Įkraunama...
Įkraunama...

IMB "Prie parko" Viršuliškėse

Pas mus 50,54 m2, už pusę mėn. gavosi 150 Lt.

Gal ir realu... Kaip kitiems? Būtų įdomu sužinoti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ASsSA: 16 kovo 2008 - 14:46
QUOTE(ASsSA @ 2008 03 16, 15:44)

Gal ir realu... Kaip kitiems? Būtų įdomu sužinoti  ax.gif

doh.gif blink.gif tikrai nerealu, bet kiek pamenu kazkokiu momentu butus labai silde, radijatoriai tiesiog dege, bet man atrodo, kad tai buvo sausi. bet as manau, kad mes mokesim tikrai ne tik uz vasario men. mes dengsim visus IMB nuostolius del sildymo. juk neirodysim, kiek buvo sunaudota vasari unsure.gif Bliam, tikrai jie nervuoja su tokiom sumom blink.gif
Atsakyti
Siūlau pasidomėti dėl sausio mėnesio, nes visko gali būti, kad dar ir už sausio mėnesį galėjo priskaičiuoti... Yra ir tokių atvejų blush2.gif
Atsakyti
Gal kas galite pasidalinti patirtimi del pagrindines sutarties salygu pakeitimu issiderejimo? Kaip ziurite i ta salyga, kad reikalaujama rangoo, kuris atliks apdaila, apsidrausti civiline atsakomybe 0,5 mln Lt?
Atsakyti
QUOTE(gainqx @ 2008 03 17, 23:44)
Gal kas galite pasidalinti patirtimi del pagrindines sutarties salygu pakeitimu issiderejimo? Kaip ziurite i ta salyga, kad reikalaujama rangoo, kuris atliks apdaila, apsidrausti civiline atsakomybe 0,5 mln Lt?

smile.gif As uzmiarkiau i tai akis. Nemanau, kad kas tikrins. Nebent jusu meistrams kas nutiktu... rolleyes.gif
Pakeisti to punkto nepavyko.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ASsSA @ 2008 03 16, 15:44)

Gal ir realu... Kaip kitiems? Būtų įdomu sužinoti  ax.gif

Siandien buvau pasirasyti sutarties su siluma. Tai snekejausi su ta moteriske priemime. Tai mums irgi yra saskaita uz sildyma uz vasari, kadangi sutarti pasiraseme sausio 30d. Tai sake kad uz vasari reikes moketi, kol dar iki galo nesutvarkyti sildymo skaitliukai, tai sake kad kiekv. butui paskaiciavo pagal gyvenamaji plota. pas mus naudingas gyv. plotas 73.42 tai gavosi ~215lt, dabar tikslios sumos nepamenu. Tai sake kol taip mokesit uzsukineti savo bute radiatorius neapsimoka , o paskui kai bus skaitliukai, tai jau mokesim pats uz save., sake kad turetu buti neuzilgo nes jau liepe sutartys pasirasyneti, tai tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erika.gut @ 2008 03 18, 00:00)
smile.gif As uzmiarkiau i tai akis. Nemanau, kad kas tikrins. Nebent jusu meistrams kas nutiktu... rolleyes.gif
Pakeisti to punkto nepavyko.. schmoll.gif

sveiki kaimynai oj kaip as jusu pasiilgau smile.gif buvau sesijoj tai nuo egzu jau nieko nesinorejo blink.gif mes vis niekaip negalim pasirasyti notarines, vis atideda ir atideda.paskirta kovo 19 tikiuosi jau pasirasysim, mes jau pradejom isirengineti, kol kas liudnokai, ir elektra dinksta, kadangi vyras viska daro pats , tai letokai viskas juda, tai va prasom uzsukti i buta 2 b11, visada laukiami, susipazinsim ax.gif iki biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(JOANA + @ 2008 03 18, 00:51)
sveiki kaimynai oj kaip as jusu pasiilgau smile.gif buvau sesijoj tai nuo egzu jau nieko nesinorejo blink.gif mes vis niekaip negalim pasirasyti notarines, vis atideda ir atideda.paskirta kovo 19 tikiuosi jau pasirasysim, mes jau pradejom isirengineti, kol kas liudnokai, ir elektra dinksta, kadangi vyras viska daro pats , tai letokai viskas juda, tai va prasom uzsukti i buta 2 b11, visada laukiami, susipazinsim ax.gif iki biggrin.gif

