Įkraunama...
Įkraunama...

IMB "Prie parko" Viršuliškėse

Mums jau irgi ir elektryte pajunge, ir vanduo bega. jau kelsimes thumbup.gif
Atsakyti
Kazkaip niekas nesuregavo unsure.gif , na ir gerai, nes tai buvo tik mano svajone lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Su Melagiu diena!

Uriukas, o jus ar tikrai gyvenat ar tik pajuokavai? bigsmile.gif
Kazin, jeigu man sudes neuzilgo santechnika, ar greitai paleistu vandeni? man jau darbai i pab eina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ArijaM @ 2008 04 01, 18:53)
Kazkaip niekas nesuregavo unsure.gif , na ir gerai, nes tai buvo tik mano svajone lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Su Melagiu diena!

Kazin, jeigu man sudes neuzilgo santechnika, ar greitai paleistu vandeni? man jau darbai i pab eina  smile.gif

Tai kad pas mus tikrai senai vanduo yra. Patis kraniuka atsukom. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ArijaM @ 2008 04 01, 17:53)
Kazkaip niekas nesuregavo unsure.gif , na ir gerai, nes tai buvo tik mano svajone lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Su Melagiu diena!

Kazin, jeigu man sudes neuzilgo santechnika, ar greitai paleistu vandeni? man jau darbai i pab eina  smile.gif

Su melagių diena 4u.gif bent patys save apgaukim blush2.gif Juk taip norisi. Šiandien buvom nuvažiavę, pas mus darbai visiškai į pabaigą, o pro lodžijas girdisi paukšteliai čiulba... ak.... kad taip greičiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(erika.gut @ 2008 04 01, 19:22)
Tai kad pas mus tikrai senai vanduo yra. Patis kraniuka atsukom. mirksiukas.gif

Nu tai liuks tada thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ArijaM @ 2008 04 01, 18:53)

Su Melagiu diena!

O jus cia vakar gerai apmovet thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
As net vyrui skambinau naujiena pranest doh.gif .
Galvoju gal kuriam kitam korpuse tikrai jau ikurtuves gathering.gif
Atsakyti
QUOTE(Paprastoji @ 2008 04 02, 10:22)
As net vyrui skambinau naujiena pranest doh.gif .

rolleyes.gif biggrin.gif

O man vis nuotaikyte gereja biggrin.gif , darbai juda i pabaiga, greitai ir virtuve montuos. Be to labai apsidziaugiau gavus Ermitazo pinigeliu, tai siandien kaip reikalas apsipirkau biggrin.gif
Kas emet paskola is Sampo banko ir nepasiule Ermitazo pinigu, tai skambinkit ir prasykit. Ta Sampo tai naglisiai, niekam nesiulo. suzinojau tik per kita zmogu apie vykdoma akcija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ArijaM @ 2008 04 02, 17:22)
rolleyes.gif  biggrin.gif

O man vis nuotaikyte gereja biggrin.gif , darbai juda i pabaiga, greitai ir virtuve montuos. Be to labai apsidziaugiau gavus Ermitazo pinigeliu, tai siandien kaip reikalas apsipirkau biggrin.gif
Kas emet paskola is Sampo banko ir nepasiule Ermitazo pinigu, tai skambinkit ir prasykit. Ta Sampo tai naglisiai, niekam nesiulo. suzinojau tik per kita zmogu apie vykdoma akcija  thumbup.gif

Nu cia tai geras thumbup.gif
Reis pasiskambinti,o kiek grazina? ax.gif Gal vienas prie vieno lotuliukas.gif
Ar cia vel kazkoks pokstas? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paprastoji: 03 balandžio 2008 - 09:25
QUOTE(Paprastoji @ 2008 04 03, 10:24)
Reis pasiskambinti,o kiek grazina? ax.gif Gal vienas prie vieno lotuliukas.gif
Ar cia vel kazkoks pokstas? blink.gif

Ne, cia ne pokstas biggrin.gif , ten duoda 500 Lt sertifikata, ta akcija ermitazo puslapyje aprasyta smile.gif
http://www.ermitazas...kcijos.php?pg=6
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ArijaM: 03 balandžio 2008 - 14:20
QUOTE(ArijaM @ 2008 04 02, 17:22)
rolleyes.gif  biggrin.gif

Kas emet paskola is Sampo banko ir nepasiule Ermitazo pinigu, tai skambinkit ir prasykit. Ta Sampo tai naglisiai, niekam nesiulo. suzinojau tik per kita zmogu apie vykdoma akcija  thumbup.gif

Turim mes tuos pinigeliu cool.gif . Bet , kad nuolaida butu 500lt reikia pirkti uz 2000lt. Ar teisingai supratau g.gif ?. Mums Hansa bankas dave ir pinigeliu ir nuolaidu knygute . biggrin.gif

Noriu pranesti, kad musu name bus odontologijos klinika. Galesite dantukus tvarkyti.. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erika.gut: 03 balandžio 2008 - 22:02
QUOTE(ArijaM @ 2008 04 03, 15:19)
Ne, cia ne pokstas  biggrin.gif , ten duoda 500 Lt sertifikata, ta akcija ermitazo puslapyje aprasyta  smile.gif
http://www.ermitazas...kcijos.php?pg=6

Aciu uz info 4u.gif ,mes tai nezinojom ir butume praziopsoje,tuos pinigelius g.gif
Reikes ryt Sampo terarizuot cool.gif

Atsakyti
Niu ka pagaliau asfaltuoja ax.gif
Siandien man atveze minkstus baldus i svetaine. jau puse virtuves yra kita savaite gal jau visa sumontuos.
Pagaliau ir lodzijos langa atreguliavo, nes neuzsidarinejo. 4u.gif
Tai tiek naujienu thumbup.gif
Atsakyti