Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Neringoje

Mes geguzes pradzioj buvom Pervalkoje Naglio viloje, thumbup.gif
Uzsisakinejau internetu, ir labai bijojau kad nuotraukose aplinka atrodo vienaip o realiai bus viskas kitaip. Bet viskas is tikro labai saunu, galiu drasiai rekomenduot ten nuvykt, ramybe, marios, man labai patiko. Yra lauke pavesine mesytei prasikept, malku duoda, salia vaikams karstykles ir ciuozyklos ir smelio kruva.
Taip kad sekmes keliaujantiems mirksiukas.gif
Atsakyti
verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Pramiegojom... doh.gif Bandau skambinti vos ne visur iš eilės ir klausti ar turi ką išnuomoti liepos 14-18 d.d. ir aišku visur atsakymas vienas VIETŲ NĖRA... verysad.gif doh.gif verysad.gif
O taip norėjom padovanoti savo mažučiui pirmąsias atostogas nuostabiame ir ramiame gimtinės kampelyje 4u.gif
Gal kas turit kokių pasiūlymų? ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katuka @ 2008 05 22, 12:15)
O gal kas iš čia besilankančių neringiečių turėtų ką nors pasiūlyti gegužės 30 - birželio 1 d.? Būtume dviese - aš su dukryte (5 metų)  4u.gif
Norėtųsi, iš tiesų, susisukti su kuo mažesniais kaštais  rolleyes.gif  blush2.gif

Kaip tik dar turiu kambariuka , 3 vietu tam laikui:) 4u.gif bet nzn ar tinka su seimininkais? jei noresi daugiau info skambtelk:8651-49783
Atsakyti
labai cia visko prirekomendavot kur galima panakvot, o dabar prasau pasidalint info ka reikia ten nuveikt ir ka pamatyt be gulejimo prie juros, nes pati esu buvus gal pries koki 10 metu lt pajury, taip kad nelabai ka atsimenu, jei nesunku parasykit kokios izymesnes idomesnes vietos nes ne gulet vaziuojam o kur pasivaiksciot...apie klp ir palanga irgi idomu ka reik pamatyt...
Atsakyti
QUOTE(doovka @ 2008 05 24, 14:31)
prasau pasidalint info ka reikia ten nuveikt ir ka pamatyt be gulejimo prie juros, n

Nida: Parnidžio kopa, Tomo Mano namelis, smagi atrakcija su vaikais - paplaukiojimas senoviniu žvejų laiveliu mariose, dar yra gintaro muziejus, bet jame nebuvau, tai nežinau ar verta. Liepos mėnesį nidoje vyksta t.Mano festvalis, būna visokių renginių.
Juodkrantė: Raganų kalnas, bažnytėlėje periodiškai vyksta koncertai.
Tarp Juodkrantės ir Pervalkos yra Mirusios kopos, mano mylimiausias objektas Neringoje wub.gif

ant smūgio tiek prisiminiau, yra piliakalnių, kuriuos geriausiai apžiūrėti važiuojant dviračių taku; jei yra vaikų, grįžtant galiam užsukti į Jūrų muziejų...
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2008 05 24, 12:54)
Nida: Parnidžio kopa, Tomo Mano namelis, smagi atrakcija su vaikais - paplaukiojimas senoviniu žvejų laiveliu mariose, dar yra gintaro muziejus, bet jame nebuvau, tai nežinau ar verta. Liepos mėnesį nidoje vyksta t.Mano festvalis, būna visokių renginių.
Juodkrantė: Raganų kalnas, bažnytėlėje periodiškai vyksta koncertai.
Tarp Juodkrantės ir Pervalkos yra Mirusios kopos, mano mylimiausias objektas Neringoje  wub.gif   

ant smūgio tiek prisiminiau, yra piliakalnių, kuriuos geriausiai apžiūrėti važiuojant dviračių taku; jei yra vaikų, grįžtant galiam užsukti į Jūrų muziejų...

nu mano vaikas tai vyras importinis tai bet turbut irgi reiks lekt iki juru muziejaus...dar kokiu idomybiu prasyciau...o ten tas kazkoks veiksmas vykdavo kur paukstelius zieduoja ar jau nebe?
Atsakyti
QUOTE(doovka @ 2008 05 24, 15:07)
nu mano vaikas tai vyras importinis tai bet turbut irgi reiks lekt iki juru muziejaus...dar kokiu idomybiu prasyciau...o ten tas kazkoks veiksmas vykdavo kur paukstelius zieduoja ar jau nebe?

Prie juodkrantės yra garnių ir kormoranų kolonija, yra tiltelis pažiūrėti rolleyes.gif

ar klausei apie Ventės ragą?
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2008 05 24, 13:10)
Prie juodkrantės yra garnių ir kormoranų kolonija, yra tiltelis pažiūrėti  rolleyes.gif
ar klausei apie Ventės ragą?

nzn zinok turbut apie ventes raga blush2.gif o ten irgi reikia pamatyt ar nebutinai nes ten as nebuvus visai...
Atsakyti
QUOTE(doovka @ 2008 05 24, 16:23)
nzn zinok turbut apie ventes raga blush2.gif  o ten irgi reikia pamatyt ar nebutinai nes ten as nebuvus visai...

JUODKRANTĖJE IRGI GAUDO IR ŽIEDUOJA PAUKŠČIUS.
Atsakyti
QUOTE(miegalė @ 2008 05 24, 21:28)
JUODKRANTĖJE IRGI GAUDO IR ŽIEDUOJA PAUKŠČIUS.

Mes su MB kai buvme savaitgaliui isvaziazve i si rojaus kampeli, paprasciausiai pasiemem zemelapi su pazymetom lankytinom vietom ir pasileidom per visa Kursiu Nerija. Aplankeme Pervalka, Preila, Nida. Numynem tiek kilometru, kad grize vakare kryzium i lova griuvom smile.gif O sekmadieni pasivaiksciojom po Juodkrante.

Idedu nuoroda ka grazaus uzfiksavau budama Kursiu Nerijoj wub.gif

http://picasaweb.goo...nuzhele/Neringa

Kita karta, kai vaziuosim, tai butinai sakem apsilankysime ir Rusijos puseje mirksiukas.gif
Atsakyti
štai čia buvo kalbėta, ką aplankyti Juodkrantėje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(doovka @ 2008 05 24, 14:31)
labai cia visko prirekomendavot kur galima panakvot, o dabar prasau pasidalint info ka reikia ten nuveikt ir ka pamatyt be gulejimo prie juros, nes pati esu buvus gal pries koki 10 metu lt pajury, taip kad nelabai ka atsimenu, jei nesunku parasykit kokios izymesnes idomesnes vietos nes ne gulet vaziuojam o kur pasivaiksciot...apie klp ir palanga irgi idomu ka reik pamatyt...

O mano protas pailsi nerealiai, aš nekuriu ten jokių planų ką ir kaip pamatyt - pamatyt šiaip yra ką, vien kopos ko vertos wub.gif , bet apima tokia dvasinė ekstazė, kad uchhhhhh wub.gif
Atsakyti