Įkraunama...
Įkraunama...

Valgiaraštis- VIII

QUOTE(gretoole @ 2008 04 26, 21:00)
na nors tu ka man, niekaip tiek nesuskaiciuoju  doh.gif

Aš irgi Pasakos valgiarašty max 1100 suskaičiuoju... g.gif

mano
Šeštadienis

Pusryčiai: espresso(25), 3 šaukštai avižinės manų košės (70), 2 weatabix su jogurtu (310).
Priešpiečiai: 2 slyvos (50), ledų porcija (200).
Pietūs: vištienos filė, troškinta orkaitėje su bulvėmis ir morkomis (300), pomidorų-avinžirnių-šviežio baziliko salotos su alyv.aliejum (230), 2 slyvos (50).
Vakarienė: sveikuoliški miltiniai blynai su braškių-agrastų uogiene (450).
Viso: 1685

+ 40 min važinėjimo su riedučiais
Atsakyti
sakykit ar galima kelias dienas is eiles valgyti vien koses ir vandeni? as planuoju,nes siaubingai esu isberta,man kazkokia daktare rekomendavo,nes as beveik visa gyvenima isberta,tik seniau valios tiek neturejau,kad ant kosiu sedet ...bet man tikrai riek pravalyt organizma,zinau jei valgsiu vaisius,darzoves,mesa,nepades,nes tie dalykai mane is dalies alergizuoja... doh.gif
Atsakyti
sveikutes wink.gif
maniskis meniukas:
12h Jogurtas 100kcal
13h buteliukas vandens su braskiu skoniu 100kcal
16.30h kapucino kava 100kcal
17.00h morku salotos 200kcal ir sumustinis su kumoi vytintu bei pomidorais 450kcal
dar suvalgiau kelis riesutus ir cipsus 120kcal
Viso: 1070kcal ax.gif

Beje, kurios metat svori, kaip jums sekasi, ar daug nukratet apkarpe kalorijas? g.gif
Atsakyti
labas rytas biggrin.gif taip gera kai saulyte sviecia, visom geros poilsio dienos vacation1.gif
as per savaite numeciau 1kg mirksiukas.gif , bet ziuriu reik butinai sportuot, nes kg krenta, o pilvas vis labiau nudribes doh.gif gal galit pasiulyt kokius pratimus, kad pilvo oda susitrauktu, gal susiversti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(klejute @ 2008 04 27, 02:51)
Beje, kurios metat svori, kaip jums sekasi, ar daug nukratet apkarpe kalorijas?  g.gif

buvau per puse metu ~10kg numetus, aisku as dar ir sportavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2008 04 26, 22:31)
sakykit ar galima kelias dienas is eiles valgyti vien koses ir vandeni?

šiaip labai nerekomenduojama, juolab, kad abejoju, ar tave nuo maisto beria, nes vistiek beveik nieko nevalgai, ir jis greičiausiai neturi įtakos tavo bėrimui. O jei labai norisi, tada grikius gali bandyt pora dienų.

Mano 6dienis buvo tragiškas, apsirijimo diena, nu bet iš principo parašysiu, kad iš manęs nesimokytumėt biggrin.gif
Pusryčiai: 4 galetos su crem bonjour (100), "nestea" (120).
Priešpiečiai: pakelis avižinių meduolių (860) blink.gif
Pietūs: 1 bulvinis blynas (100), ledai (120)
Vakarienė: Kepta lašiša su bulvėm (200), saldainiai (600), čipsai (500), sidras (200).

Viso: apie 2800... Nežinau, kas buvo, per 2 sav. tai pirmas toks apsirijimas.

7dienis:
Pusryčiai: Kiaušinienė su bulvėm (250), žirneliai su majonezu (100).
Priešpiečiai: Ledai (170), čipsai (200) blush2.gif
Pietūs: Ledai (150) (autobuse)
Vakarienė: balta mišrainė (310), jogurtas (150), džiūvėsis (100).

