ko pklausiu visi tik linkčioja galvą ir nieko nežino. Man tas ekologiškumas ne tiek aktualus, kiek girdėjau, kad jų valymas paprastesnis blush2.gif
Atsakyti