Įkraunama...
Įkraunama...

IMB "Prie parko" Viršuliškėse

Mes planuojame įsikelti gal balandžio mėn. Svarbu, kad sudėtų skaitiklius (karšto vandens) ir pajungtų... O kad laiptinės nesuremontuotos, galima pakentėti keletą mėn. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki. 4u.gif Zmones, apie kokius skaitliukus jus kalbat. blink.gif blink.gif blink.gif Mes nieko dar neturime, juokio prietaiso g.gif
Atsakyti
QUOTE(erika.gut @ 2008 03 18, 01:23)
Nu tikrai uzsuksiu.. biggrin.gif Koks buto N. tikrais skaiciukais? Musu pvz. 2B 33, o istikruju 2 korpusas 65 butas  4u.gif .Mes irgi viska darom patys.  mirksiukas.gif

labas Erika, na pagaliau pasirasiau notarine, ilgai mes ten derejomes ,nieko jie nenusileidzia o jolanta aplamai pabego i indija poilsiauti, jai pasiseke kad jos nebuvo, nes liepiau paaiskinti kiekviena punkta sutarties doh.gif tai va noriu patarimo ,turbut blogai pasielgiau kad pridavus sutarti registru centrui ,nepasidariau kopijos ir nenunesiau i banka, kad pinigus pervestu i imb, o dabar registru centras atiduos originale sutarti tik po 10 dienu, ir dar man reikia kreiptis i teisma, nes turiu nepilnamete dukra, jauciu nespesiu susitvarkyti g.gif
mano butas 2 b11 o buto numeris 43 tik va korpuso nezinau schmoll.gif
per iseigines tureciau buti,spakliuosiu sienas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(erika.gut @ 2008 03 20, 23:39)
Sveiki. 4u.gif  Zmones, apie kokius skaitliukus jus kalbat. blink.gif  blink.gif  blink.gif  Mes nieko dar neturime, juokio prietaiso g.gif

o skaitliukus karstam vandeniui dar ne visi turi ,mes dar neturim ,zadejo pastatyti geguzes viduri.o isikelsim jauciu po triju menesiu g.gif na gal po dvieju jai viska ssspesim pasidaryti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(JOANA + @ 2008 03 20, 23:06)

o skaitliukus karstam vandeniui dar ne visi turi ,mes dar neturim ,zadejo pastatyti geguzes viduri.o isikelsim jauciu po triju menesiu g.gif na gal po dvieju jai viska ssspesim pasidaryti blink.gif

Gegužės vidury????? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(JOANA + @ 2008 03 21, 00:06)
turbut blogai pasielgiau kad pridavus  sutarti registru centrui ,nepasidariau kopijos ir nenunesiau i banka, kad pinigus pervestu i imb, o dabar registru centras  atiduos originale sutarti tik po 10 dienu, ir dar man reikia kreiptis i teisma, nes turiu nepilnamete dukra, jauciu nespesiu susitvarkyti g.gif

Tai kad bankui vistiek reikia registru centro pazymejimo, taip kad be ju vis tiek nesusitvarkytum smile.gif
Atsakyti
kalbant apie sutartį ir mokėjimus IMB ar kasnors jau gavo notarišką patvirtinimą apie atsiskaitymą su IMB? nes kai mes domėjomės atsakymas buvo patys notarei ir skambinkit, bet jos dabar nėra atostogauja ir nežinom kada bus, maždaug pinigus gavom ir daugiau mums niekas neįdomu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(U_gutė @ 2008 03 21, 14:07)
kalbant apie sutartį ir mokėjimus IMB ar kasnors jau gavo notarišką patvirtinimą apie atsiskaitymą su IMB? nes kai mes domėjomės atsakymas buvo patys notarei ir skambinkit, bet jos dabar nėra atostogauja ir nežinom kada bus, maždaug pinigus gavom ir daugiau mums niekas neįdomu schmoll.gif