Nu tikrai uzsuksiu.. biggrin.gif Koks buto N. tikrais skaiciukais? Musu pvz. 2B 33, o istikruju 2 korpusas 65 butas 4u.gif .Mes irgi viska darom patys. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mama-jolia @ 2008 03 18, 00:11)
pas mus naudingas gyv. plotas 73.42 tai gavosi ~215lt,

Šakės kokios sumos blink.gif , pasiseke tiems kas dar sutarties nepasirase blink.gif
Atsakyti
labai didelės sumos už šilumą priskaičiuotos schmoll.gif
kai mes pasirašinėjom pirkimo sutartį tie prietaisiukai ant radiotiorių buvo kaip suprantu vasario pirmom dienom juos uždėjo, todėl paskaičiuoti kiek kiekvienas butas turi mokėti už šilumą turėtų būti labai paprasta, tie duomenys turi būti Vilniaus energijoj nes patys tuos duomenis ir nuskaito. O kokius reikalus iki tol turėjo su energija administratorius man visiškai nerūpi nes akivaizdu kas už sausio mėnesį turi būti sumokėjęs.
tik vat bijau kad ne viskas bus taip paprasta, žiūrėsim, bandysiu šią savaitę į vilniaus energiją nulėkti.
Atsakyti
QUOTE(mama-jolia @ 2008 03 17, 23:11)
Siandien buvau pasirasyti sutarties su siluma. Tai snekejausi su ta moteriske priemime. Tai mums irgi yra saskaita uz sildyma uz vasari, kadangi sutarti pasiraseme sausio 30d. Tai sake kad uz vasari reikes moketi, kol dar iki galo nesutvarkyti sildymo skaitliukai, tai sake kad kiekv. butui paskaiciavo pagal gyvenamaji plota. pas mus naudingas gyv. plotas 73.42 tai gavosi ~215lt, dabar tikslios sumos nepamenu. Tai sake kol taip mokesit uzsukineti savo bute radiatorius neapsimoka , o paskui kai bus skaitliukai, tai jau mokesim pats uz save., sake kad turetu buti neuzilgo nes jau liepe sutartys pasirasyneti, tai tiek smile.gif

skaitliukai juk yra, bet turbut dar nepriduota visu butu sildymo sistema Vilniaus energijai, todel ir isdalins visiems pagal plota g.gif oho, reiks moket uz du butus, oi kaip pabodo tas slapias pavasaris ir betvarke aplink nauja busta... schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(U_gutė @ 2008 03 18, 18:52)
labai didelės sumos už šilumą priskaičiuotos schmoll.gif
kai mes pasirašinėjom pirkimo sutartį tie prietaisiukai ant radiotiorių buvo kaip suprantu vasario pirmom dienom juos uždėjo, todėl paskaičiuoti kiek kiekvienas butas turi mokėti už šilumą turėtų būti labai paprasta, tie duomenys turi būti Vilniaus energijoj nes patys tuos duomenis ir nuskaito. O kokius reikalus iki tol turėjo su energija administratorius man visiškai nerūpi nes akivaizdu kas už sausio mėnesį turi būti sumokėjęs.
tik vat bijau kad ne viskas bus taip paprasta, žiūrėsim, bandysiu šią savaitę į vilniaus energiją nulėkti.

o tai pas jus tik neseniai uzdejo tuos ant radiatoriu skaitliukus? g.gif
Atsakyti
pasidalinkit, kada ketinate įsikelti? Arba gal tiksliau, - kada, manote, įsikelsite? nes mano visos prognozės... eina jos velniop, neišsipildo.
Atsakyti