Viso: 1430
Papildyta:
QUOTE(Šaltmėtė @ 2008 04 26, 21:55)
2 weatabix su jogurtu (310).

kas tas yr?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo solo: 27 balandžio 2008 - 19:16
na tikrai zinau,kad nuo maisto,dar susimaiso su karsciu...beto rytimai rode,kad esu visam maistui alergiska...
taigi kelias dienas valausi mano valgiarastis:
pusryciams bliudelis avizu koses
pietums irgi
vakarienei irgi
rytoj grikius valgysiu
Atsakyti
QUOTE(eglincia @ 2008 04 27, 20:20)
taigi kelias dienas valausi

tai kad tu jau kelias savaites valaisi lotuliukas.gif
Atsakyti
nu baikit,nesivalau,o normaliai valgau...man valymasis turetu but isvis nieko nevalgyt,nes as esu vbiskam alergiska isskyrus pienui ir kiausiniams,kuriu siaip nevirskina rolleyes.gif
Atsakyti
nežinau Šaltmėte aš tikrai tiek suskaičiuoju gal tos Ramos daug prikabinau nes suvalgiau 3/4 indelio o blynelius kepiau iš riebios naminės varškės bei dribsnių tai nors ir nedidelis kiekis vis tiek kalorijų daug todėl varškei sunaudotai paskaičiavau kaip už 150 kalorijų o dribsniams berods 250 daviau dabar nepamenu tiksliai be to dar kiaušinį įmušau tai taip ir gavosi unsure.gif

o šiandien valgiau štai ką

pusryčiai - maltų 5 grūdų košė su truputėliu sviesto
priešpiečiai - indelis jogurto; didelis obuolys, greipfrutas
pietūs - didelė riekė baltos duonos su varškės sūriu; truputis virtų bulvių
pavakariai - konservuotų (ne marinuotų) agurkų griežinėliai; konservuotų pomidorų su svogūnais
vakarienė - gan didelė virta vištos kulšelė (turbūt taip vadinasi) su žaliom (agurkai, svogūnai) salotom su grietine pataisytom

2 kartus po 30 minučių myniau dviratį
valandą vaikščiojau lauke

šiandien suvartojau apie 1500 kalorijų arba vėl neteisingai suskaičiavau unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
Buvau dingus bet vel po biski gryztu biggrin.gif
Atsikeliau velai tai viska is eiles rasau, be laiko
1.nedidelis obuolys
2. Pieniska desrele, 2mazi pomidoriukai, 3cm agurko, riekele juodos duonos, puse saukstelio pomidoro padazo, puodelis arbatos
3. 5saldainiai ir puodelis balintos kavos doh.gif
4. Lekste taip vadinamo gruces su pienu( berods miezines kruopos) ir einu dar biski jos uzkapot unsure.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(solo @ 2008 04 27, 20:17)
kas tas yr?

nu tokie kaip kviečių sėlenų paplotėliai, ar kaip čia geriau paaiškint.. nežinau, ar LT yra pirkt.. g.gif turėtų šiaip būt.. dar būna Oatbix, kas yra avižų sėlenų paplotėliai.

Solo, kiek tu duodi lašišai? g.gif mačiau pas tave irgi meniu buvo.

Sekmadienis
Toks netvarkingas, nes visą dieną buvau 'out', tai neišėjo normalių pietų pavalgyt... doh.gif

Pusryčiai: 'pagerinta' avižinė košė (su linų sėmenim ir sezamo sėklom) (350), espresso (25), 2 sausainiai (180).
Priešpiečiai: 'Activia' (120), 2 slyvos (60).
Pietūs: sumuštinis su sūriu (150), 2 mini bananai (80).
Vakarienė: kopūstų sriuba (160), likučiai iš vaiko lėkštės biggrin.gif (vištienos keli kąsneliai, keli griežinėliai bulvių, keli kąsneliai lašišos - 150).
Povakarieniai: 3 obuoliai (210).
Viso:1485
Atsakyti