Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

Niu jo, sutarti tai pasiraseme... vadinasi niekas ne[abrangs, ane?smile.gif Na bet zinai kartais geraiu truputi daugiau sumoketi, bet kad valgyti butu ka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmutute @ 2008 05 08, 07:24)
Na tikrai, kad man pirmai teks isbandyti ju paslaugas... Mes jau senokai uzsisakeme viska, tai suderinome 130 zmogui, bet gal pabrangs smile.gif
O jus kokia?

mes suderėjome 150lt žmogui, bet čia atseit duos du karštus dėl to brangiau.Man tai baisiausia,kad maisto neužteks, na tada bus didelė gėda prieš giminę kai visi sėdės alkani doh.gif
Papildyta:
QUOTE(monera @ 2008 05 08, 13:07)
mes suderėjome 150lt žmogui, bet čia atseit duos du karštus dėl to brangiau.Man tai baisiausia,kad maisto neužteks, na tada bus didelė gėda prieš giminę kai visi sėdės alkani doh.gif

dvi dienas žadate švesti?
Atsakyti
QUOTE(vilmutute @ 2008 05 08, 13:03)
Niu jo, sutarti tai pasiraseme... vadinasi niekas ne[abrangs, ane?smile.gif Na bet zinai kartais geraiu truputi daugiau sumoketi, bet kad valgyti butu ka smile.gif

Na, taip, tam sutartys ir pasirasomos.. Bet jau tikrai geriau damoket, nei poto mirt is gedos, kad nera ka valgyt..
Atsakyti
[quote=monera,2008 05 08, 15:08]
Papildyta:

Cia jusu svente, ka cia galvoti ar geda ar negeda, pavalgys kiek bus ir taskas lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=monera,2008 05 08, 14:08]

tegul giminei geda buna, kad vska suvalge blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
[quote=@milla@,2008 05 08, 14:26]
[quote=monera,2008 05 08, 14:08]
tegul giminei geda buna, kad vska suvalge blush2.gif blush2.gif
[/quote]

žinot žmonės tie senesni pripratę,kad kaip kaimo vestuvėse maisto savaitei valgyk kiek nori,o čia jei bus tik lašas jūroje tai šnekės paskui visą likusį gyvenimą smile.gif bet ištikrųjų man visiškai tas pats, jau vistiek nieko nebepakeisi.
Atsakyti
O tai mes dviem dienom mokesim 130, taimanau, kad vienas karstas bus viena diena, o kitas kita...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmutute @ 2008 05 08, 20:00)
O tai mes dviem dienom mokesim 130, taimanau, kad vienas karstas bus viena diena, o kitas kita...smile.gif

mes tai sakem viena diena svesim, tai sake ryte duos dar sriubos ir kas bus like maisto nuo vakar.IKi 14val jau reikia atlaisvinti sodyba
Atsakyti
QUOTE(katanelis @ 2008 05 03, 13:52)
žinau tą salę, nes patys ten vestuves šventėm, šeimininkė lygtais Olia vardu  g.gif jei atvirai viską derinkit aiškiai ir konkrečiai, nes paskutinę dieną mum pareiškė, kad nebus kur maudytis  umn.gif  bash.gif po to dar paaiškino, kad vietų nebus kur miegoti  bicycle.gif nu žodžiu, dar visokių kuriozų, kai vestuvių metu, šeimininkai vaikšto aplinkui ir viską diriguoja  doh.gif na tiesiog neleiskit užlipti ant galvos  smile.gif ir viskas bus  thumbup.gif

ne tos sodybos savininkas linas
o mums 2 parom tai 130 lt zmogui ir plius 150 pirtele 2 dienai
Atsakyti
Merginos kaip jus manot ,musu puota prasides 17.00 val,tai ar du karsti ta vakara turetu buti ar vieno pakaks g.gif g.gif
Ot tai dabar turiu galvosuki blink.gif blink.gif
Kaip ir uztektu vieno,nes mes neseniai dalyvavom vestuvese,vieno karsto pilnai uzteko,saltu po jo nelabai kas valge tongue.gif
Ir kaip jus galvojat su vaisiais daryti,pacios pirksit ir vesit ar kaip? g.gif
Visai pasimeciau,is baro pirkt tai permoka man gaunas dviguba doh.gif
Atsakyti
Na va as jau buvau Bernatoniu sodyboje ir galutinai suderinau meniu... Na kad ir kokia sutarti buvome pasirase, bet vistiek maistas pabrango, tai dabar mokesim 150 litu zmogui... I sita ieina vienas karstas pirma diena, antra diena sriuba su saukauliukais, tada karstas, ir visi salti bei maistas prie alaus.. Tai manau, kad visai normaliai...
O del to, kad buvome suderine mazesne kaina, tai ji pasake, kad gali padaryti, bet tai bus maziau maisto...
Atsakyti
QUOTE(redmoonde @ 2008 05 14, 10:21)
Merginos kaip jus manot ,musu puota prasides 17.00 val,tai ar du karsti ta vakara turetu buti ar vieno pakaks g.gif  g.gif
Ot tai dabar turiu galvosuki blink.gif  blink.gif
Kaip ir uztektu vieno,nes mes neseniai dalyvavom vestuvese,vieno karsto pilnai uzteko,saltu po jo nelabai kas valge tongue.gif
Ir kaip jus galvojat su vaisiais daryti,pacios pirksit  ir vesit ar kaip? g.gif
Visai pasimeciau,is baro pirkt tai permoka man gaunas dviguba doh.gif

galetu buti ir antras karstas, tik jau ne toks sotus kaip pirmasis, lyg simboliskas. ivairiai seimininkes gali prigalvoti
Atsakyti