Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Neringoje

QUOTE(mamutiene @ 2008 06 01, 11:49)
Naudok Vanish:)

tai jau bandysiu, nieko kito nebeliko biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sakykit ar realus mano sumanymas. Nesam buve nei Smiltynėj, nei Juodkrantėj nei Nidoj. Norim ten nuvažiuot vienai dienai visuomeniniu transportu pajudant iš Klaipėdos. Ar realu? Ar užteks vienos dienos? Ar įmanoma susisukt?
Papildyta:
Beje kokia rinkliava?
Atsakyti
Gal Liepos menesiui kas galit pasiulyti nedideli buta Nidoje? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gabryte @ 2008 06 02, 20:52)
O gal galite atsiusti butuko nuotraukele. Kaip ten, ar butu patogu su leliuku?

Rašau į AŽ 4u.gif Su leliukais patogu (pačios išbandyta mirksiukas.gif), nors tą patogumą visi tikriausiai skirtingai įsivaizduojame...
Bet čia mes OT - tema ne apie Šventąją blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 03 birželio 2008 - 10:09
QUOTE(Ingridda @ 2008 06 02, 09:04)
o apie poilsio namus GUBOJA nidoje yra teke kam nors girdeti? g.gif  jei pavadinimas nepakites, lyg ir taip jie vadinasi. Kaip salygos ten?

Poilsio namai "Guboja" - tai sovietinio tipo poilsio namai su bendrais patogumais.

QUOTE(flight @ 2008 06 02, 09:43)
Siūlyčiau ieškoti poilsio namuose ar viloje dviejų 2 kamb. butukų šalia vienas kito  4u.gif Jei susigrūsit į vieną, nepailsėsit, o ir kaina vargu ar bus mažesnė nei dviejų atskirų...

Be to ir seimininkai kad ir 3 kambariu buta vasaros metu nelabai nores isileisti tokia didele kompanija.Gi zymiai labiau apsimoka isileisti 4 asmenu seima uz ta pacia kaina...

QUOTE(Zuika1 @ 2008 06 03, 09:13)
Sakykit ar realus mano sumanymas. Nesam buve nei Smiltynėj, nei Juodkrantėj nei Nidoj.  Norim ten nuvažiuot vienai dienai visuomeniniu transportu pajudant iš Klaipėdos. Ar realu? Ar užteks vienos dienos? Ar įmanoma susisukt?
Papildyta:
Beje kokia rinkliava?

Manau, kad visai realu, nors reiktu siek tiek istvermes:). Anksti ryte i Nida, ten uztruksit gal kokias 3 valandas, pakeliui namo, vertetu islipti prie "mirusiu kopu", kurios yra 2 km uz pervalkos, ten sugaisit kokias 1,5 valandos, tada vel i autobusa, islipat Juodkranteje, pereinat ja, sedat i autobusa ir atgal:). Bilietu kaina Smiltyne - Nida 9 Lt, Nida - Mirusios kopos, tiksliai nezinau, gal kokie 4-5 lt, Juodkrante - Smiltyne 4 Lt. Jokios rinkliavos "pestiesiems" nera:).
Atsakyti
QUOTE(mamutiene @ 2008 06 03, 16:05)
Be to ir seimininkai kad ir 3 kambariu buta vasaros metu nelabai nores isileisti tokia didele kompanija.Gi zymiai labiau apsimoka isileisti 4 asmenu seima uz ta pacia kaina...

Kainą galima kilstelti priklausoami nuo žmonių skaičiaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(siule @ 2008 06 03, 11:46)
Gal Liepos menesiui kas galit pasiulyti nedideli buta Nidoje? ax.gif

mes esam rezervave buta liepos menesio galui nidoje,bet jauciu nelabai iseis vaziuot
Papildyta:
QUOTE(Zuika1 @ 2008 06 03, 11:13)
Sakykit ar realus mano sumanymas. Nesam buve nei Smiltynėj, nei Juodkrantėj nei Nidoj.  Norim ten nuvažiuot vienai dienai visuomeniniu transportu pajudant iš Klaipėdos. Ar realu? Ar užteks vienos dienos? Ar įmanoma susisukt?
Papildyta:
Beje kokia rinkliava?

mes esam ne viena diena vaziave is klaipedos i nida ir vakare grizdavome,keltu persikeliame,rten aksciau kainavo po 1,5 lt zmogui ir iki nidos pastoviai vaziuoja autobusai arba mikriukai,kaina apie 10 lt anksciau buvo zmogui ir vakare taip grizdavome
Atsakyti
QUOTE(dager @ 2008 06 04, 07:54)
mes esam rezervave buta liepos menesio galui nidoje,bet jauciu nelabai iseis vaziuot
Papildyta:

mes esam ne viena diena vaziave is klaipedos i nida ir vakare grizdavome,keltu persikeliame,rten aksciau kainavo po 1,5 lt zmogui ir iki nidos pastoviai vaziuoja autobusai arba mikriukai,kaina apie 10 lt anksciau buvo zmogui ir vakare taip grizdavome

Labai ačiū už info - mes irgi taip padarysim
Atsakyti
QUOTE(dager @ 2008 06 04, 09:54)
Papildyta:

koks butas? kokia kaina?
Atsakyti
miegale, domina jūsų butukas rugpjūčio 29-31 dienomis (2 paroms)
kokia būtų kaina ir gal galima nuotraukas ir plačiau apie užsisakymą į safyra@one.lt

ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamutiene @ 2008 05 30, 16:14)
Ora zada lyg ir nebloga, bent jau savaitgali +19-20, kopose jau visai galima ir degintis. Vanduo dar saltas tik 8-10 C. Orus neblogai nusako www.gismeteo.ru

Skaniai pavalgyti galima "Kursyje", "sename zvejyje", "nerijos restorane", "seklycioj" bet su gyva muzika tai sunkiai...Nida tai ne palanga, kur ant kiekvieno kampo...

Labai ačiū už atsakymus 4u.gif Oras buvo tiesiog karštas, o vanduo ledinis...br... biggrin.gif Maniškis, tai šokinėjo į vandenį ir klykdamas lakstė į krantą biggrin.gif
Pavalgėm skaniai, bet su muzika, tai tikrai problemėlė g.gif Buvo mano gimtadienis ir nepaprastas, o jubiliejus, tai norėjau, kažkaip įdomiau. Bjauriausia, kad mano proga išpuolė pirmadienį ir kavinėse buvo visiškas štilis. Kai paklausiau apie gyvą muziką, tai mergaitės-padavėjos, tik akeles išpūtė. Ką ten gyva muzika, man tą dieną negrojo, net jokia muzika, o tik televizoriai "Nekviestą meilę" rodė. Kaimas ta Nida biggrin.gif Bet , aš čia nepiktai, nes myliu Neringa ir vis važiuoju ir važiuosiu biggrin.gif
Atsakyti
tai as ir sakau....reikejo palanga rintis:) ten muzika ant kiekvieno kampo:) ir nebet kokia:) bumchikas, dainuoja ponia vitalija, rusikos melodijos:) zodziu kiekvienas gali pagal skoni pasirinkti...isivaziduoju, jeigu ir Neringoij tas pats pradetu darytis, netektumem puses savo klientu:)
Atsakyti