Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Neringoje

Sveikos, matau atostogu ikarstis cia thumbup.gif
Gal kokiu komentaru apie SI viesbuti g.gif , o ten kainos nurodytos tokios kokias ir yra idomu. Planuojam birzelio 15-18 dienom, 3 suauge ir vaikas.
Atsakyti
QUOTE(Marinčik @ 2008 05 08, 11:39)
Radau pagaliau butą Nidoje birželio 19-25 d,galvojau išprotesiu  doh.gif viskas užimta iš normalesniu butų o mūsų šeimyna didele 5 žmones tai sunkiau sekesi bet radau pagaliau ir kaina daugmaž normali palyginus kokios kainos Nidoje doh.gif

uz kiek radai jei ne paslaptis ?
Atsakyti
QUOTE(dager @ 2008 05 09, 10:19)
uz kiek radai jei ne paslaptis ?

2 kambarių su 2 sanmazgais,virtuvė 5-7 asm.Taikos g - 180lt parai
Atsakyti
QUOTE(dager @ 2008 05 07, 08:27)
man teko cia gyventi ziema,tei buvau istiesu patenkinta smile.gif

Turiu pripažinti, kad ramiau jaučiuosi, kai atsirado ten gyvenęs žmogus ir dar likęs patenkintas blush2.gif
Atsakyti
sveiki,
Šį savaitgalį buvau Juodkrantėje, savo bute (visai patiko) biggrin.gif . oras buvo puikus, miegodama prie jūros buvau patikėjusi, kad jau prasidėjo vasara biggrin.gif . dabar Neringoje smagu: mažai žmonių, visi gyvenojai tvarkosi, puošiasi drinks_cheers.gif .
P.S. jei kas liepos mėnesiui neradote kur apsistoti, tai galiu rekomentuoti tokios močiutės vieno kambario butuką. Buvau nuėjusi apžiūrėti, tikrai labai tvarkingas. Yra mini virtuvėlė, dušas ir WC.kaina 150 lt. kam reikia galiu pasakyti telefoną.
Atsakyti
QUOTE(miegalė @ 2008 05 13, 01:20)
sveiki,
Šį savaitgalį buvau Juodkrantėje, savo bute (visai patiko)  biggrin.gif . oras buvo puikus,  miegodama prie jūros buvau patikėjusi, kad jau prasidėjo vasara  biggrin.gif . dabar Neringoje smagu: mažai žmonių, visi gyvenojai tvarkosi, puošiasi  drinks_cheers.gif .
P.S. jei kas liepos mėnesiui neradote kur apsistoti, tai galiu rekomentuoti tokios močiutės vieno kambario butuką. Buvau nuėjusi apžiūrėti, tikrai labai tvarkingas. Yra mini virtuvėlė, dušas ir WC.kaina 150 lt. kam reikia galiu pasakyti telefoną.

tei visai padori kaina,o cia juodkrantej tas butukas ?
Atsakyti
QUOTE(dager @ 2008 05 13, 14:00)
tei visai padori kaina,o cia juodkrantej tas butukas ?

taip.
Atsakyti
QUOTE(miegalė @ 2008 05 13, 14:05)

niekad ten neteko atostogau,vis atrodo kad ten per ramu,nors reiktu pabandyti
Atsakyti
QUOTE(dager @ 2008 05 05, 08:55)
aciu,pagaliau issirinkom sau vieta,bet kai[p keista,kad beveik visos normalesnes vietos liepios menesiui jau uzimtos

Nu cia tikrai nieko keisto:)

Papildyta:
QUOTE(Dzhine @ 2008 05 06, 14:43)
Labas dienas, pupos uogos,

vat ir pasipasakosiu. VAziuosim i Nida. trim naktim, keturiom dienom. Birzelio antros puses pradzioje smile.gif Kolektyvo sudetis: du suauge ir dvimetis kinderis.
Norejau, kad gyvenamas plotas butu nenutoles nuo Nidos centros, t.y. nebutu kur nors prie Tomo Mano namelio ar uz jo [kur dabar pridyge begales kotedziuku ar kambareliu perdarytu is garazu]. Tiesiog tai butu per toli mazajam.
Radau nemazai tinkanciu variantu. Ieskodama per kopos lt pastebejau, kad nemazai skelbimu atiduota i balturo rankas, o ten paskambinus siulo variantus  nuo 200lt mums reikejo pigiau.
Taip pat suzinojau, kad nemegsta poilsiautoju vaziuojanciu maziau nei trims naktims. Suprantu logika, bet isizeidziau  rolleyes.gif
Taigi, susiradau per skelbimus lt stai toki, nakvynes namu varianta Nidos gaiva Mums dar ir nuolaidele padare. Kaip tik keltui bus smile.gif smulkmena, bet labai maloni, turint mintyje, kad vaziuojame ne savaitei ir nuo antradienio  ax.gif
Vat taip. Sekmes visoms  4u.gif

Aga tikrai "Gaiva" nuo centro nenutolusi. prie pat pagrindines gatves.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamutiene: 14 gegužės 2008 - 10:57
sweikos mamytės

gal kas planuoja atostogas juodkrantėje ir neturi kur apsistoti?

mano anyta nuomoja butus... yra dwiejų kambarių butas su dyyydeliu balkonu arba mansarda /miegamasis ir salonas sujungtas su virtuvyte-daug erdvės,dusas su wc/ ...kieme vaikų darželis su žaidimų aikštele,smėlio dėžėm -telefonas išsamesnei info 868602374 ....

o MB močiutė nuomoja dwiejų kamabrių butą arba vieną kambarį su mini virtuvėle,dušu,wc ..galima lauke išsikept šašlykų .... telefonas išsamesnei info 8469 53168 .....

GERO POILSIO
Atsakyti
QUOTE(awiux @ 2008 05 14, 20:49)
sweikos mamytės 

gal kas planuoja atostogas juodkrantėje ir neturi kur apsistoti? 

mano anyta nuomoja butus... yra dwiejų kambarių butas su dyyydeliu balkonu  arba mansarda /miegamasis ir salonas sujungtas su virtuvyte-daug erdvės,dusas su wc/ ...kieme vaikų darželis su žaidimų aikštele,smėlio dėžėm  -telefonas išsamesnei info 868602374 ....

o MB močiutė nuomoja dwiejų kamabrių butą arba vieną kambarį su mini virtuvėle,dušu,wc  ..galima lauke išsikept šašlykų  .... telefonas išsamesnei info              8469 53168        .....

GERO POILSIO

čia ta pati močiutė, kurią minėjau (matau pagal telefono numerį). drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(miegalė @ 2008 05 14, 22:09)
čia ta pati močiutė,  kurią minėjau (matau pagal telefono numerį).  drinks_cheers.gif

geras lotuliukas.gif bigsmile.gif ... tikrai graziai sutvarkyta 4u.gif
Atsakyti