Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis- VIII

QUOTE(Severute @ 2008 04 26, 10:19)

"10 min BF, super intensyvi aerobikos treniruotė cool.gif"

as girdejau, jei nori degint riebalus sportuojant reikia daugiau nei 20 min sportuoti, nes iki 20min vanduo is zmogaus iseina.  tongue.gif

jei čia apie bodyfleksą kalbama, tai jis yra visai kitoks sportas, nesvarbu, kiek laiko juo užsiimi, galima ir porą minučių, vis vien poveikis yra labai geras
Atsakyti
Penktadienis smile.gif

Pusryčiai: vaisių salotos (220kcal), latte (120kcal)
Priešpiečiai: trapučiai su kava (130kcal), guminukai (140kcal) blush2.gif - vėl blogi įpročiai lenda..
Pietūs: salotos su sūriu (230kcal)
Pavakariai: kriaušė (80kcal), kava 2in1 (50kcal)
Vakarienė: apelsininė varškė 5proc. (340kcal) wub.gif
Naktipiečiai: ledai (250kcal) tongue.gif , kriaušytė (70kcal)

Viso ~1650kcal - laaaaaabai skani diena 4u.gif
Atsakyti
barsit mane tikrail,bet siandien visa diena kupina streso,visiskai laiko nebuvo,visai nejudejau...
pusryciams avizu kose,tuomet buvo pietus-bananas ir vynuogiu nemazai,o dabar tik vakariene atsipjoviau jautienos kumpio rukyto 8 riekeles su pomidoru...dar daba parsinesiau kazinaka sezamini surysiu ir batoneli riesutu chalvos..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglincia: 26 balandžio 2008 - 17:48
QUOTE(eglincia @ 2008 04 26, 18:36)
barsit mane tikrail,bet siandien visa diena kupina streso,visiskai laiko nebuvo,visai nejudejau...
pusryciams avizu kose,tuomet buvo pietus-bananas ir vynuogiu nemazai,o dabar tik vakariene atsipjoviau jautienos kumpio rukyto 8 riekeles su pomidoru...dar daba parsinesiau kazinaka sezamini surysiu ir batoneli riesutu chalvos..

pagal tavo pasisakymus sprendziu, jog gyveni vien strese doh.gif suprask gi pagaliau, jog su tokia mityba kenki sau
Atsakyti
antra diena su stresu per dvi savaites....na bet šiandien man nebuvo galimybės šilto maisto suvalgyt....tai daba dar jautienos uzkandau,kaip matau visos savaitgalį parodo negražius valgiaraščius,tai ir man gal galima...aš pasitaisysiu gi,pati juk nenoriu ,kad medžiagų apykaita sulėtėtų,nors geriu papildomus maisto papildus ir darausi procedūras,kad tai neįvyktų...

beje,nusitempe mane i mambo pica,tai dar pica keturiu laiku vidutine,kokteilis pinakolados,surio pyragas...ir kur man taip tilpo...
dabar man sakysit,kad jau ziauriai per daug??? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglincia: 26 balandžio 2008 - 19:03
QUOTE(Nute_Bitute @ 2008 04 26, 12:44)
Penktadienis  smile.gif

Pusryčiai: vaisių salotos (220kcal), latte (120kcal)
Priešpiečiai: trapučiai su kava (130kcal), guminukai (140kcal)  blush2.gif  - vėl blogi įpročiai lenda..
Pietūs: salotos su sūriu (230kcal)
Pavakariai: kriaušė (80kcal), kava 2in1 (50kcal)
Vakarienė: apelsininė varškė 5proc. (340kcal)  wub.gif
Naktipiečiai: ledai (250kcal)  tongue.gif , kriaušytė (70kcal)

Viso ~1650kcal - laaaaaabai skani diena  4u.gif

Kiek pastebejau tavo didžiąja dienos kaloriju dali sudaro saldumynai arba kažkas su cukrumi:)))) g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2008 04 26, 19:34)
beje,nusitempe mane i mambo pica,tai dar pica keturiu laiku vidutine,kokteilis pinakolados,surio pyragas...ir kur man taip tilpo...
dabar man sakysit,kad jau ziauriai per daug??? doh.gif

na jei subalancuotum mityba, tai vienu kartu net nenoretum tiek prisivalgyti. O dabar naturalu, jog buvai isalkusi ir paluzai g.gif
Atsakyti
nebuvau isalkus,tik akys dideles
Atsakyti
QUOTE(JABLYNKST @ 2008 04 26, 20:03)
Kiek pastebejau tavo didžiąja dienos kaloriju dali sudaro saldumynai arba kažkas su cukrumi:)))) g.gif  smile.gif

na per dieną ką nors skanaus sau leidžiu, vakar tai buvo guminukai ir ledai smile.gif aš svorio nemetu, tai gal galima bent kartais? bigsmile.gif blush2.gif o dažnai būna dienų kai saldu mano meniu būna tik vaisiai ar jogurtai.. bet aš jų neskaitau saldumynais.. g.gif
Atsakyti
Solo man patiko tavo parašas biggrin.gif
Šaltmėte turbūt teks pačiai skaičiuotis tas kalorijas nes nenoriu labai išsiplėsti ir smulkiai rašyti kokio dydžio ar tūrio buvo tas ir anas unsure.gif

pusryčiai - keli maži rauginti agurkiukai; baltos duonos riekė su Rama Crem Bonjour
priešpiečiai - dribsnių ir varškės blyneliai (orkaitėj iškepti)
pietūs - agurko kampas; dar 2 duonos riekės su Rama...
vakarienė - grikių košė su lašeliu sviesto

50 minučių myniau dviratį

pripažįstu kad mano pietūs nekokie blush2.gif nemėgstu baltos duonos, bet kitokios nebuvo ir šiaip nelabai ko buvo kad ir pasitaisyt iš ko bet nesiteisinu ne ne aš nepavyzdinga šiandien blush2.gif

ai o suskaičiavau apie 1550 kalorijų
Atsakyti
QUOTE(Pasaka... @ 2008 04 26, 20:31)
ai o suskaičiavau apie 1550 kalorijų

na nors tu ka man, niekaip tiek nesuskaiciuoju doh.gif
Atsakyti
siandienos:

pusryciai: duona su saulegrazom 370 pienas 80
priespieciai: musli 86 obuolys 64
pietus: virta vistos slaunele 209 sriuba 250
uzkandis: muslis: 86
pavakarei: mesyte 110 agurkas 40 arbata su pienu 10