Įkraunama...
Įkraunama...

Kur švęsti vestuves?

QUOTE(ruteler @ 2008 05 27, 16:09)
4u.gif
Kai kalbejau su sodybos priziuretoja, tai sake kad jie pakeite restorana kuris jiems ruose maista, nes buvo labai daug nusiskundimu, bet daugiau kaip ir nieko negirdejau, o juo lab ne patys jie ruosia ta maista, o restoranas kazkoks.

Tikekimes geriausio.
Tikiuosi is Taves greitu laiku ziniu sulaukti su atsiliepimais. Labai lauksiu

koks skyrtumas kas ruosia maista juk svarbiausia kad jis butu skaniai pagamintas,sviezias ,graziai pateiktas.geriausia kai jis gaminamas vietoje o ne atvezamas temosuose
Atsakyti
Na va as jau galiu nuraminti merginas,kurios sves savo svente bernatoniu sodyboje... Tikrai likau viskuo patenkinta... Ne tik as bet ir is sveciu girdejau tik gerus atsiliepimus ... Tadgalite buti ramios... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteler @ 2008 05 27, 16:09)
4u.gif
Kai kalbejau su sodybos priziuretoja, tai sake kad jie pakeite restorana kuris jiems ruose maista, nes buvo labai daug nusiskundimu, bet daugiau kaip ir nieko negirdejau, o juo lab ne patys jie ruosia ta maista, o restoranas kazkoks.

Tikekimes geriausio.
Tikiuosi is Taves greitu laiku ziniu sulaukti su atsiliepimais. Labai lauksiu

na siaip jie turi savo vireja, tai nzn kaip dabar su maistu
Atsakyti
QUOTE(ew_a @ 2008 05 28, 07:40)
na siaip jie turi savo vireja, tai nzn kaip dabar su maistu

Sveikute,

Na matai kokios skirtingos snekos, pasakysiu saviskiui, kad paskambintu ir pasikalbetu su paciu savininku ir issiaiskintu kaip ten yra is tikruju, nes man tikrai neramu... doh.gif
Atsakyti
Na, man "Medziotoju sostine" labai patiko, kaip sodyba, labai norejau jos savo sventei.. Bet tas vyrukas, su kuriuo bendravau, tai paliko labai ne koki ispudi.. schmoll.gif Jokio konkretumo, ko paklausi - to negausi.. Visu pirma paklausiau ar laisva musu dienai, tai myke, myke, kad nezino ar laisva ar jau ne, kad buvo apziuret, bet neuzsisake ir t.t.. Paskui del kainu.. Tai sakau, kiek maistas zmogui? Tas tas nzn, negaliu pasakyt, kas bus po puses metu.. Tai sakau, mazdaug nors, tai nzn, nzn, gal 80lt/zm. Kaip gali nezinot, jei visose sodybose konkreciai pasako ir nesvarbu po puses metu ar po metu vestuves.. g.gif Isvis nuotaika dingsta su tokiais zmonem bapendravus.. Tai va, o daugiau nieko nezinau, nes veliau gavau e-mail'a, kad vistik uzimta, tai gal ir gerai, nes dabar del sodybos rami esu.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ruteler @ 2008 05 28, 13:05)
Sveikute,

Na matai kokios skirtingos snekos, pasakysiu saviskiui, kad paskambintu ir pasikalbetu su paciu savininku ir issiaiskintu kaip ten yra is tikruju, nes man tikrai neramu... doh.gif

as tai ten su moteriske vis pasisneku, vidas tik sutartis pasiraso, o ten viduj viska moteriske valdo, kaip admininstratore jinai ar kazkas tokio, bet labai maloni ir faina
Atsakyti
QUOTE(ruteler @ 2008 05 28, 11:05)
Sveikute,

