Įkraunama...
Įkraunama...

Poilsis Neringoje

QUOTE(mamutiene @ 2008 05 29, 11:55)
Su tom eilem sunku ka ir pasakyti....esant dideliam masinu srautui dirba visi 4 keltai, taip kad laukti labai ilgai tikriausiai nereiketu..O jei reiketu, gal valanda kokia...aij dar gali buti problemos prie ziedo ivaziuojant i Klaipeda...sito galima isvengti vaziuojant ryte ir  keliantis keltu apie  8-9 valanda ryte , ir isvaziuojant kokia 10-11 irgi ryte.
Vila simona www.vilasimona.ot.lt apibudinta cia. Na man neteko nakvoti, galiu pasakyti tiek, kad jinai yra vilu rajone atokiau nuo gatves. Vienas kambarys yra su virtuvele. Pusryciai uz atskira kaina.

Dekoju uz informacija smile.gif
Atsakyti

Šiandien grįžau iš Nidos, labai daug mašalų prie marių ir miesteliuose, prie jūros jų yra , bet nedaug, bet prie marių, tai gadina jie viską, visi namai , afišos , langai aplipę, net dūzgia doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2008 05 29, 22:46)
Šiandien grįžau iš Nidos, labai daug mašalų prie marių ir miesteliuose, prie jūros jų yra , bet nedaug, bet prie marių, tai gadina jie viską, visi namai , afišos , langai aplipę, net dūzgia doh.gif  doh.gif

Nu, jo... Man teko būti, kai per mašalus nieko per langus nesimatė, bet tada buvo rugpjūtis. Šiemet kažkaip anksti. o gal taip ir turi būti g.gif

Turiu klausimą Nidos žinovėms. Kur skanu Nidoje pavalgyti ir kad muzika dar gyva grotų?
Atsakyti
QUOTE(Jantra @ 2008 05 29, 20:35)
Nu, jo... Man teko būti, kai per mašalus nieko per langus nesimatė, bet tada buvo rugpjūtis. Šiemet kažkaip anksti. o gal taip ir turi būti g.gif

Turiu klausimą Nidos žinovėms. Kur skanu Nidoje pavalgyti ir kad muzika dar gyva grotų?

aha man igi viskas aktualu nes pirmadieni vaziuosim...o kaip oras ar labai vesu prie juros nees visai nzn koks oras ir kokiu rubu prisidet, nes ne lt esam o prognozes tai grazios bet kaip jauciasi savo kailiu?
Atsakyti
Nidoje visada oras buna siltesnis ir geresnis nei prognozuoja. Ir saules ten daugiausia 4u.gif tongue.gif Todel drasiai ruoskites karsciams tongue.gif
Atsakyti
sveiki,
jei kas ruošiatės poilsiauti birželio mėn., arba rugpjūti ir neturite kur apsigyventi, tai galiu pasiūlyti Juodkrantėje dviejų kambarių butą.
Atsakyti
QUOTE(sara127 @ 2008 05 30, 10:00)
sveiki,
jei kas ruošiatės poilsiauti birželio mėn., arba rugpjūti  ir neturite kur apsigyventi, tai galiu pasiūlyti Juodkrantėje dviejų kambarių butą.

Birželio mėn., iki 15 dienos kaina 150 lt, nuo 15 d., -170 lt. rugpjūtį 200 lt.
Atsakyti
Ora zada lyg ir nebloga, bent jau savaitgali +19-20, kopose jau visai galima ir degintis. Vanduo dar saltas tik 8-10 C. Orus neblogai nusako www.gismeteo.ru

Skaniai pavalgyti galima "Kursyje", "sename zvejyje", "nerijos restorane", "seklycioj" bet su gyva muzika tai sunkiai...Nida tai ne palanga, kur ant kiekvieno kampo...
Atsakyti
Visai nieko neberandu nuo liepos 28 iki rugpjucio 3d. verysad.gif
Na gal visgi ka nors pasiulytumet uz prieinmama kaina, t.y. ne daugiau kaip 150 lt parai. mes tik dvi: as ir mazyte mergyte. laukiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jantra @ 2008 05 29, 22:35)

Mašalai pradings tik po stipraus vėjo ir lietaus, taip man vietiniai išaiškino, o daug jų kadangi žiema šilta buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MELDA: 30 gegužės 2008 - 20:55
nepykit ,kad nuotrauka didelė, bet šitie gražuoliai mašalai gerai matosi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MELDA: 30 gegužės 2008 - 21:07
O ar labai įkyrūs tie mašalai, ar kanda?? blink.gif
Atsakyti