As buvau sia savaite pasiimti. Pasiskambinau is ryto, o veliau nuvaziavus atsiemiau, tik kita panele atidave, reikejo virs 30 Lt sumoketi. Ir i registru centra nuveziau, tai ten vel pinigu reikejo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(angelous @ 2008 03 21, 14:13)
As buvau sia savaite pasiimti. Pasiskambinau is ryto, o veliau nuvaziavus atsiemiau, tik kita panele atidave, reikejo virs 30 Lt sumoketi. Ir i registru centra nuveziau, tai ten vel pinigu reikejo doh.gif

ačiū, bandysiu tada ir aš pasiskambinti.
o dėl pinigėlių tai pikta darosi kai paskaičiuoji kiek teko išleisti visiems tiems poperizmams blink.gif
Atsakyti
QUOTE(U_gutė @ 2008 03 21, 14:07)
maždaug pinigus gavom ir daugiau mums niekas neįdomu schmoll.gif

Čia tai grynai bliam, ankščiau kalbėjau su Živile, tai ta sakė, kad jie praneš kada galėsiu pasiimti tą pažymą, jog atsiskaityta su IMB, o vėliau, prie progos paklausiau pas ją apie tai, tai sako, pas notarę yra, pasiskambinkite ir nuvažiuokite pasiimti blink.gif blink.gif nu bliam, galvoju nachalai doh.gif Priminiau, kad pati sakė, kad pas juos reikės pasiimti, tai pradėjo šnekėti, kad ankščiau taip buvo, pas juos būdavo ta pažyma. Pindosė blink.gif , tai dar nevažiavau ir nesiėmiau, ale ten baisiai nepatogu verysad.gif
tai irgi pagalvojau, gavo pinigus ir patenkinti, daugiau nieko informuoti nereikia. Dar irgi pareiškė, kad jau pirkėjai turėtų patys toliau domėtis ko jiems reikia blink.gif blink.gif karoče... Susibiesinau.. bash.gif
Atsakyti
QUOTE(angelous @ 2008 03 21, 14:13)

Man banke pasake, kad i Registru centra neskubeti vezti. Kad palaukti apie 1,5 men. Nes pinigus sumokesiu uz pazyma, o atsakymo dar nebus schmoll.gif . Tipo jie neskuba ten buto ikeitima nuimineti. Ir reikes veliau vel eiti ta pazyma is naujo uzsakyneti ir vel moketi. doh.gif Nezinau, kaip is tikruju g.gif . Lauksiu , ka jus man pasakysite.. smile.gif
Atsakyti
...o šiaip bendra tendencija- Imobiliar'o demesys šiam objektui vis labiau blėsta. Pvz., paskambini paklausti, kada sutvarkys balkonus, sako eik pas brigadininką ir tarkis. Šiluma, elektra etc- eik pas prižiūrinčią bendrovę ir tarkis. Trumpai tariant nejaukumo šiek tiek yra, nes viena dieną jie susirinks planuotą pelno maržą ir palinkės laimingo kelio... Tada jau mes tarsimės, po kiek susimesti kad užbaigti darbus. F...CK censored2.gif
Atsakyti
QUOTE(plir @ 2008 03 23, 13:43)
...o šiaip bendra tendencija- Imobiliar'o demesys šiam objektui vis labiau blėsta. Pvz., paskambini paklausti, kada sutvarkys balkonus, sako eik pas brigadininką ir tarkis. Šiluma, elektra etc- eik pas prižiūrinčią bendrovę ir tarkis.

Na, jeigu skambini vadybininkei, tai si trikrai nieko nezino, del darbu reikia kalbetis su statybu vadovu, nes jie tai kontroliuoja. pati tiesiai su jais ir snekuosi, kelis kartus jau strojinau, tai ziuriu jau sienu apdaila lodzijoje padare, o balkonu ir ir lodziju, kad nevarvetu, nesutvarkys tol, kol neisdzius. reikia siltu oru unsure.gif
Atsakyti