As irgi vestuves svesiu Medziotoju sostinej. Sodyba uzsisakinejom rugsejo menesi. Ta moteriske, kur viska aprodo tikrai laaabai faina thumbup.gif O vat vyriskis, tai tikrai ne koki ispudi paliko...nemoka zmogus bendraut su klientais...na gal vadybos paskaitu niekada gyvenime neturejo ir nezino kaip su klientais reikia bendrauti lotuliukas.gif
Na mano ziniomis su maistu anksciau buvo, kad tiekdavo restoranai jiems, o dabar jei gerai supratau jie gamina patys. Mes tada kai apziurinejom sodyba, tai jie ruosesi baliui, tai tikrai virtuvej pluso seimininkes, skaniai kvepejo maistas blush2.gif rolleyes.gif Pati cia buvau kazkada uzpanikavus del tos sodybos, nes perskaiciau, kad kazkam maistas nepatiko....bet juk taip jau yra, kad galim visos valgyti ta pati pietakala ir vienai bus skanu, kitai ne, kitai dar kitaip....zodziu reikia maziau kreipt demesio i tokias snekas 4u.gif 4u.gif 4u.gif O sodyba gera, privaziavimas liuks, aplinka tvarkinga, kambariu daug, sale didele, manau sveciams patiks mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2008 05 28, 13:58)
As irgi vestuves svesiu Medziotoju sostinej. Sodyba uzsisakinejom rugsejo menesi. Ta moteriske, kur viska aprodo tikrai laaabai faina  thumbup.gif  O vat vyriskis, tai tikrai ne koki ispudi paliko...nemoka zmogus bendraut su klientais...na gal vadybos paskaitu niekada gyvenime neturejo ir nezino kaip su klientais reikia bendrauti  lotuliukas.gif
Na mano ziniomis su maistu anksciau buvo, kad tiekdavo restoranai jiems, o dabar jei gerai supratau jie gamina patys. Mes tada kai apziurinejom sodyba, tai jie ruosesi baliui, tai tikrai virtuvej pluso seimininkes, skaniai kvepejo maistas  blush2.gif  rolleyes.gif Pati cia buvau kazkada uzpanikavus del tos sodybos, nes perskaiciau, kad kazkam maistas nepatiko....bet juk taip jau yra, kad galim visos valgyti ta pati pietakala ir vienai bus skanu, kitai ne, kitai dar kitaip....zodziu reikia maziau kreipt demesio i tokias snekas  4u.gif  4u.gif  4u.gif  O sodyba gera, privaziavimas liuks, aplinka tvarkinga, kambariu daug, sale didele, manau sveciams patiks  mirksiukas.gif  4u.gif

Va, va, ka as ir sakau smile.gif
Atsakyti
As nelabai pamenu to vyriskio, nes maniskis su juo bendravo telefonu visada, tik sutarti nuvaziavom pas ji i parduotuve pasirasyti, tai buvo labai konkretus su mumis ir be jokiu uzuolanku kalbejo. Del maisto mums taip pat nieko negalejo pasakyti, nes kai mes uzsisakem, buvo rugpjutis, o vestuves rugpjuti po metu, sake kad menuo laiko iki vestuviu susisieksim ir susitarsim del visko.
Pati sodyba tai man nuostabi ir kaina pakankamai prieinama, nes as dar ziurejau Roko sodyba, tai kaineles uzsiprase.... doh.gif . Tai ir nusprendem imt sia.

Zinot kas man dar labai idomu, ar maisto visada bus pilnas stalas, ar atnes karstus pavyzdziui, suvalgysi ir viskas, ar visada ant stalo bus ivairiu salotu ir uzkandziu. nes matot as gyvenu Dubline ir cia atalai tusti buna, tik kai visi suseda, supuola daug padaveju, kiekvienam individualiai maista patiekia, buna keli patiekalai, bet suvalgei ir geri ir cia visas maistas. Tai pergyvenu, kad ir cia taip nebutu.
Atsakyti
QUOTE(ruteler @ 2008 05 28, 14:10)
Zinot kas man dar labai idomu, ar maisto visada bus pilnas stalas, ar atnes karstus pavyzdziui, suvalgysi ir viskas, ar visada ant stalo bus ivairiu salotu ir uzkandziu. nes matot as gyvenu Dubline ir cia atalai tusti buna, tik kai visi suseda, supuola daug padaveju, kiekvienam individualiai maista patiekia, buna keli patiekalai, bet suvalgei ir geri ir cia visas maistas. Tai pergyvenu, kad ir cia taip nebutu.

rutuler LT ne Airija. Negi niekada nebuvus lietuviskam restorane, sventeje, vestuvese? blink.gif Lietuva visai kitos tradicijos mirksiukas.gif Salti uzkandziai tikrai bus ant stalo ir zmones visada gales kazka isalke perkrimsti. O karsti patiekalai patiekiami sutartu laiku, suvalgius isnesamos lekstes ir paliekamos lekstutes saltiems uzkandziams mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2008 05 28, 14:31)
rutuler LT ne Airija. Negi niekada nebuvus lietuviskam restorane, sventeje, vestuvese?  blink.gif  Lietuva visai kitos tradicijos  mirksiukas.gif Salti uzkandziai tikrai bus ant stalo ir zmones visada gales kazka isalke perkrimsti. O karsti patiekalai patiekiami sutartu laiku, suvalgius isnesamos lekstes ir paliekamos lekstutes saltiems uzkandziams  mirksiukas.gif  4u.gif

Matai as paskutini kara buvau lietuviskose vestuvese pries 7 metus, visas kitas vestuves as praziopsojau, nes buvau cia, Dubline. Tai teisybe pasakius, net neisivaizduoju kokios buna vestuves Lietuvoj dabar ir kaip viskas yra patiekiama, ir kaip viskas vyksta.
Atsakyti
geguzes 24d atsvenciau vestuves naujoje sodyboje, kuria surado mama; ji dar niekur nepaviesinta. per pazystamus, per kalbas... labai faina sodyba Panoteriu mst, Jonavos raj. Seimininkes bei savininkai labai malonus. maistas buvo skanus, leido net savo pageidavimu ivesti: as paprasizu, kad pagamintu dvejas mano firmines bei netradicines salotas smile.gif mes buvom pirmieji, kurie sventem vestuves, tai visi liko patenkinti smile.gif
Atsakyti