Sveiki.
Zmones, apie kokius skaitliukus jus kalbat.
Mes nieko dar neturime, juokio prietaiso

QUOTE(erika.gut @ 2008 03 18, 01:23)
Nu tikrai uzsuksiu..
Koks buto N. tikrais skaiciukais? Musu pvz. 2B 33, o istikruju 2 korpusas 65 butas
.Mes irgi viska darom patys. 

labas Erika, na pagaliau pasirasiau notarine, ilgai mes ten derejomes ,nieko jie nenusileidzia o jolanta aplamai pabego i indija poilsiauti, jai pasiseke kad jos nebuvo, nes liepiau paaiskinti kiekviena punkta sutarties

mano butas 2 b11 o buto numeris 43 tik va korpuso nezinau

per iseigines tureciau buti,spakliuosiu sienas

Papildyta:
QUOTE(erika.gut @ 2008 03 20, 23:39)
Sveiki.
Zmones, apie kokius skaitliukus jus kalbat.
Mes nieko dar neturime, juokio prietaiso 

o skaitliukus karstam vandeniui dar ne visi turi ,mes dar neturim ,zadejo pastatyti geguzes viduri.o isikelsim jauciu po triju menesiu

QUOTE(JOANA + @ 2008 03 20, 23:06)
o skaitliukus karstam vandeniui dar ne visi turi ,mes dar neturim ,zadejo pastatyti geguzes viduri.o isikelsim jauciu po triju menesiu

Gegužės vidury?????

QUOTE(JOANA + @ 2008 03 21, 00:06)
turbut blogai pasielgiau kad pridavus sutarti registru centrui ,nepasidariau kopijos ir nenunesiau i banka, kad pinigus pervestu i imb, o dabar registru centras atiduos originale sutarti tik po 10 dienu, ir dar man reikia kreiptis i teisma, nes turiu nepilnamete dukra, jauciu nespesiu susitvarkyti

Tai kad bankui vistiek reikia registru centro pazymejimo, taip kad be ju vis tiek nesusitvarkytum

kalbant apie sutartį ir mokėjimus IMB ar kasnors jau gavo notarišką patvirtinimą apie atsiskaitymą su IMB? nes kai mes domėjomės atsakymas buvo patys notarei ir skambinkit, bet jos dabar nėra atostogauja ir nežinom kada bus, maždaug pinigus gavom ir daugiau mums niekas neįdomu

QUOTE(U_gutė @ 2008 03 21, 14:07)
kalbant apie sutartį ir mokėjimus IMB ar kasnors jau gavo notarišką patvirtinimą apie atsiskaitymą su IMB? nes kai mes domėjomės atsakymas buvo patys notarei ir skambinkit, bet jos dabar nėra atostogauja ir nežinom kada bus, maždaug pinigus gavom ir daugiau mums niekas neįdomu 

As buvau sia savaite pasiimti. Pasiskambinau is ryto, o veliau nuvaziavus atsiemiau, tik kita panele atidave, reikejo virs 30 Lt sumoketi. Ir i registru centra nuveziau, tai ten vel pinigu reikejo

QUOTE(angelous @ 2008 03 21, 14:13)
As buvau sia savaite pasiimti. Pasiskambinau is ryto, o veliau nuvaziavus atsiemiau, tik kita panele atidave, reikejo virs 30 Lt sumoketi. Ir i registru centra nuveziau, tai ten vel pinigu reikejo 

ačiū, bandysiu tada ir aš pasiskambinti.
o dėl pinigėlių tai pikta darosi kai paskaičiuoji kiek teko išleisti visiems tiems poperizmams

QUOTE(U_gutė @ 2008 03 21, 14:07)
Čia tai grynai bliam, ankščiau kalbėjau su Živile, tai ta sakė, kad jie praneš kada galėsiu pasiimti tą pažymą, jog atsiskaityta su IMB, o vėliau, prie progos paklausiau pas ją apie tai, tai sako, pas notarę yra, pasiskambinkite ir nuvažiuokite pasiimti

tai irgi pagalvojau, gavo pinigus ir patenkinti, daugiau nieko informuoti nereikia. Dar irgi pareiškė, kad jau pirkėjai turėtų patys toliau domėtis ko jiems reikia

QUOTE(angelous @ 2008 03 21, 14:13)

Man banke pasake, kad i Registru centra neskubeti vezti. Kad palaukti apie 1,5 men. Nes pinigus sumokesiu uz pazyma, o atsakymo dar nebus

...o šiaip bendra tendencija- Imobiliar'o demesys šiam objektui vis labiau blėsta. Pvz., paskambini paklausti, kada sutvarkys balkonus, sako eik pas brigadininką ir tarkis. Šiluma, elektra etc- eik pas prižiūrinčią bendrovę ir tarkis. Trumpai tariant nejaukumo šiek tiek yra, nes viena dieną jie susirinks planuotą pelno maržą ir palinkės laimingo kelio... Tada jau mes tarsimės, po kiek susimesti kad užbaigti darbus. F...CK

QUOTE(plir @ 2008 03 23, 13:43)
...o šiaip bendra tendencija- Imobiliar'o demesys šiam objektui vis labiau blėsta. Pvz., paskambini paklausti, kada sutvarkys balkonus, sako eik pas brigadininką ir tarkis. Šiluma, elektra etc- eik pas prižiūrinčią bendrovę ir tarkis.
Na, jeigu skambini vadybininkei, tai si trikrai nieko nezino, del darbu reikia kalbetis su statybu vadovu, nes jie tai kontroliuoja. pati tiesiai su jais ir snekuosi, kelis kartus jau strojinau, tai ziuriu jau sienu apdaila lodzijoje padare, o balkonu ir ir lodziju, kad nevarvetu, nesutvarkys tol, kol neisdzius. reikia siltu oru